Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 19:28
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:36
Najpierw sciagnij patch z fcmc.pl a potem daj cracka ...bartek12 pisze:mam do was pytaniez kad moge sciagnac jakis patch z crackiem chhodzi mi o 5.0.5 bo mam update i jak właczam zawsze jakis bład pomózcie
![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 19:47
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:51
Ja mam najnowszy update i w Barcy jest Maxi, Bommel, Ezquerro. Np w Interze jest Samuel, Pizarro, Wome i innibartek12 pisze:jest tylko jeden problem ma pirata i musze mieck cracka 5.0.5 a mam 5.0.0ale poszukam sciagał ktos robi robson najnowszy update??
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 19:57
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 20:02
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:05
Na lewą mam Angela z Celty na przyszły sezon. Mnie jedynie martwi forma Denilsona. Jeżeli nie jest kontuzjowany to gra średnio, aja potrzebuje na lewą kogoś równieenergicznego jak Joaquina.RoRo pisze:To zalezy od funduszy jakimi dysponujesz. Jezeli masz ponad 10 mln to obowizkiem jest sprowadzenie Carlosa Teveza. Poszukaj tez cos na liscie zawodnikow z niechrononym kontraktem. Mozna tam znajleźć bardzo dobrych kopaczyReflektowałbym tez Phillipa Lahma ktory jest na prawa obronce w sam raz
Do tego na lewa Maxwell baadz Dede. Sa dostepni na niechronionym ale chyba juz na twoim savie podpisali nowe kontrakty
Tyle ode mnie
POZDRO
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 20:25
RoRo rzuć mi lina na tego updateRoRo pisze:Ja mam najnowszy update i w Barcy jest Maxi, Bommel, Ezquerro. Np w Interze jest Samuel, Pizarro, Wome i innibartek12 pisze:jest tylko jeden problem ma pirata i musze mieck cracka 5.0.5 a mam 5.0.0ale poszukam sciagał ktos robi robson najnowszy update??
wogole wszytkie transfery juz zrealizowane. ardzo przyjemnie sie gra
POZDRO
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 14 sie 2005, 20:34
beku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 14 sie 2005, 21:12
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 21:57
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 14 sie 2005, 23:54
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 15 sie 2005, 0:13
ku@!#$*$@!A nie działą mi to nie czaję dlaczego !! instaluję patcha 5,0,5 z fcmc.pl z data, potem instalje tego upadata i wywala błąd jak włączam ligę i jest konfiguracja bazy danych to ja nie wiem co jest nie tak, a przed chwilą gre zainstalowałem więc co jest ??BartiX_FCI pisze:http://www.fmexclusive.com/robi/robi/RR ... tev2.0.exe
Tutaj macie linka.... Jedynie musisz zainstalowac w glownym katalogu z graC:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\db
zamaist C wstaw liczbe swojego dysku gdzie amsz zainstalowanego FM
viadro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 15 sie 2005, 1:39
lucas19
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio