Najpiękniejsza bramka na świecie: - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 18:44

Najpiękniejsza bramka jaką widziałem, to bramka na boisku treningowym drużyny Koziołek Lublin. Gwoli ścisłości - chodzi mi o tę bramkę położoną bliżej centrum miasta, nie o tę drugą. Dlaczego uważam ją za najpiekniejszą? Bo jest wykonana z pięknej, hartowanej, nierdzewnej stali, pomalowanej w biało-czerwone (jak nasze barwy narodowe!) ukosne pasy najlepszymi farbami. Stal była gładzona i jest idealnie równa, czyli słupek możemy traktować jako idealny przykład matematycznego walca (podobnie poprzeczka). Spojenia wykonała w pełni profesjonalna firma spawarska. A żebyście zobaczyli te haczyki na siatkę - dzieło sztuki spod ręki artysty. A cóz za ponadczasowa jakość wykonania siatek - z najlepszych szwajcarskich sznurków, idealnie powiązanych. Gdy piłka w niej trzepocze, przechodzą człowieka dreszcze i czuje się, jakby znów miał 10 lat... Naprawdę - kto tam był ten widział i wie. Najpiękniejszą bramką na świecie jest bramka na stadionie Koziołka.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 02 sty 2005, 18:58

Axel Hammond pisze:Najpiękniejsza bramka jaką widziałem, to bramka na boisku treningowym drużyny Koziołek Lublin. Gwoli ścisłości - chodzi mi o tę bramkę położoną bliżej centrum miasta, nie o tę drugą. Dlaczego uważam ją za najpiekniejszą? Bo jest wykonana z pięknej, hartowanej, nierdzewnej stali, pomalowanej w biało-czerwone (jak nasze barwy narodowe!) ukosne pasy najlepszymi farbami. Stal była gładzona i jest idealnie równa, czyli słupek możemy traktować jako idealny przykład matematycznego walca (podobnie poprzeczka). Spojenia wykonała w pełni profesjonalna firma spawarska. A żebyście zobaczyli te haczyki na siatkę - dzieło sztuki spod ręki artysty. A cóz za ponadczasowa jakość wykonania siatek - z najlepszych szwajcarskich sznurków, idealnie powiązanych. Gdy piłka w niej trzepocze, przechodzą człowieka dreszcze i czuje się, jakby znów miał 10 lat... Naprawdę - kto tam był ten widział i wie. Najpiękniejszą bramką na świecie jest bramka na stadionie Koziołka.
niby nie na temat ale jkby na to nie patrzec troche ma wspolnego z tematem :lol:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 02 sty 2005, 19:03

No Axel Hammond masz ode mnie niebieski kwadracik za wypowiedź nie na temat.

Nie usiłuj robić z nas wszystkich idiotów.

PS
najpiękniejsze gole w karierze strzelał Roberto Baggio, na 100%, bezapelacyjnie, musielibyście je ujrzec.

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 02 sty 2005, 19:27

RauL pisze:Bramka Seedorfa w 97 roq jak grał jeszcze w Realu, bramka Carlosa dla Francji z wolnego, bramka Van der Vaarta z pięty, nie wiem czy ktoś pamięta... bramka Zidane'a w LM z lewewj nogi z dla Bayeru i jeszcze wiele innych...
NIe wiedziałem że Carlos strzelił kiedykolwiek bramke dla Francji ale jeżeli tak uważasz... no w sumie BARCELONIE tesh oststnio podarował :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 sty 2005, 19:32

Axal Hammond-szkoda gadać....Najładniejszą bramkę jaką widziałem jest gol Van Bastena z MŚ(nie wiem z którego roku)On stal prawie przy linii bocznej i udało mu się strzelić!!!Bardzo ladny też był gol Coridona.
Ale najładniejszą bramkę według mnie strzelił Ibrahimović. Obkiwał wszystkich obrońców i strzelił.
Ale nie chciałbym się bawić w moderatora, ale chyba Axel powinien dostać ostrzeżenie za post nie na temat.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 sty 2005, 19:48

Mikusinski pisze:Najładniejszą bramkę jaką widziałem jest gol Van Bastena z MŚ(nie wiem z którego roku)On stal prawie przy linii bocznej i udało mu się strzelić!!!Bardzo ladny też był gol Coridona.
Ale najładniejszą bramkę według mnie strzelił Ibrahimović. Obkiwał wszystkich obrońców i strzelił.
Najładniejszą bramkę....
Ale najładniejszą bramkę....
Po pierwsze to Van Basten stał prawie przy lini końcowej, a nie bocznej
Po drugie było to na Mistrzostwach Europy
Po trzecie zdecyduj się, która była najładniejsza, chyba, że "ale najładniejszą" to czwarty stopień stopniowania

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 02 sty 2005, 20:04

:arrow: Dennis Bergkamp (Arsenal) z Newcastle
:arrow: Rafael Van der Vaart (Ajax) z Feyenoordem
:arrow: Zlatan Ibrahimovic (jeszcze wtedy Ajax) z Bredą.

Która najładniejsza, to kwestia gustu :roll:

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 02 sty 2005, 20:06

qczak pisze:
Mikusinski pisze:Najładniejszą bramkę jaką widziałem jest gol Van Bastena
...
Ale najładniejszą bramkę według mnie strzelił Ibrahimović.
Najładniejszą bramkę....
Ale najładniejszą bramkę....
Po pierwsze to Van Basten stał prawie przy lini końcowej, a nie bocznej
Po drugie było to na Mistrzostwach Europy
Po trzecie zdecyduj się, która była najładniejsza, chyba, że "ale najładniejszą" to czwarty stopień stopniowania
Hehehe, ale miałem ubaw :D

Nowe stopniowanie przymiotników:
Stopień równy: ładna
Stopień wyższy: ładniejsza
Stopień najwyzszy: najładniesza
Stopień najwyższy z najwyższych: najładniejsza z najładniejszych

hihihihihihihihihihihihihi...

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 02 sty 2005, 20:18

PS
najpiękniejsze gole w karierze strzelał Roberto Baggio, na 100%, bezapelacyjnie, musielibyście je ujrzec.
Zgodzam sie, mam film o nim i wiem co wyprawiał

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 20:22

Axel Hammond pisze:Najpiękniejsza bramka jaką widziałem, to bramka na boisku treningowym drużyny Koziołek Lublin. Gwoli ścisłości - chodzi mi o tę bramkę położoną bliżej centrum miasta, nie o tę drugą. Dlaczego uważam ją za najpiekniejszą? Bo jest wykonana z pięknej, hartowanej, nierdzewnej stali, pomalowanej w biało-czerwone (jak nasze barwy narodowe!) ukosne pasy najlepszymi farbami. Stal była gładzona i jest idealnie równa, czyli słupek możemy traktować jako idealny przykład matematycznego walca (podobnie poprzeczka). Spojenia wykonała w pełni profesjonalna firma spawarska. A żebyście zobaczyli te haczyki na siatkę - dzieło sztuki spod ręki artysty. A cóz za ponadczasowa jakość wykonania siatek - z najlepszych szwajcarskich sznurków, idealnie powiązanych. Gdy piłka w niej trzepocze, przechodzą człowieka dreszcze i czuje się, jakby znów miał 10 lat... Naprawdę - kto tam był ten widział i wie. Najpiękniejszą bramką na świecie jest bramka na stadionie Koziołka.

qrde a mnei to nawet rozbawilo :D :wink:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 21:26

BUNCH pisze:No Axel Hammond masz ode mnie niebieski kwadracik za wypowiedź nie na temat.

Nie usiłuj robić z nas wszystkich idiotów.

PS
Nie no, szanowny panie Bunch! Wypowiedź jest na temat, jakby na to nie patrzeć. Autor tematu napisał tak:
Jaka, która to wg was?
I ja mówię, jaka jest najpiękniejsza bramka wg mnie. A już INTERPRETACJA tematu należy tylko i wyłącznie do mnie. Nigdzie nie jest napisane o jaką bramkę chodzi, więc uważam, że nie zrobiłem nic niestosownego. Po prostu chcesz, żebym jak najszybciej zebrał 10 ostrzeżen i wyleciał.
PS. Co się stało z tematem pt. Axel Hammond? Czyżby szanowni moderatorzy przestraszyli się, że jednak nie wszyscy żądają mojego bana? Ba, wręcz było niemal porówno jeśli chodzi o liczbę głosów w ankiecie...

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 sty 2005, 21:31

RVN10 pisze:
PS
Zgodzam sie, mam film o nim i wiem co wyprawiał
też widziałem chyba ten filmik, ale ogladnijcie kompilacje o Cantonie, ten to dopiero wymiatał, nie mówiąć już o Adriano i Ronnim, ich bramki, ale przedewszystkim akcje zapoczątkowujące bramki to radość dla oczu.

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 03 sty 2005, 9:04

baryla_pce pisze:
RauL pisze:Bramka Seedorfa w 97 roq jak grał jeszcze w Realu, bramka Carlosa dla Francji z wolnego, bramka Van der Vaarta z pięty, nie wiem czy ktoś pamięta... bramka Zidane'a w LM z lewewj nogi z dla Bayeru i jeszcze wiele innych...
NIe wiedziałem że Carlos strzelił kiedykolwiek bramke dla Francji ale jeżeli tak uważasz... no w sumie BARCELONIE tesh oststnio podarował :D
Szkoda, że nie widziałeś, bo to naprawdę piękna bramka, strzelił ją podajże w 97 roq grając w reprezentacji Brazylii z rzutu wolnego tak, że piłka leciała jak jakiś wykręcony bumerang i wpadła do bramy, a Barthez tylko się zdołował...

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 11:52

RauL umiesz czytać czy tylko udajesz :?: :roll: :wink:

jak Carlos mógł strzelić bramkę dla Francji, jeżleli gra w reprezentacji Brazylii ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 13:55

Albo Bramka Rivaldo w Barcelonie z przewrotki (to były czasy) :|

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”