Ostrzeżenia - komentarze - Strona 20

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:05

No Qrczak znalazłem 3WP dla Ciebie. Oto one :)

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#30215

Napisałes post pod postem i jeszcze pełno przekleństw. Dostałeś 3WP od Becksa i to słusznie więc nie ma sie o co kłócić. Juz wszystko jasne? :) Pozdrawiam.

A co do Nowaczka to zaraz postaram sie tym zajac.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2005, 18:07 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:06

Uuuuuu Baqu za to "gowno" to mozesz miec piateczke na avatarem :lol:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:09

Chlopaczek pisze:Uuuuuu Baqu za to "gowno" to mozesz miec piateczke na avatarem :lol:
no i Cie wyprzedze w klasyfikacji, tego chcesz ?

p.s.
słowo "kupa" pisze specjalnie dla Ciebie.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 18:11

Tomusmc pisze:No Qrczak znalazłem 3WP dla Ciebie. Oto one :)

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#30215

Napisałes post pod postem i jeszcze pełno przekleństw. Dostałeś 3WP od Becksa i to słusznie więc nie ma sie o co kłócić. Juz wszystko jasne? :) Pozdrawiam.

A co do Nowaczka to zaraz postaram sie tym zajac.
Dobra Tomusmc tylko sęk w tym że ja nie wiem za co dostałem te jeszcze jedno WP, Ty mi wymieniłeś te 3 Wp o których wiem, a ja się chce cały czas dowiedzieć za co mam to czwarte :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:11

Baqu pisze:
Chlopaczek pisze:Uuuuuu Baqu za to "gowno" to mozesz miec piateczke na avatarem :lol:
no i Cie wyprzedze w klasyfikacji, tego chcesz ?
Jakbym nie chcial to bym zawalczyl i bym byl pare ostrzezen przed Toba :) Badz ostrozny bo nie wiesz co modzi podciagna pod przeklenstwo a juz nie takie rzeczy podciagali pod nie.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:15

no wiem wiem, ale zauwazylem również, że Tomuś to spoko ziomek i rozumie to co do niego pisze.

Qrczek weź sie tak nie bulwersuj tym ostrzezeniem, jak mod znajdzie to Ci przesle, jak nie znajdzie to nie znajdzie jego prawo, wyglada na to jakby od tego ostrzezenia zalezała przyszłość Twoich klejnotów :wink: troche wyrozumialosci dla moda widać ze pracuje ( szacun za odpowiadanie na nasze wszystkie wypociny ), miejmy nadzieje ze inne mody rowniez w pocie czola pracują równie efektywnie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:16

Masz Qrczak możliwe, że za to co znowu po paru głębszych przeklinałeś. Mysle, że Twoje prośby nie poskutkowały :)

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#30217

Dzieki Baqu. Staram sie jak moge zeby nie było do nas pretensji. Poprostu możliwe, ze my wszystkiego nie zauwazamy i prosze o pewne namiary na osoby robiący błędy. A co do ostrzeżen to nie potrafie wytłumaczyć wszystkim za co je mają bo szukanie tego też nie jest łatwą robotą (co do Qrczaka to nie było problemu bo wszystko pisał w noc sylwestrową :P )
Ostatnio zmieniony 03 sty 2005, 18:20 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:18

Z Tomusiem mozna pogadac bo kiedys mozna z nim sobie bylo zdrowo poprzeklinac :D Wiec jak jest ze slowem kuzwa?Przeklenstwo czy nie?A slowo dupa?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:21

Chlopaczek pisze:Z Tomusiem mozna pogadac bo kiedys mozna z nim sobie bylo zdrowo poprzeklinac :D Wiec jak jest ze slowem kuzwa?Przeklenstwo czy nie?A slowo dupa?
Mysle, że to raczej nie są przekleństwa. Bynajmniej dla mnie, ale ja nie odpowiadam za innych Modów. Pozdawiam ;)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:21

Chłopaczek cały słownik bedziesz wymianiał ? przecież to bez sensu

jak chcesz przeklnąć pisz
np jestes P*****any

kazdy wie o co chodzi, a i mod nie ma prawa sie przyczepić

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 18:31

Ja tam przeklinałem :?: buahahahah
Czy słowo "zajebiscie" jest przekleństwem ??
Moderatorzy troche powagi nie jesteście przecież dzeciakami :!:
To nie jest forum dla pięciolatków to jest forum dla wszystkich i tych starszych i tych młodszych a mogę zapewnić że każdy user tego forum a jest ich multum zna brzydsze słowa od "zajebiście", czy ja kogoś może ucze brzydkich słów ? Bo już niewiem o co wam chodzi z tym przeklinaniem !!! Wydoroślijcie troche :!:

P.S A skąd wogóle wiecie że słowo "zajebiście" jest przekleństwem :?: :!:
Też se moge wymyślec jakieś słowo i powiedzieć że to przekleństwo !!!
O ja sobie wymyśliłem że słowo "WP" jest przekleństwem, bo to może być skrót od straszliwego i wogóle dla was modów takiego słowa że byście chyba popełnili samobójstwo :? :?
Więc jak napiszecie "WP" lub komuś je dacie (to też się z tym wiąże) to sobie możecie odrazu dać 2 "WP" :evil: :evil:

Co to wogóle jest ??? :evil: :evil:

Może najlepiej ograniczcie wszystkie słowa i bedziemy morsem pisać co ??
To chyba dobry pomysł :evil: :!:

p.s2 Nadal rządam skasowania mi jednego "WP" (sorka za przekleństwo) gdyż nadal uważam że mam racje :!: A pozatym jakiś mod (wstydniś bo się nawet boi podpisać pod ostrzeżeniem) nigdzie nie napisał że mam ostrzeżenie i mnie oszukał :!: :!:

P.s3 ... -- ====== \\ .. ' .. 32 --- '/l 3458 'l;]; /.[ ''' '' // .. ';p ][; ][p; ';;[

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 sty 2005, 18:56

A ja mam pytanie:

Dlaczego gdy dostaje się WP to już nie przysyła maila z informacją?? Zawsze dostawałem a teraz nie ma :( przynajmniej było wiadomo w którym miejscu i od kogo.. jeszcze w mailu by si eprzydało wyjaśnienie :wink:

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 19:09

Baqu pisze:no wiem wiem, ale zauwazylem również, że Tomuś to spoko ziomek i rozumie to co do niego pisze.

Qrczek weź sie tak nie bulwersuj tym ostrzezeniem, jak mod znajdzie to Ci przesle, jak nie znajdzie to nie znajdzie jego prawo, wyglada na to jakby od tego ostrzezenia zalezała przyszłość Twoich klejnotów :wink: troche wyrozumialosci dla moda widać ze pracuje ( szacun za odpowiadanie na nasze wszystkie wypociny ), miejmy nadzieje ze inne mody rowniez w pocie czola pracują równie efektywnie.
Jeśli chodzi o Tomusmc to ja szanuje jego prace i uważam że to jest najlepszy mod że wszystkich.
I w tym wszystkim tu niechodziło mi o Tomusia lecz o calą reszte userów nazywaną się słowem "Moderator" :roll:

P.S No może przyzna się ten ktoś kto mi je dał co ??
Moge mieć te 4 ostrzeżenia ale chce wiedzieć kto je mi dał i chce wyjaśnień od tego samego moda, a nie od Tomusia bo on według mnie wykonuje tu czarną robote. To co inni są tchórzami czy mają choć troche odwagi i honoru ? :evil:

P.S Tomus kiedy będziecie kasować wszytskie "WP" tak jak to było w Listopadzie ?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 19:15

Dzieki chłopaki, ale ręcze wam za kolegów z redakcji, że oni też robią co mogą. Jeśli chodzi o kasowanie wszystkich ostrzeżeń to zależy od wszystkich, ale myśle, że tego nie bedzie jeszcze przez długi czas ;)

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 03 sty 2005, 19:15

mam pytanie...tylko zebym nie dostal WP :wink: ...moge napisac np "dupa"...czesto uzywam "taaa...dupa a nie"...no i nie wiem czy na forum tez tak moge pisac....dostalbym za to WP czy tylko za przeklenstwa??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”