UEFA Euro 2008 Austria - Switzerland

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 lut 2008, 22:32

od 2 dni poluje na kupbilet.pl lecz nie da rady :)
Nastawie se budzik na 4 rano, i jak dalej nie bede mogł się załapać to chyba dam se spokój :lol:

Załapał się ktoś z was ?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 lut 2008, 23:19

kaczy pisze:Załapał się ktoś z was ?
Niecałe 10 minut wystarczyło :chill:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 lut 2008, 0:02

Wskoczyło mi przed chwilą ale chyba minęło 3 min. bo zaczęło się od nowa odliczać 8)

Mam jeszcze pytanko, czy jak wylosuje bilet na półfinał, i reprezentacja Polski tam nie zajdzie to kupiony bilet będę mógł sobie wsadzić gdzieś ? a pieniądze pójdą w las ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 lut 2008, 3:38

Przecież to byłoby złodziejstwo! Teraz cię wylosują na finał, wyślesz kasę a my odpadniemy w półfinale i być może... yyy z pewnością piniendze odeślą ci z powrotem :pinokio:

PS Pieniądze nie chodzą :P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 mar 2008, 7:59

Kranjcar: awansujemy kosztem Polaków!
"Dla nas brązowy medal mistrzostw świata to historia najnowsza, a dla was – prehistoria. Jesteście zbyt słabi, by wyjść z grupy na Euro 2008" - powiedział Dziennikowi gwiazdor reprezentacji Chorwacji, pomocnik Portsmouth Niko Kranjcar.

Gwiazdor reprezentacji Chorwacji Niko Kranjcar jest przekonany, że podopieczni Leo Beenhakkera nie zrobią jego drużynie żadnej krzywdy. "Nie obchodzi mnie, kto poza nami wyjdzie z grupy na Euro 2008, ale pewnie będą to Niemcy. Wy macie zbyt słabych piłkarzy. Na każdej pozycji mamy lepszego zawodnika niż Polacy" - mówi DZIENNIKOWI 23-letni pomocnik Portsmouth.

Jego krytyka byłaby pewnie jeszcze większa, gdyby wiedział dokładnie, w jakich klubach grają obecnie nasi najlepsi piłkarze. Bo wiedza Kranjcara na ten temat jest trochę nieaktualna. "Kojarzę Krzynówka z Bayeru Leverkusen, jest szybki i przebojowy. No i Ebiego Smolarka. Strzela mnóstwo goli dla Borussii Dortmund. O Borucu też słyszałem, nie przeszedł jeszcze do Milanu?" - lekko ironizuje Kranjcar. "Nie wiem, czy jakikolwiek z waszych piłkarzy ma odpowiednie umiejętności, aby móc grać w Portsmouth. Nie sądzę..."

ehh, ładnie nas zjechał :cry: chyba nie ma sensu już nawet jechać na Euro.
I przez takich ewenementów jak ten np. straciłem teraz szacunek do Chorwatów :twisted:
hehehe patologia :lol:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 mar 2008, 13:17

No ba, bo Porsmouth to potęga i nikt z Polaków nikt się tam nie załapie.
Żebyś się, Niko, nie zdziwił po naszym meczu.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 mar 2008, 13:34

a mnie ta wypowiedź nawet cieszy :P
Niech Chorwaci nas lekceważą, tak jak my lekceważyliśmy Koreańczyków czy Ekwador. Leo napewno dobrze przygotuje naszą drużynę od strony mentalnej i takie wypowiedzi jedynie mogą naszych zmotywować, choć szczerze wątpie czy ktokolwiek narazie zwraca w naszej reprezentacji uwagę na takie pierdołki jak ten wywiad.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 mar 2008, 14:36

Ja także widzę w tej wypowiedzi drugie dno. Mogą się nas obawiać i chcą nas podenerwować. Niby czemu nie wspomniał o Austrii (jeśli zacytowana wypowiedź jest cała?). A jak nas lekceważą to jeszcze lepiej i także po tym co ostatnio dzieje sie z naszymi Orłami ufam że Leo odpowiednio przygotuje naszą drużynę i godnie się pożegnamy z imprezą niezależnie jaki to będzie poziom.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 mar 2008, 18:06

Yukasz pisze:Niby czemu nie wspomniał o Austrii (jeśli zacytowana wypowiedź jest cała?)

Bo to był wywiad dla Polskiego 'Dziennika' :lol:

---------edit:

nawet znalazłem całość

http://www.dziennik.pl/sport/article134 ... akow_.html

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 kwie 2008, 13:32

UWAGA ! JESLI JESZCZE CHCESZ DOSTAC BILETY NA EURO 2008 MASZ OKAZJE ZAKUPIC JE NA EBAYU

http://tickets.listings.ebay.at/Sport_F ... ngItemList

Jest to odnośnik do Austryjackiego Ebaya w kategorii "Sport_Fussball-EM-2008" narazie jest ponad 300 aukcji, i sporo ofert dotyczących Polskich meczów.

Tam właśnie raczej sprzedam swoje bilety na "Austria-Chorwacja" ;)

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 08 maja 2008, 12:46

Telewizja Publiczna nagle zmienia plany i nie wyklucza, że dogada się z Polsatem w sprawie odkupienia praw telewizyjnych do 15 meczów Euro 2008. - Mistrzostwa w TVP? Teoretycznie wciąż jest to możliwe, ale bardzo trudno mi sobie wyobrazić taką sytuację - przyznaje właściciel Polsatu Zugmunt Solorz-Żak.
Już wszystko było niby nieodwołalnie ustalone. Polsat jeszcze w kwietniu zdążył zwołać konferencję prasową, na której poinformował, że mecze czerwcowych mistrzostw Europy w piłce nożnej zostaną pokazane wyłącznie na jego antenie. Publiczna telewizja, która zrezygnowała z odkupienia sublicencji (jej główną atrakcją są spotkania biało-czerwonych) przetrawiła prestiżową porażkę. I nagle wybuchła bomba. Na TVP od kilku dniu gromy ciskają politycy rządzącej partii z ministrem sportu Mirosławem Drzewieckim na czele.

Wczoraj o możliwości pokazywania Euro w TVP dopytywali w sejmie posłowie. Reprezentujący publiczną telewizję członek zarządu Piotr Farfał tłumaczył, że chętnie pokaże mistrzowskie mecze, ale nie zamierza przepłacać. Polsat licencję kupił za 15 mln euro, ale prawa do 15 z 31 meczów chce sprzedać za 10 mln euro. Zdaniem TVP, jest to oferta nie do przyjęcia.
Awantura polityczna może jednak zmiękczyć szefów z Woronicza. Po wczorajszym spotkaniu z politykami, Piotr Farfał podszedł do prezesa Polsatu Mirosława Błaszczyka i członka Rady Nadzorczej Józefa Birki. - Zapytałem ich, czy istnieje możliwość powrotu do negocjacji. Nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi - mówi przedstawiciel TVP.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 08 maja 2008, 13:37

Jasne... TVP głowno zrobi! Teraz to musieli by zapłacić chyba z 150% te tego co wydał Polsat! :lol: Iteres życia Korzeniowskiego, który serwuje nam hokej, koszykówką kobiecą i inne hitowe sporty w tym Żużel! A na deser tasiemce pt: Moda na sukces, M jak Miłość, Plebania, Złotopolscy, Na dobre i na złe, Klan, Lost, 4040 (czy jakoś tak), zapomniałem o czymś? :lol: A Gwiazdy ta-ńczą- nA lOdZiE :zgon:

Także nie powiniście marudzic na wachlarz sportowo-rekreacyjny TVP na cas Euro będziecie mieli co oglądać :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 maja 2008, 14:51

Jak dobrze że mamy Sopcasta :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 maja 2008, 15:18

MENDEZ pisze:Iteres życia Korzeniowskiego, który serwuje nam hokej, koszykówką kobiecą i inne hitowe sporty w tym Żużel!
Ale komu serwuje? Jak nic się nie zmieniło to nadal TVPSport odbiera kilka czy góra kilkanaście procent Polaków z czego pewnie znowu kilkanaście procent ogląda ten polski hokej, kosz kobiet, żużel, na rynek marsz itp :roll:
W następnym sezonie TVP ma mieć polski kosz mężczyzn z tym że pewnie też będzie pokazywany na kanale sportowym :roll:
Dla mnie akcja 'jechania po tvp' przez polityków jak najbardziej słuszna :evil: A tłumaczenia Korzeniowskich gadów żenujące :ban:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 15:32

MENDEZ pisze:Jak dobrze że mamy Sopcasta Laughing
Marna to pociecha, choć i tak lepsze to niż nic.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”