UEFA Euro 2008 Austria - Switzerland - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 maja 2008, 0:06

Przyszły mi dzisiaj bileciki do domu więc wypadało by się pochwalić :D

Obrazek

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 11:55

vakabayashi pisze:wszystkie mecze - na polsacie sport extra

akurat tego nie mam :?

btw ile zaplaciles kaczy ?

myarcin
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 10 maja 2008, 12:58

A ja na całe szczescie mam cyfrowy polsat :lol: :lol:

Kaczy, aż tak bardzo lubisz reprezentacje Austrii :> :wink:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 10 maja 2008, 13:10

Nie masz się czym cieszyć kaczy, niby 7 biletów masz ale co z tego skoro tylko na 3 mecze :lol:
Dobry interes zrobisz tylko na sprzedaży ich :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 maja 2008, 13:18

A co ty Austrii kibicujesz ze az na 2mecze ichs ie wybeirasz ... wiem wiem ciotka tam mieszka :P

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 10 maja 2008, 13:23

Moofasa pisze:Nie masz się czym cieszyć kaczy, niby 7 biletów masz ale co z tego skoro tylko na 3 mecze :lol:
Dobry interes zrobisz tylko na sprzedaży ich :wink:
,,Tylko" na ich sprzedaży może mu wyjśc tak, że na te 3 wspomniane mecze pójdzie właściwie za darmo a i może na plus wyjdzie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2008, 13:26

Trochę stare info ale jednak w pełni pokazuje naszą biedną tvp. Jakby podali numer konta to już by mnie tu nie było i bym wpłacił wszystko co mam aby z głodu nie umarli :roll: I to jeszcze na takie badziewie :angry2: Swoją drogą ciekawe jaką to marne show ma oglądalność :think: A przypominam że to nie jedyny program na tvp z 'gwiazdami' w roli głównej :red:

http://www.wirtualnemedia.pl/article/17 ... kupnik.htm

http://www.wirtualnemedia.pl/article/23 ... pubach.htm

Gdzieś czytałem że za ileś tam można zakupić dekoder mini specjalnie na Euro, jednak nie mogę znaleźć :foch:

A kaczemu może flagi się pomyliły jak zamawiał bilety (w sumie można powiedzieć że mamy podobne z Austrią) :lol:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 13:53

Yukasz pisze:Gdzieś czytałem że za ileś tam można zakupić dekoder mini specjalnie na Euro, jednak nie mogę znaleźć Foch

jak znajdziesz to podziel sie wiedza :D

Tez niby mam dekoder polsatu cyfrowego ale :

primo - nie mam pakietu sport :angry2:
secundo - konczy mi sie umowa w tym miesiacu :angry2:

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 10 maja 2008, 14:45

z tego co wiem to wszystkie mecze maja byc pokazane w polsat sport extra, nie wiem jak to bedzie w polsacie sport ale pewnie wiekszosc tez bedzie, a mi w kablowce zamienili niedawno polsat sport na beznadziejny tvp sport... :/ wie ktos moze jak bedzie wygladal konkretnie program Euro w Polsacie???? jak tak to niech zarzuci linkiem :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 maja 2008, 14:49

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to wszystkie spotkania Euro będzie retransmitował Eurosport.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2008, 15:38

Ja dziwnym trafem posiadam Polsat Sport Extra i mam nadzieję, że nie zrobią mi psikusa zakodowując kanał specjalnie z okazji Euro. Ostatnią imprezę obejrzałem właśnie na PS Extra tak więc liczę, że teraz również się uda.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 maja 2008, 15:45

Już pisałem o tym gdzieś wcześniej, ale wspomne jeszcze raz ;)

Bilety miałem zaklepane już rok temu przez UEFA, i gdyby podczas losowania, Polska była by A3, a nie A4 to miałbym wejściówki na nasze mecze :/.

Tickety na mecz Austriaków z Chorwatami w Poniedziałek wysyłam do wspomnianej przez Czechera ciotki ;P a ona uhandluje je komuś. Natomiast na pozostałe 2 mecze wybieram się osobiście ;)

Szkoda że równolegle z "Austria-Niemcy" gra "Polska-Chorwacja" ;/

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 maja 2008, 12:55

WSTĘPNA KADRA TURCJI NA EURO 2008:

Bramkarze: Volkan Demirel (Fenerbahce Stambuł), Rustu Recber (Besiktas Stambuł), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Obrońcy: Gokhan Gonul (Fenerbahce Stambuł), Sabri Sarioglu (Galatasaray Stambuł), Gokhan Zan (Besiktas stambuł), Ibrahim Kas (Besiktas Stambuł), Emre Asik (Galatasaray Stambuł), Servet Cetin (Galatasaray Stambuł), Hakan Balta (Galatasaray Stambuł), Ugur Boral (Fenerbahce Stambuł)

Pomocnicy: Mehmet Aurelio (Fenerbahce Stambuł), Mehmet Topal (Galatasaray Stambuł), Emre Belozoglu (Newcastle United, Anglia), Tumer Metin (AE Larisa, Grecja), Yildiray Basturk (VfB Stuttgart, Niemcy), Hamit Altintop (Bayern Monachium, Niemcy), Ayhan Akman (Galatasaray
Stambuł), Arda Turan (Galatasaray Stambuł), Tuncay Sanli (Middlesbrough FC, Anglia), Kazim Kazim (Fenerbahce Stambuł), Gokdeniz Karadeniz (Rubin Kazań, Rosja)

Napastnicy: Nihat Kahveci (Villarreal CF, Hiszpania), Halil Altintop (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Semih Senturk (Fenerbahce Stambuł), Mevlut Erding (FC Sochaux, Francja)

Więc jest tak jak można było się tego spodziewać Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray + zagranica :P
Turcy mogą być czarnym koniem turnieju bo skład mają przyzwoity, a zawodnicy grający w silnych ligach europejskich będą z pewnością dowodzić zespołem.

Wojciech Mazurkiewicz
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojciech Mazurkiewicz » 11 maja 2008, 16:50

Moofasa pisze:Więc jest tak jak można było się tego spodziewać Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray + zagranica
Turcy mogą być czarnym koniem turnieju bo skład mają przyzwoity, a zawodnicy grający w silnych ligach europejskich będą z pewnością dowodzić zespołem.
Faktycznie Turcy mają predyspozycje do tego, by stać się obajwieniem Euro. Pierwsze skrzypce w tej ekipie powinni grać bracia Altintop, a także Nihat Kaveci, który ostatnimi czasy strzela, jak na zawołanie w Villarreal. Zresztą cała kadra "Żółtej Łodzi Podwodnej" spisuje się w obecnym sezonie Primera Divison rewelacyjnie, co odzwierciedla ich znakomita druga pozycja.

mantra
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mantra » 13 maja 2008, 21:37

Szwecja

Bramkarze
Andreas Isaksson (Manchester City), Rami Shaaban (Hammarby IF), Johan Wiland (Elfsborg IF);

Obrońcy
Olof Mellberg (Aston Villa Birmingham), Petter Hansson (Stade Rennes), Mikael Nilsson (Panathinaikos Ateny), Niclas Alexandersson (IFK Goeteborg), Andreas Granqvist (Helsingborgs IF), Daniel Majstorovic (FC Basel), Fredrik Stoor (Rosenborg Trondheim), Mikael Dorsin (CFR Cluj);

Pomocnicy
Tobias Linderoth (Galatasaray Stambuł), Daniel Andersson (Malmoe FF), Anders Svensson (Elfsborg IF), Kim Kaellstroem (Olympique Lyon), Christian Wilhelmsson (Deportivo La Coruna), Fredrik Ljungberg (West Ham United), Sebastian Larsson (Birmingham City);

Napastnicy
Zlatan Ibrahimovic (Inter Mediolan), Johan Elmander (Toulouse FC), Marcus Allbaack (FC Kopenhaga), Markus Rosenberg (Werder Brema), Henrik Larsson (Helsingborgs IF).

Ile prawdy w tym ze Larsson wraca do rep - nie wiadomo - cytat z onetu : tu zrodlo :

http://sport.onet.pl/0,1264200,1748273,wiadomosc.html

onet o wielu rzeczach pisal - nie wszystko sie sprawdzalo...ale ta informacja jest calkiem ciekawa :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”