Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lut 2005, 0:01

Jeśli chodzi o Moggiego, to:
"o Moggim napisze jeszcze raz, i po raz 100:
jeśli kręci to out!! bo nie chcemy krętaczy w Juve... ale dopuki nic mu nie udowodniono wciąż jest jednym z nas..."

piszesz:
Maestro Ty "jesteś" teraz jak Moggi ! I bez obrazy !!!!
Chodzi mi oto że jak Juve wygyrało z pomoca sedziów to siedział cicho a jak przegrywał to zacza klepać głupoty !!

jeśli chodzi o to, że sie nie wypowoiadałem na tej stronce to Ci powiem, że zalogowałem się tu na początku lutego... (możesz zprawdzić na profilu) z prostej przyczyny: od niedawna mam internet

Ty mi ponownie piszesz o tym, że Moreno i Roque zostali wyżuceni, a ja Ci ponownie napisze:
"Moreno powiedział, że widział jak piłkarze brali więc nie pisz, że potem Moreno i Roque odeszli... wg. Moreno "piłkarze brali" którzy?? nie wiem... i Ty też nie...!! może wszyscy... a może to jedna wielka bzdura?? nie wiem i Ty też nie..."

i chodzi mi o to, ze sprawa Juve rozkręciła się na podstawie takich właśnie spekulacji/zażutów... natomiast sprawa Milanu szybciutko ucichła/została wyciszona

ale spox... nie o Milan tu przecież chodzi ;)

piszesz:
"MU nie wyżuciła Rio Ferdinanda a dla czego ?? Bo to była taka sytuacja jak ze Stamem nie złapali tylko za nie stawienie sie na kontrole !!!!!"

pytam się: jak doświadczony profesjonalista, wielokrotny reprezentant kraju (Ferdinand, Stam) może zapomnieć udać sie na kontrolę dopingową?? jeszcze raz się powtórze... to jak zapomnieć podetrzeć d*** wstając z kibla!!!!!!! bo nic innego mi nie przychodzi do głowy ;) naprawdę w to wierzysz??

piszesz:
"I ty wipisałeś 6 nazwisk ale oprócz Pippo i Davidsa którzy mieli dość Juve i (chyba metod przywracania sprawności) Odeszli wiec teraz na pewno nie biorą ale i jedeni drugi wie co znaczyło dla nich gra w Juve ... hańbe"

przytocz mi choć jedną wypowiedz któregoś z tych piłkarzy, w której stwierdza on, że opuścił Juve z powodu "metod przywracania sprawności" i uważa, że gra w tym klubie to była dla niego "hańba"
Zidane- odszedł do Realu za 65 banieczek...
wymienieni przez Ciebie:
Inzaghi- odszedł, bo kłucił się z piłkarzami, działaczami i trenerem, grał samolubnie i to się nikomu nie podobało... ,ze tak powiem... od jakiegoś czasu chcieli się go pozbyć, pojawiła się kożystna oferta i go sprzedali Milanowi (nie żałuję)
Davids- sam chcaił odejść i był zawieszony za doping ale brał nandrolon "na własną rękę"
Deschapm i Ravanelli skończyli kariery...
a Del Piero i Montero grają nadal...
i skoro mówisz, że Zidane i Deschamp koksowali z Juve (jeszcze w 97/98- bo tak jest w akcie oskarżenia) to czy Twoim zdaniem Francji należy się tytuł z MŚ 98?? Zizou w końcu strzelił 2 bramki w finale...

co do szacunku... chodzi mi o troche inny rodzaj szacunku
też mógłbym napisać "łaciną" co sądze o niektórych piłkarzach grających w serie a, ale wyzwiska wolę zachować dla siebie...
uczepiłeś się Del Piero... sam powołujesz się na wyroki sądowe, a tymczasem Alex i inni piłkarze Juve nie zostali skazani/oskarzeni przez prokuratora więc w świetle prawa są niewinni...i nie pisz, że Juve zostało skazane "jako klub", bo to bzdura. Nie słyszałem żeby sprawą zajmowała się FIFA albo UEFA... oskarżony i skazany został tylko lekarz...

spox nie wątpie w twoje doświadczenie z narkotykami i zgadzam się z Tobą... ja nigdy nie brałem. wiesz dlaczego?? bo widziałem co sie dzieje z ludzmi, którzy biorą... szlag mnie trafia jak przychodze do szkoły, a kumpel mi mówi, że dzień wcześniej 14-latek, którego znałem osobiście, w śmietniku przed szkołą zadźgał jakiegoś typa, bo nie miał na dragi... :/ albo jak o 9 rano podjeżdżają psy i wyciągają ze szkoły kilku gimnazjalistów... wiadomo za co...
wspomniałeś Mutu... mówisz, że miałeś styczność z narkotykami więc wiesz jak ciężko jest z tym żyć... co byś zrobił jakby w takiej sytuacji opuściła Cie żona, rodzina, przyjaciele... wiesz, że popełniłeś błąd, chciałbyś to naprawić ale nie możesz... chciałbyś zacząć swoje życie od nowa. czy uważasz, że człowiek nie zasługuje na drugą szansę??
moim zdaniem na takową nie zasługuje ktoś, kto dla zabawy wyżuca niewinną dziewczynę z pociągu albo gwałci dziecko w lesie... ale nie Mutu!!

wciąż zażucasz Del Piero i innym piłkarzom Juve, że brali... jak już pisałem, sąd skazał lekarza, a nie piłkarza (czy, jak napisałeś, klub)!!! wiesz co to znaczy?? Że wg. sądu piłkarze są niewinni
i tu kolejny raz się powtórze:
"Mimo, iż większość członków rodziny Juventusu, tj. udziałowcy, prezesi oraz piłkarze nie mieli pojęcia o całym incydencie..."
piłkarze nie mieli pojęcia!!

wiesz... co innego jest brać świadomie, a co innego dostawać i nie wiedzieć o tym...
i tu śmiem podejżewać, że wypowiadasz się w sprawie, o której nie wiesz za dużo (poza tym, że lekarz został skazany i 'ludzie mówią...'), albo wiesz to, co chcesz wiedzieć...

spox w Juve zdażały się sytuacje, z których nie jestem dumny... ale bedąc kibicem Juve zgadzam się być z klubem na dobre i na złe (na tym polega bycie kibicem... 'wierni po porażce' ma nie tylko dosłowne znaczenie, nie chodzi tylko o porażkę na boisku), bronię klubu argumentami, a Ty atakujesz wyzwiskami na piłkarzy i działaczy... i niestety, to "rzuca czarne światło na Twoją osobę w moich oczach"

co do formy Ferrary i Montero to są już "dziadki". mając w skłedzie Thurama, Cannavaro, Zambrotte, Zebine... wystawiłbyś teraz Ferrarę?? nie sądze...

piszesz:
"I JESZCZE JEDNA SPRAWA KTÓRA PO WCZORAJSZYM DNIU RZUCA CZARNE SWIATŁO NA TWOJA OSOBE W MOICH OCZECH ! UWIERZ MI ŻE NIE CHODZI O WOJNE CZY WYZYWANIE ALE TO POKAZAŁO ŻE CHYBA KTOŚ TU ŻLE MYSLI ..."

co do Siniszy to fakt... nie lubie go głównie za to plucie w twarz Mutu, bo to było po prostu perfidne!!!... Totti, Diouf, Rooney to też "plujki". nie lubie gdy piłkarz świadomie, na oczach milionów, pokazuje swoją anty- kulturę... w przypadku tych piłkarzy to nie są pojedyncze przypadki (bo takie jestem w stanie wybaczyć) ale nagminność... i wiesz co?? nie należy wkładać plucia czy udeżenia w twarz do jednego worka, razem z dopingiem, bo to zupełnie różne sytuacje nie mające ze sobą wiele wspólnego
Del Piero (bo na niego wjechałeś najbardziej) w swojej karierze dostał 1 może 2 czerwone kartki... nie pamiętam, by kiedykolwiek na boisku zachował się chamsko i w przeciwienstwie do wymienionych piłkarzy nigdy nie miał 'problemów' z UEFA (a już na pewno w sprawie dopingu!!)... miał dołki, wiele groźnych kontuzji ale wrócił i gra i min. za to go cenię (podobnie jak Ronaldo, Molinę i jeszcze paru innych sportowców), pochwały przyjmował ze skromnością, a słowa krytyki- z godnością

ale ja nie zamierzam Cie do niczego przekonywać, to Twoje zdanie i wiem, że go nie zmienisz... podobnie jak ja

mam nadzieję, że ta dyskusja nie zamieni się za chwile w serię wyzwisk... traktuję tę rozmowę jako zwykłą wymianę (i różnicę) zdań, a nie kłutnię

kumpel pisał, że meczyk dla ofiar Tsunami bedzie na Eurosporcie

hehe znamy już wyniki dzisiejszej kolejki... wszyscy jesteśmy zadowoleni ze zwycięstw swoich drużyn ;)
gratuluje Milanowi zasłużonego zwycięstwa (ale ten samobój niekiepski był :D) co prawda mogło być wyższe, bo pare sytuacji było ale i tak gratuluję 3pkt.
----------------------------------------------------
Tomusmc sorki wielkie... nie wiedziałem...
dzięki za informację i wyrozumiałość :D
pozdro dla Ciebie

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Co z tym Moggim ??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 07 mar 2005, 23:23

takich jak ty okreslilbym jednym slowem ---pseudoznawca 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2005, 23:27

Psełdo ?? bardzie fanatyk a takich ja ty ja nazywam róznie insekty czy niedzieli kibice !

To ja sie sprawdzimy ?? czekam na jakies propozycie jak wiesz wszystko to może to udowodnisz !?!!! Ja tez pomysle jak przeprowadzic konkurs :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2005, 0:13

Widać jesteś cienki w uszach ..... no nic idz spać jutro pierwsza religia ..... dobranoc znawco statystyk kopiowanych z inny stron ......

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 16:48

PRZEPRASZAM ŻE POST POD POSTEM ALE POSTAWOWIŁE REAKTYWOWAĆ TEMAT....

Co prawda trzeba było by go zmienić troche na np. "Prawda w oczy kole" ale nie ma co kombionwać. Sprawa teraz nie dotyczyn tylko Juve - Moggiego - Aglicoli - EPO czy sedziów ale faktów .....

Ostatnio Agniszka napisała kilka felietonów które wywołały burze odziwo na stronie Juve niby bo tutaj każdy ma swoje zdanie na temat Juve i przekrętów. Felietony są pisane w doś ostrm tonie ale i sprawy są "ostre" opieraja sie na faktach. Mądrzy co nie który kibiców Juve którzy widzą klub tylko na plakatach próbują obalić teorie Angieszki jak i tych kibiców co sądzą że tak jest w jakimś stopniu jak napisała redaktor.

Dziwi mnie znów tylko to że duża liczba tych fraje... nie wypowiada sie po meczu zaraz lub przed meczem a wchodzi na strone tylko po to by próbować obalić teorie zawarte w tych pracach. Przez felietony zwiekszyła sie ilośc Insektów na stronie :D ........

PISZCIE W TEMATCIE TROCHE ZMIENIONYM ALE PODOBNYM...

MAESTRO "znają życie" to my rozkręcimy temat. Prosze Cie jako fana Starej Damy o to być przeczytał te prace i wypowiadzieł sie. Wielu znawócu jest zdania że Agnieszka pisz to bo jest fanka Interu inni myślą [choc to dziwne] że jest to zmyslaone. Wiesz co znacza tego typu tematy tu na stronie i napisz co sądzisz......

P.S. Pod trymi pracami w kometarza znów gówniarze zaczynali tematy na które nie mają chyba pojacie bo ich wypowiedz były obnażające. Także jak przeczytacz coś "dziwnego" z moje strony to nie miej mi za złe Tylko trzeba było przypomniec troche faktów.....

**FORZA CZYSTE CALCIO**

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 17:02

Agnieszka napisała dwa bardzo dobre felietony. Nie można bronić Juve skoro o ich sprawach wiedzą już wszyscy. Do tego jeszcze pierwszy felieton miał na celu przedstawienie tego co dzieje się w obecnej lidze włoskiej, a nie tylko co się dzieje w jednym klubie. Kibice "Starej Damy" przyczepili się do tego, że Agnieszka najwięcej razy użyła słowa Juve :? przecież to jest głupota. To był zbiór wszystkich newsów z ostatnich paru tygodni. Uwzględniła tam także afere z Milanem. Nie wiem po co to całe zamieszanie wokół tego bo ja zdecydowanie przyznaje racje naszej redaktorce. Ostatni felieton jest dosyć śmieszny bo chodzi mi o cytowane wypowiedzi koleżanki z innej strony, która chciała pojechać po "Przeglądzie Sportowym", a sama się zamotała. Niestety taka prawda. Wiadomo, że kibice będą bronić swojego klubu i nic tego nie zmieni, ale trzeba to robić z rozwagą i czasami trzeba przyznać się do błędu. To samo dotyczy kibiców Interu, Milanu czy też Romy. Wiadomo, że nasze kluby są najwspanialsze i najlepiej grają w piłkę, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i przekonać się, że rzeczywistość wcale nie jest taka kolorowa. Lazio niegdyś wspaniały klub, a stali na skraju bankructwa. Na szczęście im się udało.

Mam nadzieje, że to da troche do myślenia kibicom, którzy widząc błędy swoich pupilków za wszelką cenę chcą pokazać, że to inne kluby są gorsze. Tym bardziej apeluje o nieczepianie się Agnieszki ponieważ ona ma rację. Jeśli nie podoba się wam to, że Aga jest fanką Interu i że wytknęła błędy Juventusu i Milanu, a nie Nerrazzurich to sami napiszcie felieton w którym uwzględnicie błędy popełnione przez Inter. Chętnie bym taki przeczytał i zapewne wtedy byłoby mi do śmiechu, chyba, że znalazłby się ktoś, kto potrafi pisać felietony na poziomie Agnieszki to nic tylko bym czytał z ciekawością. Pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 17:24

No właśnie liczyłem że Ty sie pierwszy odezwie Tomus a Maestro w nocy dopisze co myśli

Zgadzam sie z tobą w 100%.......

.... nie ma sensu teraz pisać tu co można komu zarzucić. Ale tak jak napisałeś pierwszy artykuł pokazywał "ODLICZE CALCIO" - chore oblicze w jakimś stopniu bo co do tego nie ma wątpliowści...

Tylko trzeba umnieć z honorem przyjąc fakt na "siebie" pewnie z 30% tych kibiców rok temu kibicowała np. Real i to też jest ważne ale jak ktoś barwy wybiera to zawsze .....

Prace pokazały ciemną strone każdego klubu który był opisywany ale jak słysze że Agnieszka "uczepiał sie Juve" to nie moge !! Jak ma sie uczepić jak to fakt Bo dla nie który lepje by pisała nie prawde ale by ich klub był w kolorowym świetle ?? No to wychodzi !!

Dla tego jestem zdziwiony że zaczyna sie robić to co kiedyś. [Pamietasz chyba] "Tu" było początki kibicow serie A ?? Pamietasz na pewno. Teraz to jest inna sprawa do wtedy "wojny" dotyczyły każdej informacji a teraz tylko prac Agnieszki. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest możliwośc komentowania tych prac na stronie a nie na forum ..... To był by chyba lepszy pomysł ....

Jak wchodzi ktoś na strone by skrytykować prace i odalić głupimi argumetami te rzeczy które zawarte są tam to niech napisze coś w temacie który obali a nie tylko tego typu wypowiedzi kierowane pod adresem redakcji i naszy tez bo widać Jak sie Ja Inter czy Maju wypowidzeli to zmieniali temat ja nic ....

Pierwszy felieton pokazywał spojrzenie Agnieszki na liga drugi jest kierowany w inni kieunku ale czy nie są w nich zawarte fatky ??

Na to pytanie powini sobie co nie który odpowiedzieć w myślach.....

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 30 mar 2005, 17:40

Powiem tyle. Jeśli Moggi by odszedł z Juve do lokalnego rywala, kibice Starej Damy by go znienawidzili.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 18:45

Zaza w nocy to ja będe spał, bo się szkoła zaczęła... ;) :p ale już niedługo... :D

tą rozmowę wywołał ostatni felieton... przeczytałem go ale z tego co zrozumiałem, to ta fanka Juventusu, która skrytykowała redaktora 'Przeglądu Spotrtowego' to tylko fanka, a nie znawca piłki... jej praca była zupełnie amatorska i nie wiem czy nawet warto było coś na jaj podstawie pisać... fakt nie powiem, żeby to co napisała Agnieszka było nieprawdą...

zgadzam się również z Tomusem... ale musze przyznać, że pierwsze wrażenie jest właśnie takie, że Agnieszka czepia się Juventusu...zwróciłem uwagę na to, że wszystkie newsy o przekrętach Moggiego, dopingu są pisane właśnie przez Agnieszkę dlatego można odnieść takie wrażenie, że się czepia, że chce wywołać wojne itp. ale ja pretensji nie mam ;) nie moge mieć. nie twierdze, że właśnie to mają na celu felietony, newsy Agnieszki doceniam jej wysiłek jaki wkłada w swoją pracę, a to czy się czepia Juve czy nie to już każdy ma na ten temat swoje zdanie... serie a nie jest w 100% czysta ale nie moge tez powiedzieć, że Agnieszka kłamie czy pisze bzdury w swoich felietonach... to jest prawda ale ja jakio kibic (i chyba każdy szanujący się fan) jestem ze swoim klubem na dobre i na złe. co się stało, to się nie odstanie, a moja miłość nigdy nie wygaśnie :D ale wytykanie przynajmniej niektórych błędów w pisowni w tym felietonie było troche śmieszne... :p ;)

tak to jest. niektóre artykuły, newsy, felietony mogą wywoływać kłutnie (ryzyko zawodowe;). wiadomo, że kibice będą bronić swoich klubów zawsze... ja na pewno nie przestane kochać Juve po przeczytaniu takiego felietonu i mysle, że nie należy się tu niczym bulwersować...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 19:31

Maestro, żaden szanujący się kibic nie porzuciłby swoich pupilków w trudnych chwilach. Ja jestem zawsze z nimi i nie obchodzi mnie co piszą na ten temat inni. Walka pomiedzy kibicami była jest i chyba będzie.

Co do tego, że Agnieszka czepia się Juventusu to także możesz spojrzeć na to z tej strony, że kebab88 czepia się Milanu. Aga pisze pełno negatywnych newsów na temat Juve, a kebab pisał wszystko co znalazł o aferze z Milanem. Takie juz jest życie, że nie każdy chce aby na świat wyszły wszystkie niepowodzenia danego klubu. Czytałem, że kibice Milanu byli oburzeni tym faktem, że nie ma innych newsów niż krytykowanie Milanu za aferę z badaniami. To samo czujemy my - kibice "Starej Damy" gdy pojawiają się coraz to nowe newsy o tym, że Moggi to krętacz, że Juve mają odebrać wszystki trofea itp. Trzeba to przetrzymać i zapomnieć (chociaż trudno bo inni kibice często lubią powracać do tego co była :roll: ).

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 22:36

hehe no tak Tomus... ja tu od niedawna jestem ale zdążyłem się przyzwyczaić i próbuje takie rzeczy troche... rozdzielac :wink: nie traktuje tych artykułów jako prowokacje ale przyznam, że takie było moje pierwsze wrażanie... no i to o czym wspomniałeś... wiem, że kibice Milanu czuli się tak samo jak Kebab pisał o Milanie

wiem, że są wojny i będą nadal... to część piłki i żaden artykuł tego nie zmieni... czy to o Milanie czy o Juve, bedzie tak jak jest :p
niepowodzenia też trzeba zaakceptować i przyjąć z godnością :) i tak właśnie powinien robić kibic kochający swój klub :D

pozdro!! :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 23:08

Hmmm ....

Uważam że bardzo mądrze to napisaliście ale chciał bym coś wyjaśnić bo to o mnie chodzi. Mianowicie nie odbieram prac Agnieszki jako prowokcje ani news Kebeba tylko że jak była wojna w Rino i Kebab pisał news to pisał te news "rozebrane" nie zawierały wszystkich informacji i najważniejszych rzeczy stosunku prawa do tej sytuacji.

Były "obużony" jak to Tomus nazwałeś i ja pisałem do redakcji o interwencie bo mój servis nr.1 pisze informacje które nie zawierają kluczonych wyraznów są "okrojone". Ja musiałem czytać co sie dzieje na innym serwisie bo tu była informacja okrojona z najważniejszy wyrazów..... To mi sie nie podobało... Spawa została wyjaśnione i we Włoszech i w Polsce czyli Tu na stronie bo tu sie troche o tym mówiło.

To jest chyba inna sprawa. Po-1 nie można nazwać ani jednej ani drugiej pracy prowokacją. A po-2 Kebabowi temat przyniosło życie a Agnieszce historia i fakty. To jest pewne że każdy kibic bedzie za swoim klubem i bedzie trzymał na dobre i złe ale chyba już tyle razy wymienialismy poglądy w tej kwesti że My znamy swoje. A nastepne prowokacje robią inny kibice niedzielni.... Nie wiedomo ilu z nich "zminiło barwy" w lecie czyli kibicowali Real teraz są za Juve i maja 12 lat ..... To są wedłóg mnie prowokatorz .....

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 10:48

TEMAT REAKTYWACJA :D TYM RAZEM NIE O DOPINGU CZY TEŻ SKANDALACH Z UDZIAŁEM LUCKA. ALE O JEGO PRACY :D

Tylko praca - Odchodząc od opini jaka ma ten koleś i jego nie do końca czysty rąk. Bo widze że co nie który maja mokro na samo słowo "Lucek" i traktuja go jak nie widomo kogo.

Wczoraj tu na stronie gównej do news o Moggim chyba Serek zadal pytanie kibicą Juve : "Czym Wy się podniecacie ? Tym Luckiem i jego transferami" Co transfer to wielki Lucek" :?: Przeciesz oni nic nie robi takiego.

No właśnie czym ?? Bo chyba nie zdajecie sobie sprawy że takie transfery robi co drugi czołowy klub Europy :!: I nie chodzi tylko o kwote transferu ale takze przydatność dla klubu. Lucek sciagną ostatnio Canna, Emersona czy Zlatan [19 baniek = zero bramek w LM] ale czy inne klubu nie zrobiły podobnych transferow :?:

Inter Cambiasoo za darmo który wedłóg Włoskich fachowców bije na łeb Emersona na tej pozycji, sprowadzili za młodu Martinsa i teraz jest wart fortune.

Milan kupił Kaka który był interesem europy :!: kiedyś 9 baniek teraz tak na zdrowy rozum z 30. Można by wymianiać Rino czy Nesta który został wyrwany ze szponów Juve. Nawet Stama który był jedna noga w Juve druga w Realu. A o Crespo strzelajacym 2o bramke "za darmo" nie wspomne bo znów bedzie strzelał :wink:

Barca kupiła Deco "za grosze" bo Chelsea dwał trzy razy wiecej. O Ronaldinho nie mówiac czy też Eto`o kupionego od najwiekszego wroga. A nawet Bellettim.

Co robi Aulas i Lyon :?: Teraz gracze Lyonu są 5 krotnie drosi niż przychodzili zaczynajac na Essienie kończac na młodym Nilmarze.

Real kupił Gravesena na już i trafił .. choc Real to może zły przykład. :roll: O PSV nie ma sensu pisać bo wszyscy wiemy jakiego maja nosa. MU tez ma swoje trawne inwestycje. Arsenal to jest typowy przykład dominacji nad Juve. Młody wymiatający Cesc czy Van Persie. Kolo Tuore kupiony za grosze dosłownie za drosze i jeden z czołowych defensorów ligi. Czy też młody Flamini z OM. I jeszcze massa innych klubów .....

Także zastanówcie sie czy Wy macie dobrze z garem :?: Bo Juve przeprowadził trafne transfery ale były tez inne. Ale pytanie który klub z tych wimienionych nie jest przynajmie na równi w czasie mercato :?: Ba są takie ktore boja Moggiego i Juve na leb :!:

Poprostu może kogoś kupić za 30 banie i sie nie sprawdzi można kupić za 9 i gra jak marzenie i można za drarmo pozyskać i tez wymiata ale równie dobrze może zawodzic na calej lini. Tylko że transfery trafne wychodza w trakcie sezonu. Przykład. Cris Lyon, Cambiasoo, czy też Canna, Ale są tez inne przyklady i sami wiece jakie.

Obrazek

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 cze 2005, 12:21

Czyli wg ciebie Zlatan jest slaby bo nie strzeli bramki w LM?? Moze nie ogladam meczow serie A na biezaca, ale kazdy mecz Juve mam na kompie, i moge cie zapewnic ze jest to cholernie kreatywny zawodnik (Ile razy asystowal DP?), strzeli 16 bramek w Serie A, w pierwszym sezonie, no jasne ale dla ciebie to malo.

Emerson slabszy od Cambiasso?? Hahaha, Pewnie dlatego inter tracil tyle bramek.

Cannavaro, najlepszy srodkowy obronca w tym sezonie (w serie a napewno), kupiony za pol darmo.

Zebina, reprezentant Francji, na prawej obronie nie od zatrzymania, za darmo!

Kapo, mlody talent za darmo, moze troche zawiodl, ale kasa z niego bedzie.

Wszystko to jest niewazne, wazne jest 28 Scudetto.

Kobyl07
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 15 cze 2005, 12:59

:lol: :lol: :lol: POPIERAM :lol: :lol: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”