Co do meczu, karny w 1 polowie dla Espanolu, bezdyskusyjny (po tym jak Mascherano zdzielil po pysku chyba nawet tego co pozniej zagral reką). Karny dla Barcy rowniez bezdyskusyjny. Troche pomogl sedzia jak widac, ale jakos malo mnie to obchodzi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 30 mar 2014, 3:23
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 30 mar 2014, 11:23
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 mar 2014, 12:10
no jestem tutaj, siemanko - chciałbym ci powiedzieć, że z taką wybiórczością nic nie osiągniesz, czekamy na ten piekielnie trudny mecz z elche, w barcelonie wszyscy są przed nim obsraniI udało nam się na wielkim fuksie. Gdzie są teraz ci co się śmiali gdy pisałem o piekielnie trudnych meczach m.in. z Espanyolem czy Villarreal
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 13:07
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 30 mar 2014, 13:27
Sędzia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 30 mar 2014, 14:28
A czym różni się Real od Barcelony, pytam z czystej ciekawości. Skoro oczerniasz inne kluby to proponuje najpierw spojrzeć na swój. Proponuje również sprawdzić link w moim ostatnim poście zanim zaczniesz wylewać kolejne żale. Cały początek sezonu to jedna wielka kontrowersja.Kluchman pisze:
Widzieliście żeby ktoś narzekał, że Atletico pomagają sędziowie? Nie. Nikt nigdy czegoś takiego nie napisał. Atletico jest tu gdzie jest tylko dzięki sobie. Barcelona to zupełnie inny przypadek.
fajnybartus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 14:38
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 mar 2014, 14:58
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 30 mar 2014, 15:21
Nigdzie nie stwierdziłem, że oglądasz mało albo wcale. Dlatego napisałem, że "mógłbym zapytać". Wiec kilku zdaniowy wywód na temat, że jednak oglądasz oraz nieskuteczna próba docinki w moim kierunku na nic się zdała. Widać ból, że od Realu w tym sezonie na parę kolejek do końca nic nie zależy jest bardzo duży. Ale proponuję nie wylewać swoich żalów i frustracji na prawo i lewo i tak jak napisałem wcześniej. Zanim zaczniesz oczerniać inne kluby spójrz na swój. Jeżeli Real jest powiązany z kolorem białym to nie oznacza, że trzeba go dalej wybielać na siłę. Tyle samo na nim czerni co na bordowo-granatowym stroju. Klapki z oczu.Kluchman pisze:Strzeliłeś jak kulą w płot. Oglądałem mnóstwo meczów Atletico. Na pewno grubo ponad połowę. W ogóle oglądam wiele meczów La Liga. Prawie nie zdarzają się kolejki, bym nie obejrzał chociaż pięciu. Oczywiście nie sposób obejrzeć wszystkiego, bo na to nie pozwala wiele rzeczy. Dlatego jak jakiegoś nie oglądam, to oglądam przynajmniej jego skrót. Tym samym wiem co się dzieje i mam rozeznanie na temat wszystkich dwudziestu ekip w tej lidze. To, że ty oglądasz wiele drużyn tylko wtedy gdy grają z Barceloną, to nie znaczy, że wszyscy tak mają. Nie mierz wszystkich swoją miarą Bartuś, bo możesz się ośmieszyć.
fajnybartus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 30 mar 2014, 15:56
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 16:00
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 30 mar 2014, 17:02
fajnybartus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 17:06
W którym miejscu coś takiego napisałem?fajnybartus pisze:w temacie Atletico starasz się straszyć ich kibiców, że karne z kapelusza będą tylko po to by Barcelona awansowała dalej w LM.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 30 mar 2014, 17:54
fajnybartus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 30 mar 2014, 18:03
Przez pierwsze 8-10 kolejek kradli az sie kurzylo, pisalem o tym na jesieni, ale wielu uwazalo ten zespol za "drugi najlepszy na swiecie". Na mily Bog. Nie udowodnili w niczym zeby ich tak postawic w szeregu, kiedys podczepili sie pod sukcesy Barcelony, teraz Bayernu. Dla tych co kojarzą, Barca wygrywala LM i lige a w 11 sezonu lequuipe bylo 6 pilkarzy Barcy(to logiczne) i 5 RM(!!). Dlaczego nie United, City, Chelsea, tylko RM. Bo sie podczepili pod sukces. Teraz to samo robią z Bayernem a niektorzy mysla naiwnie ze to "drugi najsilniejszy klub swiata" tak dzialają ich medialne sily.moody90 pisze:http://mrfutbolero.blogspot.com.es/2013 ... d.html?m=1 tu troche o tym krzywdzonym realu. czesc sytuacji naciagana, ale wiekszosc jak najbardziej uzasadniona
FRYDERYK SZOPEN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio