*_For_zaza_Milan_* nie mam pojęcia kto, ale nie wierze w to i niechce wierzyć, wole Kaladze
Zmartwiła mnie wypowiedź Carlo że " Vieri się nigdzie nie wybiera "

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 13:21
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 gru 2005, 13:55
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wymiana ? Milan - Juve ? Zebina za Kaladze ?? Matko Boska co sie dzieje ? nie paliłem dzis (jeszcze ) a juz mi na oczy siada Kto to wymysla ? pytam się kto ?
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 gru 2005, 13:58
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 14:01
nie przesadzasz troche??...ja tak samo jeszcze dziwnie sei czuje ogladajac go w koszulce Milanu ale wydaje mi sie ze on zrobi jeszcze dla Milanu duzo i nie mozemy go przekreslac...a poza tym Crespo z poczatku tez gral slabo i dopiero potem sie rozkrecil...ja mam taka nadzieje ze Vieri bedzie gral conajmniej tak jak HernanZmartwiła mnie wypowiedź Carlo że " Vieri się nigdzie nie wybiera "
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 14:02
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 gru 2005, 14:04
*_For_zaza_Milan_* pisze:A z tym Balzaretti to Lakier nie przesadzaj ! zagrał wczoraj może i ciekawie (mało Viola go naciskała) ale sam wiesz to był jego pierwszy mecz. Daleko mu to Kaladze. Naprawde - Co innego z Gianluca czy Chielllini
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 gru 2005, 14:04
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 14:25
Nie przesadzam i nie chodzi o to że grał w Interze bo to nie ma większego znaczenia. Już w Interze nic nie grał, jak myślisz dlaczego odszedłmariuszmilan pisze:nie przesadzasz troche??...ja tak samo jeszcze dziwnie sei czuje ogladajac go w koszulce Milanu ale wydaje mi sie ze on zrobi jeszcze dla Milanu duzo i nie mozemy go przekreslac...a poza tym Crespo z poczatku tez gral slabo i dopiero potem sie rozkrecil...ja mam taka nadzieje ze Vieri bedzie gral conajmniej tak jak Hernan
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 15:34
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 gru 2005, 15:45
Masz racje Milan nie kupuje slabych zawodnikow ale moze takich brac za darmo jak Vieriego wlasniemariuszmilan pisze:mimo wszystko i tak sie z Toba nie zgodze...w moim mniemaniu Milan nie kupuje slabych zawodnikow i ciagle na niego licze![]()
FORZA MILAN!!
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 15:55
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 16:01
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 18:34
mariuszmilan pisze:moj typ: Dida, Stam, Nesta, Maldini, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Rui, Sheva, Pippo
Lakier pisze:Chodzi mi o jego gre w Torino, naprawde byl tam najlepszym obronca i wymiatala az milo.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 20:11
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 20:29
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio