Finał LM: FC Barcelona- Manchester United - Strona 19

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto będzie triumfował na Wembley?

Czas głosowania minął 29 maja 2011, 0:32

Manchester United
24
56%
FC Barcelona
19
44%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:01

Ja mowie fani a nie 15,16 latkowi letni kibice z Polski.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 17:07

MGiggs pisze:Ja mowie fani a nie 15,16 latkowi letni kibice z Polski.
Stwierdzil 20sto letni kibic z Polski?
:P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 17:10

bez polaczka by sie przeciez nie obeszło :haha:
odezwal sie katalonczyk.

. w anglii barcelona ma historyczny uklad z liverpoolem i wes t hamem.
trzeba bylo west ham prosic o zgode na treningi i nie byloby problemu.

Nie potrzebne zaczalem z migueklem dyskutowac. Mentor masz racje na pewno troche jak juz mowilem przesadzone, ale pewnie rozumiesz o co chodzi - skad wynika ta reakcja. Co mialem powiedziec - powiedzialem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:15

Zaraz Ci znajde fana Realu ktory bedzie kibicował Barcelonie i rozumiem ze wszyscy fani realu bedą za Barca?

Nie bede sie licytował na lata ale jak 15-16 letni ludzi którzy pierdziela głupoty nie sa dla mnie wyznacznikiem-tyle.Zaraz przyjdzie 12 latek w koszulce Kaki i powie ze kibicuje Messiemu to rozumiem ze mamy to brac na powaznie? Wyjątki sie zdajarza, wapie jednak by Barca poza Ledds Liverpoolem i srodkową cześcia Manchesteru miała w finale wielu kibiców z wysp.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 17:20

A ja generalnie nie jestem w stanie wyrazic jakiejkolwiek opinii na ten temat, bo nie mam pojecia jak beda kibicowac ludzie w UK. Zwazywszy na fakt, ze kibice wielkich angielskich druzyn pewnie sie nie lubia moglbym sie skolnic ku stwierdzeniu, ze beda kibicowac Barcy, ale z drugiej strony kiedy graja dwie druzyny, ktore mi sa obojetne to nie kibicuje zadnej i tyle...

Osobiscie znam tylko jednego prawdziwego anglika i prawdziwego kibica w jednym (kibic Spurs) i on wlasnie taka opinie podziela (taka czyli wisi mu to kto wygra), ale obstawia Barcelone. Tyle tylko, ze jeden to troche malo zeby robic jakies statystyki :D

Poza tym na stadionie spodziewam sie tylko kibicow Barcelony i MU, wiec co za roznica komu beda kibicowac ludzie przed telewizorami? :)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 26 maja 2011, 17:23

15-16 letni ludzi którzy pierdziela głupoty nie sa dla mnie wyznacznikiem
Sam pierdzielisz głupoty, jak jestem za Barceloną w finale to ok i co ci do tego? Prawda jest taka, że MU to ostatnia drużyna za którą będę trzymał kciuki. Jeśli masz mnie oceniać po wieku to kończę rozmowę, bo co tu kontynuować, skoro Giggs idzie tokiem myślenia "jesteś młody to i musisz gadać głupoty"

EOT

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:29

To komu będą kibicować ludzie w Anglii to już są kwestie indywidualne i nie da się zaklasyfikować tego w jasny sposób. Podobnie jest z kibicami w Hiszpanii. W gronie kibiców innych klubów znajdą się hejterzy zarówno Barcy jak i MU, każdy kibic ma swoje symaptie i antypatie i w gronie np. kibiców Tottenhamu znajdą się tacy co będą za Barcą jak i tacy, którzy będą trzymać kciuki za MU. Oczywiście takie bzdury miguela, że 90% kibiców w Anglii będzie za Barcą można włożyć między bajki. Ale czego więcej się można spodziewać po nim. Wg niektórych żyjemy w świecie gdzie wszyscy są kryptofanami Barcelony.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 17:33 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:32

Nie mowilem akurat o Tobie bo nawet nie wiem ile masz lat.Ogolnie mowie o ludziach ze stron Chelsea(polskich i angielskich).
Nie wyznaje zasady mlody glupi,choc mlodzi fani Chelsea sa wychowani na ostatnich latach i moskiwe,dlatego dla nich wróg numer 1 to MU a nie WHU.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:37

manchester united jest najbardziej znienawidzoną marka na wyspach - nie tylko sportową. zaden szanujacy sie angol nie zwiazany emocjonalnie z ekipa fergusona nie bedzie dopingowal united. anglia to nie jest polska.
Magnum pisze:
bez polaczka by sie przeciez nie obeszło :haha:
odezwal sie katalonczyk.
.
jesli nie rzoumiesz co napisalem to wyjasnie: w twoim poscie byl cytat z twitera, posrod angielskich wpisow -co zrozumiale - znalazl sie rodzynek: wpis po polsku. smieje sie z nas cala europa, wciskamy sie wszedzie na sile, wlazimy w butach nieproszeni przez nikogo, a podobno na youtubie jezyk polski jest na trzecim miejscu po ang i hiszpanskim.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 17:40 przez miguel indurain, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:39

Wiedze kolejne złote teorie.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:41

MGiggs pisze:Wiedze kolejne złote teorie.

Kod: Zaznacz cały

Manchester United został uznany najbardziej znienawidzoną marką na Wyspach Brytyjskich - wynika z ankiety przeprowadzonej przez Online Opinions. W niechlubnym zestawieniu MU wyprzedził m.in. banki i linie lotnicze.
Zdaniem metro.co.uk, nie ma na świecie drużyny, która byłaby tak nienawidzona w swoim kraju. Manchester United otrzymał 26% głosów.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:48

Znakomite zrodło.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:50

lepsze taki niz twoje żadne

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:54

Tak, widziałem ten ranking Online Opinions sprzed kilku miesięcy. Dostaliśmy aż albo tylko 26 % i jesteśmy najbardziej znienawidzoną marką w Anglii i to znaczy, że
zaden szanujacy sie angol nie zwiazany emocjonalnie z ekipa fergusona nie bedzie dopingowal united. anglia to nie jest polska.
a w sobote 90% angoli niezwiazanych z united i arsenalem i tak bedzie dopingowac barcelonę.
Jesli jakikolwiek angielski kibic Chelsea, Evertonu, Fulham, Sunderlandu czy Watford będzie kibicował nam w finale to znaczy, że się nie szanuje. Być Anglikiem i kibicować MU w finale z Barceloną = brak szacunku dla siebie. Ja chyba też nie mam szacunku dla siebie bo odpisuje na Twoje debilne wypociny.

Chcesz błysnąć? Pokaż mi wiarygodny sondaż, w którym 90% Anglików deklaruje, że będzie kibicowało Barcelonie. Czekam.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 18:33

jesli nie rzoumiesz co napisalem to wyjasnie: w twoim poscie byl cytat z twitera, posrod angielskich wpisow -co zrozumiale - znalazl sie rodzynek: wpis po polsku.
Mentor chcial opinie ze srodowisk kibicowskich Arsenalu - pytal o zdanie Ducha i Fieldy'ego. Z tego co wiem Fieldy i Duch to Polacy wiec srodowisko polskich Kanonierow tez mozna reprezentowac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”