AC Milan (zbiorczy) - Strona 200

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:00

bagg pisze:E tam. Sami go wzieliście
Wiem że sami :wink: ale Inter nie wzioł za niego nic i o to mi chodziło :lol: a teraz kradnie :P

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 gru 2005, 19:02

Łukasz[ACM] pisze:Vieri dostał to na co zasłóżył taka jest prawda :!: :!: A ta nagroda wpełni mu sie należy, niech już odejdzie z Milanu bo Inter dał nam zwykłego pasożyta który tylko okrada nasz budżet :D
I kto to mówi :?:

Kibic Milanu, oddany swojemu klubowi i zawodnikom... :evil:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:03

bagg pisze:E tam. Sami go wzieliście

No fakt... wypadki chodzą po ludziach :wink:

bagg pisze:To dobrze...przyjemnie się go ogląda

Prawda - jeden z efektowniejszych graczy...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 19:07

Nie ma co juz rozpaczac ze jest w naszej kadrze Bobo trzeba to zniesc i poczekac do konca sezonu wtedy napewno sie z nim rozstaniemy no chyba ze złapie forme :lol:
Jakby nie patrzec Bobo to jeden z najlepszych włoskich napastników ostatnich lat moze sie chłopina przebudzi i pokaze ze jeszcze umie grac w pilke.

A to ze kase bierze duzo (choc nie iwadomo ile) to napewno nie zaszkodzi Sylvio i nie zacznie sprzedawac najlepszych :P

P.S. 200 strona wybiła :jupi:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:26

wazi pisze:I kto to mówi

Kibic Milanu, oddany swojemu klubowi i zawodnikom...
Mogłem go nie lubić zanim trafił do Milanu a nie zrobił NIC aby to uległo zmieanie. Jest taka zasada że jeżeli kibicuje jakiemuś klubowi to wszystkich musze uwielbiać :?: :D Wydaje mi się że nie.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 gru 2005, 19:37

Vieri dostał to na co zasłóżył taka jest prawda A ta nagroda wpełni mu sie należy, niech już odejdzie z Milanu bo Inter dał nam zwykłego pasożyta który tylko okrada nasz budżet
W tym jednym zdaniu są dwa stwierdzenia, które nie powinny być wystukane z klawiatury prawdziwego kibica Milanu.

A mianowicie stwierdzasz, że piłkarz Milanu w tym wypadku Vieri jest pasożytem powiem Ci, że ja w życiu nie pwoiedział bym tak o piłkarzu Bayern, doceniam każdego z nich. Drugie stwierdzenie, napisałeś, że Milan dał se wepchnąc pasożyta i wychodzi na to, że krytykujesz a raczej podważasz słusznośc sprowadzenie Vieriego. Na to wychodzi...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:40

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:A to ze kase bierze duzo (choc nie iwadomo ile) to napewno nie zaszkodzi Sylvio i nie zacznie sprzedawac najlepszych

No jakby zaczął to by mógł skończyć odrazu jak dla mnie :wink:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie ma co juz rozpaczac ze jest w naszej kadrze Bobo trzeba to zniesc i poczekac do konca sezonu wtedy napewno sie z nim rozstaniemy no chyba ze złapie forme

No właśnie nic tu nie da wyszydzanie Boba... trudno... jak złapie formę to niech gra... co nie zminia faktu że w to wątpię :wink:

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:P.S. 200 strona wybiła

By się przydało az z tej okazji co wypić albo zapalić... może w weekend będzie co czasu:wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:56

Wazi oczywiście że go szanuje za to co zrobił dla Interu, reprezentacji Włoch ale dla Milanu nie zrobił kompletnie nic a już wcześniej nie przepadałem za tym gościem. Wiesz ile on zarabia :?:Vieriego jeszcze nie nazwałem czerwono-czarnym bo niestety ciężko go tak nazwać... Gdy przychodził do Milanu ( za darmo ) działacze mieli nadzieje że wróci do swojej dawnej dyspozycji ale się przeliczyli.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 20:02

wazi pisze:W tym jednym zdaniu są dwa stwierdzenia, które nie powinny być wystukane z klawiatury prawdziwego kibica Milanu.
Czyli muszę wielbić wszystkich zawodników mojego ulubionego klubu? Nawet jeśli są ogromnymi pomyłkami, sprowadzeni zostali jako zapchajdziury i ciągną grubą kase za piach? Kim jesteś, że oceniasz jakimi kibicami są inni?

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 20:03

To było pewne że Vieri najlepsze lata ma już za sobą. AC Milan musiał sprowadzić kogoś na miejsce "wiecznie kontuzjowanego" Inzaghiego. Crespo też odszedł. Pamietam "Bobo" jeszcze w Lazio, wtedy razem z Veronem, Mihajlovicem, Salasem, Nestą, Peruzzim stanowili świetną drużynę. Lazio się rozpadło, Vieri przeszedł do Interu i nic w nim nie grał. Myśle że Ancelotti myślał że Christian odrodzi się tak samo jak Crespo jednak się pomylił :/
Z całym szacunkiem do tego piłkarza Vieri powinien odejść z Milanu jak najszybciej...

POZDRO 4all

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 20:05

No i mamy skłąd wyjsciowy Milanu:

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf;
Kakà; Shevchenko, Inzaghi. trenerl: Ancelotti.

Rezerwa: Kalac, Simic, Kaladze, Vogel, Rui Costa, Gilardino, Vieri.

SCHALKE 04: Rost; Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic; Poulsen, Ernst; Altintop, Lincoln, Kobiashvili; Kuranyi. trener: Rangnick.

Rezerwa: Heimeroth, Klasener, Bajramovic, Varela, Larsen, Sand, Asamoah.

Jednak Maldini zagra mam nadzieje ze nie zapłavi za to zadna kontuzja Seedorf wraca do skałdu i licze :hardkor: na jego dobry wystep
Sheva i Pippo na ataku no i zobaczymy jak sobie poradza mam nadzieje ze jak za najlepszych czasow :D

Forza Milan

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 21:36

buuuu... taka sama sytuacja jak w Niemczech :( kolejny dowód na to że Milan nie wyciąga wniosków i pomału zaczynam sie wkurzać bo Milan nie gra rewelacyjnie, mam nadzieje że wejdzie Gila za Pippo. Szkoda że mam dziury w obronie :?

P.S piekna bramka Pirlo :twisted: Rost już myślał że Pirlo uderzy w swoim stylu po długim rogu... a tu okno :D

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 21:36

Ech jak narazie remis.
Kiepska gra naszych mało ładnych akcji Pirlo,Gattuso i Nesta najlepiej ze wszystkich graja mało widoczny Kaka' a jak juz zacznie akcje to najczesciej przerywaja ja obroncy Schalke.
kapitalny gol Pirlo z wolnego poraz kolejnyy potwierdza ze ma patent na wolne.
:heft: sie chce jak sie widze ze znow tracimy bramke po stałym fragmencie gry jeszcze strzelił ten fajfus poulsen :evil:
No nic czekam na 2 odsłone i mam nadzieje ze awansujemy dalej
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:ednak Maldini zagra mam nadzieje ze nie zapłavi za to zadna kontuzja
a jednak :?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 21:40

Powoli zaczynam watpic w to ze problem Milanu tkwi w koncetracji i mobilizacji, uwazam ze maja podobny problem co Real, niby potencjal jest ale "gwiazdy wypalone" trzeba przyznac ze jest to slabe widowisko, gdyby nie przepiekny gol Pirlo nie mozna byloby napisac nic pozytywnego na teamt Milanu, troche przypomina to mecz Milanu z PSV, niemcy dobrze ustawienie w obronie zas Milan nie ma pomyslu i strasznie szarpie
Oj Milanisci widze powazny problem, moze i bedzie awans ale czarno widze dalsza gre w lm jezlei nic sie nie zmieni :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 22:39

czeher druga połowa udowodniła że to jednak koncentracja :wink: UHHH ale ostatnie 10 miałem stresa jak Ch*** :D Brawo Ricardo, szkoda że Pippo dał Szewie tą piłke na plecy i jeszcze z kozłem... Mamy awans z 1 !!!!!!! FORZA MILAN FORZA LM :twisted:

P.S Jak tam szpaku :?: Pare razy dziś zamecił :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”