no to znaczy ze wlasnie takie cos mu bardziej odpowiadagilardino11 pisze:Jeżeli ktoś woli oglądać cottbuss z mainz niż jedne z największych Derb w Europie no to"...".

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2007, 15:00
no to znaczy ze wlasnie takie cos mu bardziej odpowiadagilardino11 pisze:Jeżeli ktoś woli oglądać cottbuss z mainz niż jedne z największych Derb w Europie no to"...".
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 29 lip 2007, 15:48
do jakiego mozna dojsc wniosku to ze twoja wiedza i obserwacje tej ligi skonczyly sie 15 lat temurebuzz pisze:
sluchaj ... nikt tego nie wymyslil bezpodstawnie, to jest stereotyp to fakt, ale on pokazuje pewna odmiennosc tej ligi, nie trzeba byc "ekspertem" zeby to stwierdzic...wystarczy parenascie lat sledzic ta lige i poczynania zespolow wloskich w LM,UEFA,PZP,INTERTOTO, zeby dojsc do takiego wniosku o tym ze zespoly wloskie wiecej niz inne skupiaja sie na defensywnie![]()
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 16:03
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 lip 2007, 16:08
catanacchio to chyba nigdy nie istniałoTotnik_ASR pisze:catanacchio juz dawno nie istnieje
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2007, 16:30
taaa ? ciekawe jakaRealFan pisze:
Do tego należy dodać różnicę w poziomach Bundesligi i pozostałych trzech lig.
a gdzie twoj obiektywizm kolegoZico_FCI pisze:
Tak czy inaczej, kolega rebuzz, który woli oglądać mecz pomiędzy jakimiś ogórkami z Bundesligi niż największe derby Europy, chyba nie może być w tym temacie obiektywny.
w takim razie twoje wnioskowanie pozostawia wiele do zyczenia , az taki stary nie jestemTotnik_ASR pisze:
do jakiego mozna dojsc wniosku to ze twoja wiedza i obserwacje tej ligi skonczyly sie 15 lat temu![]()
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:39
Trzebaby każdego zawodnika przedstawić w liczbach - współczynnik umiejętności (ale to by było nieobiektywne) i wyliczyć średnią. Baza danych lepsza jak FM by powstałarebuzz pisze:jestem ciekaw jak tego dokonasz
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2007, 16:57
tu sie oczywiscie zgodze,RealFan pisze:
Wiadomo, że Bundesliga jest słabsza. Nie o 50 klas, ale jest![]()
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 30 lip 2007, 17:19
to sa derby hiszpanirebuzz pisze:ogórki" ?? "najwieksze derby Europy" hola hola.... zaraz fani hiszpanskiej powiedza ze to real i barca...
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 30 lip 2007, 17:54
Ja nie słyszałem. Słyszę po raz pierwszy.rebuzz pisze:oprawy z sudtribune sa znane w calej europie... nie mowie ze sa najlepsze ale kazdy o tym slyszal.
Loker pisze:stereotyp ma to do siebie ze istnieje zawsze jakis związek z rzeczywistością
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 lip 2007, 18:00
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 30 lip 2007, 19:00
ja tu nie widze kataloniMartin Pellegrino pisze:ossy Real - Barcelona to derby Hiszpanii? A ja myślałem, że Barcelona leży w Katalonii

ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 lip 2007, 21:52
a nie?rebuzz pisze:"ogórki" ??
Na swoim miejscu kolego. Ja wolę obejrzeć mecz Bayern-Werder niż na przykład Catnia-Reggina w przeciwieństwie do Ciebie. I to mimo iż za Bundesligą nie przepadam.rebuzz pisze:a gdzie twoj obiektywizm kolego
Piszesz o meczu Real-Atletico czy Barcelona-Espanyol?rebuzz pisze:real i barca...
Co z Anglią? Które miasto angielskie ma dwie drużyny, które zdobyły Puchar Europy i po kilkanaście mistrzostw krajowych?rebuzz pisze:angielskiej jeszcze cos
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 30 lip 2007, 22:04
sledzisz chyba w Bravo Sport skoro uwazasz ze Wlosi dalej graja "catanacchio"rebuzz pisze: takim razie twoje wnioskowanie pozostawia wiele do zyczenia , az taki stary nie jestem dlugo nie sledze ligi wloskiej chyba od 1995 roku ... i po prostu swoje zdanie sobie wyrobilem
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2007, 23:00
nieZico_FCI pisze:a nie?rebuzz pisze:"ogórki" ??![]()
no wlasnie w przeciwienstwie do mnieZico_FCI pisze: Na swoim miejscu kolego. Ja wolę obejrzeć mecz Bayern-Werder niż na przykład Catnia-Reggina w przeciwieństwie do Ciebie. I to mimo iż za Bundesligą nie przepadam.
... ... ... ... ... pozostanie to moja slodka tajemnica hehe ... ... ... ...Zico_FCI pisze: Piszesz o meczu Real-Atletico czy Barcelona-Espanyol?![]()
sluchaj nic na to nie poradze, musisz nadrobic zaleglosci, ja tez paru pewnie rzeczy nie wiem ktore dla innych wydaja sie "oczywiste"Martin Pellegrino pisze:Ja nie słyszałem. Słyszę po raz pierwszy.rebuzz pisze:oprawy z sudtribune sa znane w calej europie... nie mowie ze sa najlepsze ale kazdy o tym slyszal.
widzisz wystarczy nieco bardziej sprecyzowac i sie zgodzeossy pisze: to sa derby hiszpani
jesli chodzi o derby miasta, to derby mediolonu sa najwiekszymi w europie.
nie bede sie z Toba spieral bo nie moge odpowiedziec na cos co nie jest poparte argumentami, jezeli to tylko twoje przypuszczenie apropo Bravo Sport to jedyna osoba ktora moze to potwierdzic lub nie jestem JA. zatem informuje cie ze sie myliszTotnik_ASR pisze:
sledzisz chyba w Bravo Sport skoro uwazasz ze Wlosi dalej graja "catanacchio"
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 lip 2007, 23:06
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio