Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lut 2007, 21:58
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 mar 2007, 20:10
Mam nadzieję, że to sie nie potwierdzi. Zepsuć się na miesiąc dzień po strzeleniu debiutanckiego gola? Nie mówię już o tym, że byłoby to osłabiebienie Wisły, chociaż Mały wszedł w ostatnim meczu tylko na pół godziny.TWSD pisze:Po wczorajszym zwycięstwie nad Górnikiem Zabrze, dziś zawodnicy Wisły trenowali w Skotnikach. Podczas wewnętrznej gierki kontuzji nabawił się strzelec czwartego gola w meczu z Górnikiem, Patryk Małecki.
Z boiska "Mały" schodził ze sporym opatrunkiem z lodu tuż nad kostką. - Nie jest to chyba poważny uraz, ale o dokładną odpowiedź poznamy dopiero po prześwietleniu - mówił schodząc z boiska. Przeprowadzone po południu badania wykazały pęknięcie kości strzałkowej, a to oznacza, że Małecki nie będzie mógł pojawić się na boisko przez co najmniej cztery tygodnie.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 mar 2007, 20:38
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 05 mar 2007, 22:28
I dobrze, bo jak na razie jeszcze na pewno na to nie zasłużył.Pisakk pisze:Nie mam zamiaru określać go drugim Żurawskim
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 mar 2007, 17:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 09 mar 2007, 15:18
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Santiago90 » 09 mar 2007, 20:57
Santiago90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 10 mar 2007, 17:56
ja stawiam na 4-0 dla Wisełki!!!
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 mar 2007, 19:00
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 mar 2007, 19:35
No raczej tak, jeśli ktoś pociesza się niefartownym wynikiem innej drużyny. Co do czwartego miejsca, to gra Wisły rokuje nadzieje, dzisiejszy wynik jest nieadekwatny do liczby jej okazji, a przeciwnika. A porażka Legii mogła być tylko większa... więc co tu porównywać.Zico_FCI pisze:Frustru frustru ?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 mar 2007, 20:01
A co ja porównuję ? Wynik w Zabrzy też był nieadekwatny do gry, a wtedy nic nie na ten temat nie pisałeś.piwus pisze:więc co tu porównywać.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 0:33
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 11 mar 2007, 19:21
radzionek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 mar 2007, 20:35
Z takim nastawieniem Wisła nie potrzebuje kibicówradzionek pisze:A ja uwazam, ze Belchatow ani Korona nie bedzie mistrzem. Dla mnie majster to Zagłebie Lubin. A kochana Wisełka bedzie 3 albo 4
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 12 mar 2007, 16:03
radzionek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio