lubiani nielubiani - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 sie 2004, 0:04

booyak pisze:
TEMESK pisze:
booyak pisze:
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... To fakt pewnie Totti nie zrobił by tego bez prowokacji ale stało się i nie można zwalać winy na innych tylko trzeba przyznać że to Totti zawinił... Osobiście mnie jak i wielu innych też ktoś prowokował jednak jakoś nic nie zrobiłem a Totti...
ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!

Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem co :] Tearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...
booyak widze ze sie sam gubisz bo nie widzisz co piszesz chyba "Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... ",pamietasz juz??
Co do winy pilkarza Juve to chyba sam zaczal jakims glupim gestem i Totti sie odwdzieczyl,tak trudno to zrozumiec?????????

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 20 sie 2004, 0:10

TEMESK pisze:
booyak pisze:
TEMESK pisze: ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!

Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem co :] Tearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...
booyak widze ze sie sam gubisz bo nie widzisz co piszesz chyba "Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... ",pamietasz juz??
Co do winy pilkarza Juve to chyba sam zaczal jakims glupim gestem i Totti sie odwdzieczyl,tak trudno to zrozumiec?????????
Gdybyś dokładnie śledził tą sytuację to Tudor ( bo o tym piłarzu Juve mowa) wolno schodził z boiska za co został wygwizdany przez kibiców Romy za co 'podziękował' im brawami a Totti pokazał mu wymowny gest... Czy Totti był sprowokowany czy nie (a nigdzie nie napisałem że nie był) nie powinien pokazywać tego gestu... I czy to tak trudno zrozumieć że tym gestem w moich oczach stał on się drógim Beckhamem który pokazał inny wymowny gest kibicom... I wcale nie bronie tutaj piłkarzy czy kibiców Juve lecz stwierdzam że taki piłkarz jak Totti który jest wzorem dla wielu młodych chłopców nie powinien w ten sposób reagować... I czy to Ci się podoba czy nie mósisz przyznać że Totti postąpił źle a nie szukać winnych wśród innych...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 sie 2004, 0:13

Dobra moze skonczmy ten temat,ok?Ty wiesz swoje ja wiem ze sie pogubiles i wymyslasz jakis rzeczy i zaprzeczas slowom ktore wypowiedziales i teraz sie nie przyznajesz.nara

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 20 sie 2004, 0:16

TEMESK pisze:Dobra moze skonczmy ten temat,ok?Ty wiesz swoje ja wiem ze sie pogubiles i wymyslasz jakis rzeczy i zaprzeczas slowom ktore wypowiedziales i teraz sie nie przyznajesz.nara
Jak chcesz jednak każdy powie Ci (prócz niektórych kibiców Romy) że Totti oba wcześniej wspomnianymi gestami skompromitował się i pokazał że nie jest wart opaski kapitana takiego klubu jak Roma...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 sie 2004, 0:20

Przysiegam uroczyscie ze nie wdam sie wiecej w polemike z osoba ktora ma nizsze IQ niz koszulka Juventusu.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2004, 0:23 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 20 sie 2004, 0:22

TEMESK pisze:Przysiegam uroczyscie ze nie wdam sie wiecej w polemike z osoba ktora ma nizsze IQ niz koszulka Juventusu.
Nie będę się kłócił kto ma mniejsze IQ bo to nie czas i miejsce... Widać jednak że nie dorosłeś do powarznej dyskusji na poziomie i umiesz tylko obrażać... Zakończmy już ten spór bo tylko zawalamy temat postami które nie mają z nim nic wspólnego...

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 20 sie 2004, 10:31

Teraz moja kolej:

Ulubione kluby:
:arrow: Inter Mediolan (hehe wiadomo :D)
:arrow: CF Valencia
:arrow: FC Barcelona
:arrow: AS Monaco

Nielubiane zespoły:
:arrow: Real Madryt
:arrow: AC Milan
:arrow: Juventus
:arrow: Bayern Monachium

Ale to nie aż taka nienawiść jak do Realu.

Ulubieni piłakrze:

:arrow: Dejan Stanković
:arrow: Adriano
:arrow: Edgar Davids
:arrow: Pablo Aimar
:arrow: Deco

Najbardziej znienawidzeni piłakrze:
:arrow: Ronaldo
:arrow: Oliver Kahn :!: :!: :!:
:arrow: David Beckham
:arrow: Gennaro Gattuso
:arrow: Andriy Shevchenko

MariuszPSG
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MariuszPSG » 20 sie 2004, 11:52

Ulubione kluby (ukochane):

1. Paris Saint-Germain
2. Arsenal Londyn
3. FC Barcelona
4. Newcastle United
5. Wisła Kraków

Kluby których nie lubie:

1. Bayern Monachium (Nienawidze)
2. I chyba tyle

Piłkarze ulubieni:

1. Pauleta
2. Fabrice Fiorese
3. Ronaldinho
4. Marcin Baszczyński
5. Robert Szalony

Piłkarze nie za bardzo lubieni:

1. Jeremis
2. Ballack
3. Kahn
4. Efenberg
5. Raul i Ronaldo

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 20 sie 2004, 15:07

moj ukochany klub :arrow: S.S. LAZIO

ulbione :arrow: CELTIC
:arrow: WISŁA
:arrow: ARSENAL

ulubieni pilkarze
:arrow: PERUZZI
:arrow: HENRY
Załączniki
index.1[1].jpg
index.1[1].jpg (9.58 KiB) Przejrzano 660 razy

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 20 sie 2004, 16:34

Ulubione kluby:
:idea: Wisła Kraków
:idea: FC Barcelona
:idea: Chelsea Londyn
:idea: Lyon

Nielubiane zespoły:

:idea: Arsenal Londyn
:idea: Lazio Rzym
:idea: Bayern Monachium
:idea: Valencia

Ulubieni piłakrze:

:idea: Robben
:idea: Thierry Henry
:idea: Deco
:idea: C.Ronaldo

Najbardziej znienawidzeni piłakrze:

:idea: Oliver Kahn
:idea: Filippo Inzaghi
:idea: Michael Ballack
:idea: Francesco Totti

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sie 2004, 12:18

"TEMESK" Musisz zrozumieć, że nie wszyscy lubia Tottiego! ja go osobiscie nie lubie :P jesetś slepo zapatrzony w tego piłkarza i starasz sie go za wszelka cene bronić! zrozum też, że we Włoszech jest on uważany jako głupek i nawet książke z kawałami o nim wydali! tak więc przestań pisać takie głupoty i pogódź sie z faktem ze Totti ma tutaj na forum mało kibiców :P
Forza Juve :twisted:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 sie 2004, 12:24

luk1208 pisze:"TEMESK" Musisz zrozumieć, że nie wszyscy lubia Tottiego! ja go osobiscie nie lubie :P jesetś slepo zapatrzony w tego piłkarza i starasz sie go za wszelka cene bronić! zrozum też, że we Włoszech jest on uważany jako głupek i nawet książke z kawałami o nim wydali! tak więc przestań pisać takie głupoty i pogódź sie z faktem ze Totti ma tutaj na forum mało kibiców :P
Co mnie to obchodzi ze malo osob lubi Tottiego???Wazne ze ja go ubostwiam i mi wali czy ty to popierasz czy nie,ja np nie nawidze jude bo graja beznadzieje i w tym sezonie to zobaczysz jak dostana znowu ze 4-0 i przestan pisac o tym ze mysla w Itali tak czy inaczej bo o tym nic nie wiesz i nie jestes tego na 100% pewny wiec siedz CICHO!FORZA AS ROMA,jude merda :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 sie 2004, 12:43

luk1208 pisze:"TEMESK" Musisz zrozumieć, że nie wszyscy lubia Tottiego! ja go osobiscie nie lubie :P jesetś slepo zapatrzony w tego piłkarza i starasz sie go za wszelka cene bronić! zrozum też, że we Włoszech jest on uważany jako głupek i nawet książke z kawałami o nim wydali! tak więc przestań pisać takie głupoty i pogódź sie z faktem ze Totti ma tutaj na forum mało kibiców :P
Mozesz uwazac Tottiego za glupka ale Totti sam wydal ta ksiazke z kawalami.Nasmiewa sie w niej sam z siebie.Ksiazka byla hitem i przyniosla ogromne dochody.Totti caly dochod ze sprzedazy przekazal na cele charytatywne.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 sie 2004, 14:19

Sadze ze nalezy juz zamknac ten temat bo Luk1280 nie bedzie mial do powiedzenia nic w tej sprawie,prosze o zamkniecie tematu adminow...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 sie 2004, 14:31

KOCHAM ARSENAL RUI COSTE DEL PIERO BERGKAMPA JUVENTUS I AJAX !!!
Załączniki
ruicosta-delpiero.jpg
ruicosta-delpiero.jpg (7.12 KiB) Przejrzano 620 razy

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”