Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 lut 2005, 7:17
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 lut 2005, 14:59
taa ale chyba najpierw żeby wejść do ligi mistrzów trzeba znaleźć się w gronie najlepszych zespołów europy. a najlepiej ocenia które zespoły są do tego najlepiej przygotowane LIGA w której dany klub gra.. więc żeby wejść do LM klub musi zapracoweać na to graniem dobrze w lidze i zajęciem miejsca promującego gre w LM (w tym przypadku do 4) a więc jeśli jakiś zespół nie ejst na tyle dobry żeby znaleźć się w 4 w lidze to co on ma szukać w LM ??w00jtas pisze:kto tu mowi o Aston Villa fakt ze jestem ich fanem i chcialbym zeby kiedys zagrali LM ale np. Middlesbrough, Everton FC,
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 15:05
Widze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz. Przeczytaj sobie moje zdanie jeszcze raz i zauważ, że to była głupia odpowiedź na glupi post w00jtasa. Chyba oszalałeś jeżeli myślisz, że wolałbym Aston Ville czy też Middlesborough od Arsenalu. Czasami trzeba myśleć logicznie!olek j pisze:nie no nie moge....10 w tabeli Aston Villa ma zastąpić drużyne która wylała spora ilość potu w walce o LM. Trzeba sobie zapracować na puchary, z samym Vasselem,Rangelem no i moze jeszcze z dziadkiem Solano nic nie da sie zrobic.Niech wywalą Arsenal i dadzą Aston Ville nie?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 15:17
wiesz troszke sie zirytowałem po przeczytaniu tego posta, i bez zastanowienia skontratakowalem, szczrze przepraszam jezeli w jkais sposób Cię urazilem.Tomusmc pisze:Przeczytaj sobie moje zdanie jeszcze raz i zauważ, że to była głupia odpowiedź na glupi post w00jtasa.
dziękiWidze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 15:20
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 15:31
dla ciebie rownierzTomusmc pisze: Pozdro!!
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lut 2005, 16:43
hmmmm. nie grzeszy nie inteligencja?? jeszcze nieinteligencja pisane osobno!! jezeli ktos nie grzeszy nieinteligencja, to grzeszy inteligencja, wiec jest inteligentny!!Tomusmc pisze:Widze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz.
Tomusmc pisze:Z tą nie inteligencją to nie chodziło mi [...]
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 16:50
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lut 2005, 18:20
jak sie grzeszy inteligencja to chyba dobrze, tak mi sie przynajmniej wydaje. dobrze jezeli uznamy bycie inteligentnym za cos pozytywnego, jezeli odwrotnie to niedobrze. z "nie" nie ma wiekszej filozofi, chetnie pomoge. podstawa to: z czasownikami osobno, a z przymiotnikami i rzeczownikami razem (inteligencja to rzeczownik).Tomusmc pisze:Ja się grzeszy inteligencją to jest dobrze? widze, że chcesz tu hojraka zgrywac, ze Ty taki inteligentny jesteś. Co do pisania "nie" z innymi wyrazami to odaawana mam z tym problem i dla Ciebie nie będę ze słownikiem biegał.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 20:03
Z tym "hojrakiem" to pomyłka bo mi "c" nie wskoczyło. Wierz lub nie, ale nie mam problemów z ortografią. Nie przyczepiłem się do Olka tylko odpowiedziałem mu na jego niesprawiedliwe zarzuty. Chciałem tylko uświadomić w00jtasa, że w LM grają drużyny najlepsze, a nie Aston Villa czy Everton. Jak się postarają i zajmą dobre miejsce w lidze jak Arsenal to nie będę miał nic przeciwko ich grze w Lidze Mistrzów. Pamiętaj nie naskakiwałem na Olka bo go lubię.zawdi pisze:a chojraka zgrywam. bym nie zgrywal gdybys sie nie przysapal o podobna rzecz do olka, ale sapiesz a sam nie lepszy. przyganial kociol garnkowi.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 21:32
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 lut 2005, 21:54
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 26 lut 2005, 23:31
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lut 2005, 0:04
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 0:16
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited