Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 15 lut 2005, 16:50
Michcio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 lut 2005, 18:13
Tylko dlaczego pozbył się Drabika?Nie wybacze mu tego...Rusko suxMichcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 15 lut 2005, 19:50
boca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 lut 2005, 20:00
Błagam ziomek, powiedz, że to prowokacjaboca pisze:Ja mieszkam w mieście gdzie jest drużyna żużlowa i nawet przez wiele lat chodziłem na jej mecze . Teraz nie mam czasu , żużel przestał mnie interesować . Stwierdziłem , że ten sport jest za nudny .
Trzeba przychodzić wcześnie na stadion by zająć dobre miejsce ( około 1.5 godziny) sam żużel trwa 2 godziny ( bieg trwa około 70 sekund , czyli 15 biegów potrwa około 20 minut ).
Podziwiam kibiców , którzy dla 20 minut żużla potrafią poświęcić tyle czasu.
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 16 lut 2005, 7:48
Uchi_UfFy pisze:Tylko dlaczego pozbył się Drabika?Nie wybacze mu tego...Rusko suxMichcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela
Mam nadzieje, że wkońcu będzie mistrz bo drugi raz w ostatnich 4 latach pechowy ostatni mecz
![]()
FORZA SPARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michcio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 lut 2005, 11:57
Michcio pisze:Uchi_UfFy pisze:Tylko dlaczego pozbył się Drabika?Nie wybacze mu tego...Rusko suxMichcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
Mam nadzieje, że wkońcu będzie mistrz bo drugi raz w ostatnich 4 latach pechowy ostatni mecz
![]()
FORZA SPARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atlas Wrocław pozbył się Drabika bo Drabik słabo jeździł
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 16 lut 2005, 15:05
Wprowadzono ograniczenia do siedmiu zawodników w składzie meczowym oraz jednego obcokrajowca. Moim zdaniem żużel wiele na tym traci...Uchi_UfFy pisze:Błagam ziomek, powiedz, że to prowokacjaboca pisze:Ja mieszkam w mieście gdzie jest drużyna żużlowa i nawet przez wiele lat chodziłem na jej mecze . Teraz nie mam czasu , żużel przestał mnie interesować . Stwierdziłem , że ten sport jest za nudny .
Trzeba przychodzić wcześnie na stadion by zająć dobre miejsce ( około 1.5 godziny) sam żużel trwa 2 godziny ( bieg trwa około 70 sekund , czyli 15 biegów potrwa około 20 minut ).
Podziwiam kibiców , którzy dla 20 minut żużla potrafią poświęcić tyle czasu.lol lol lol, zaraz padne
Interesowałeś się żużlem i myślisz, że to trwa 20 minut to jesteś LOL.Fakt, trzeba wcześniej przyjśćale warto
Mecz trwa około 2 godzin zazwyczaj, a pamiętam jak badali pojemności w motorach to było chyba coś koło 3.Żużel to jedna z najlepszych dyscyplin, przyciąga więcej ludzi niż piłka na stadiony.Jedyne co mi się w tym całym biznesie nie podoba to to, że zwycięzca(zazwyczaj)będzie ten kto ma najwięcej ka$y oraz najlepszy sprzęt.Powinni zrobić jakieś ograniczenia
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 lut 2005, 17:59
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trol » 19 mar 2005, 13:10
A co nie ma[...]Powinni zrobić jakieś ograniczenia![]()
Jasne zniesc limity i obudzimy sie z reka w nocniku bo nie bedzie juz komu jezdzic.Wprowadzono ograniczenia do siedmiu zawodników w składzie meczowym oraz jednego obcokrajowca. Moim zdaniem żużel wiele na tym traci...
Trol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 12:08
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:18
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:22
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:29
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:34
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 kwie 2005, 0:27