Myśle, ze kibice Blaugrany spokojnie mogą poświęcić te 3 złote na Piłke nożną. Do tego świetnego artykulu dochodzi bowiem jeszcze superplakat Barcykulekfcb pisze: Dzieki bardzo. Bardzo fajny artykuł, chyba zaopatrze się w wydanie papierowe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 30 lis 2005, 21:16
Myśle, ze kibice Blaugrany spokojnie mogą poświęcić te 3 złote na Piłke nożną. Do tego świetnego artykulu dochodzi bowiem jeszcze superplakat Barcykulekfcb pisze: Dzieki bardzo. Bardzo fajny artykuł, chyba zaopatrze się w wydanie papierowe
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2005, 22:32
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 gru 2005, 17:48
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 18:07
Baqu pisze:Nigazz
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 01 gru 2005, 18:14
panie Bagg troche wiecej obiektywizmu, mysle ze Lucio spokojnie moze znalezc sie wtym gronie, a nawet powiem ze razem z Terrym byli by najlepsibagg pisze:Dla mnie obok Cannavaro, Nesty i Terry'ego(kolejność nieprzypadkowa) najlepszy na świecie.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 18:18
Gomez pisze:panie Bagg troche wiecej obiektywizmu, mysle ze Lucio spokojnie moze znalezc sie wtym gronie, a nawet powiem ze razem z Terrym byli by najlepsi
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2005, 18:37
bagg pisze:Kaka_ACM pisze:Zadowoleni...
'Puyol obok Terrego najlepszym środkowym obrońcą świata', bo moim zdaniem tacy piłkarze jak Nesta i Cannavaro umiejętnościami im nie odbiegają.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 18:39
wiesz co grozi za przekręcanie nicka moderatoraBaqu pisze:Nigazz
bagg masz u mnie plusabagg pisze:ban?
Bardzo trafne spostrzeżenie. Takie zagranie musi być naprawdę świetnie wykonane, aby można je było zakwalifikować jako zgodne z przepisami i nie zrobić przy tym krzywdy przeciwnikowi. Tym bardziej podziwiam Carlesa, że potrafi w ten sposób odbierać piłkę.Baqu pisze:często wchodzi w nogi obrońcy tak zwanymi nożycami, co jest bardzo efektywne, gdyż zazwyczaj pilkarz nie ma gdzie uciec i pilka zostaje przechwycona jako łup Puyola jednak jest to bardzi niebespieczny wślizg i az samemu sie czasem dziwie czemu Puyol tak gra...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 18:39
kulekfcb pisze: Nie powiesz mi chyba, że ten wasz Cannavaro jest lepszy albo prezentuje taki sam poziom co Puyol??
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 gru 2005, 18:43
w końcu każdy były interista jest lepszy od jakiegoś tam tarzanakulekfcb pisze:bagg pisze:Kaka_ACM pisze:Zadowoleni...
'Puyol obok Terrego najlepszym środkowym obrońcą świata', bo moim zdaniem tacy piłkarze jak Nesta i Cannavaro umiejętnościami im nie odbiegają.
Nie powiesz mi chyba, że ten wasz Cannavaro jest lepszy albo prezentuje taki sam poziom co Puyol??
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2005, 18:50
Diamen23 pisze:w końcu każdy były interista jest lepszy od jakiegoś tam tarzana
A wogóle to nie wiem po co ta sprzeczka. Bagg sobie wypisał pierwszych lepszych obrońców , a wy się czepiacie , że nie ma tam waszego pupilka.
Pare razy widziałem, nie dużo, bo mecze Juve mnie nudza...bagg pisze: Chyba nigdy nie widziałeś Canny w akcji jeśli twierdzisz
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 18:56
Diamen23 pisze:Bagg sobie wypisał pierwszych lepszych obrońców ,
Diamen23 pisze:że nie ma tam waszego pupilka.
Pare razy widziałem, nie dużo, bo mecze Juve mnie nudza...
NIe wiem dla mnie jest Cannavaro gorszy od Nesty.
kulekfcb pisze:Jenak zgadzam się z tym co napisali w PN, że Terry i Puyol to najlepsi środkowi obrońcy na globie.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 gru 2005, 20:22
bagg pisze:Oczywiście są oni wspaniałymi obrońcami, ale Nesta, Canna, Maldini raczej im umiejętnościami nie odbiegają.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 gru 2005, 20:35
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 20:53
Handsome Boy pisze:a roznica jest taka, ze puyol grajac jak cannavaro by sobie poradzil, a cannavaro grajac jak puyol nie!!!
Handsome Boy pisze:!! jezeli chodzi o indywidualne umiejetnosci zdecydowanie puyol jest najlepszy
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio