Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 21

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:39

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?

W Realu to się najbardziej liczy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 15:43

serek408 pisze:
Już mi się żygać chce jak czytam takie posty :heft:

Visca el koffane stereotypy
HALA jednolinijkowe posty godne dzieciaków

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:46

Niggaz pisze:Już mi się żygać chce jak czytam takie posty

Visca el koffane stereotypy
HALA jednolinijkowe posty godne dzieciaków

Ta i dominacja Hiszpani :lol:

To może Niggaz wytłumaczysz dlaczego Owen nie poradził sobie w Realu mimo , że strzelał :?::?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 15:48

serek408 pisze:To może Niggaz wytłumaczysz dlaczego Owen nie poradził sobie w Realu mimo , że strzelał Question hę
Bo nie kupiłeś koszulki.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:49

Niggaz pisze:Bo nie kupiłeś koszulki.
:hardkor2: koszulka Realu , to tak jak kozulka Juve

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sty 2006, 15:49

serek408 pisze:Łukasz Owen tez miał taki okres w , którym mógł sie pokazac i to uczynił , ale wrócili Raul i Ronaldo i wszystko powróciło do normy Z Cassano będzie podobnie , a wtedy zamarzy mu sie powrót w progi Grande Calcio
1. Owen to całkiem inny typ napastnika, mniej kreatywny na dzień dzisiejszy.
2. Napewno będzie miał więcej czasu niż Owen na pokazanie się i jeżeli go dobrze przyjmią i na początku się przełamie to mam nadzieje że wygryzie Raula bo on już się wypalił.

Co do dobrych ruchu Pereza jeżeli wzmocni jeszcze tyły to okno można udać za udane. :wink:

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 03 sty 2006, 15:50

kulekfcb pisze:nie mów hop... Pewne to bedzie za rok czy sie sprawdził czy nie, teraz nie można gdybać bo moze byc zupełnie inaczej

No tak, fakt zbytnio się zagalopowałem ;) No jakby tak trzeźwo na to popatrzeć to transfer Cassano to nie jest jakies wielkie ryzyko dla Realu, ale coś mi się wydaje, że Antek nie będzie zbytnio zadowolony z perspektywy ławki rezerwowych nawet w takim klubie jak Real, i wtedy może zacząć swoje niesforne igraszki ;) No ale jakby nie patrzeć to może to być szansa aby dorosnąć nie tylko piłkarsko ale również jako człowiek. Każdy chyba wiedział jak zachowywał sie Ronaldinho jeszcze za czasów gry w PSG, a po transferze do Barcy można powiedzieć, że dorósł.
Niggaz pisze:Cassano wcale nie musi się zachowywać jak amator. Równie dobrze możemy zobaczyć Antka zdeterminowanego do pokazania własnych umiejętności zwłaszcza na tle pozostałych bądź co bądź gwiazd Madrytu.
No oczywiście że taka opcja jest możliwa, ale powiedz mi Niggaz czy wierzysz w to?;) Bo ja jakos nie potrafie sobie go wyobrazić zapier*alającego jak osioł aby być w 1 składzie.
Niggaz pisze:Co on niby może zrobić? Zarząda gry w pierwszym składzie a trener się nie zgodzi? No i co z tego. Nikt się tym nie przejmie. Cassano w Romie i ogólnie we Włoszech był znany. Tutaj nie jest.
No fakt masz racje zbytnio się zapędziłem i nie wziołem tej opcji pod uwagę ;)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 03 sty 2006, 16:03

serek408 pisze:koszulka Realu , to tak jak kozulka Juve
No pewnie że są podobne przeciez te koszulki są produkowane z tego samego materiału :lol: :lol: :lol: Jak masz takie posty pisać to do gier forumowych zapraszam :wink:

Łukasz[ACM] pisze:2. Napewno będzie miał więcej czasu niż Owen na pokazanie się i jeżeli go dobrze przyjmią i na początku się przełamie to mam nadzieje że wygryzie Raula bo on już się wypalił.
Jak mówisz to wiesz.Osobiście nic nie słyszałem o miłości Raula do palenia ale jeśli twierdzisz że sie już,,wypalił''to musisz być o tym poinformowany.
Ciekawe co tak pali papierosy czy coś innego :lol:

A czego transfer Cassano jest uważany przez za bład?.Przeciez Real nie zapłacił za niego np 30 milionów euro tylko raptem 5 co dla Blancos jest śmieszną sumą.Jeśli zacznie grac dobrze to świetnie jeśli nie to trudno i nic nie poradzimy na to.Może rzeczywiście zmienił swoje zachowanie?
Widze że mamy tutaj kilku jasnowidzów heh jak bedziemy mieli jakies wątpliwosci dotyczące naszej przyszłości to trzeba się ich zapytać :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2006, 16:09

serek408 pisze:

Powiedzcie mi jedno - czy wy sie nie znacie na pilce (w to nie wierze) czy poprostu macie problemy ze zroumieniem niektorych rzeczy?
Otworzcie oczy, Real sie osunal, spada coraz wiecej slow krytyki na wszystkich zwiazanych z Realem, od sprzataczek poczynajac a konczac na Perezie. Sam Floro chyba powoli rozumie, ze jest obecnie glownym kandydatem na adresata bialych chusteczek. Real to potezny klub i nie wypada im grac tak jak graja. Rzygac mi sie chce jak widze ciagle teksty o marketingu i interesach. Owszem, przez ostatnie sezony to byl klub nastawiony na zyski, ale teraz jezeli taka gra potrwa dluzej, to nawet taka polityka nie bedzie miala sensu. Bo co beda sprzedawac? Komu? Pomsylcie troche, do tego nie trzeba miec doktoratu z ekonomii zeby zrozumiec.
Poza tym Real ma miliony kibicow, fanatykow, ktorzy tez sa wazni. Nie mowie o dziciakach kupujacych koszulki, tylko o prawdziwych kibicach. Piszecie o tym klubie jakby to byla jakastam druzynka bez tradycji, historii, ktora dostala sponsora i przez kilka sezonow chciala zarobic jak najwiecej. To najwiekszy klub XX wieku ogloszony przez FIFA, to jeden z klubow z najwieksza rzesza kibicow na calym swiecie, to klub z jedna z najwaspanialszych historii, zdobyl 29 razy mistrzostwo Hiszpanii, 9 razy Puchar Europy a wy ciagle piszecie o sprzedazy koszulek. Nie jest to smieszne? Nie mowcie ze tego nie widzicie :?
Bo ja jakos nie potrafie sobie go wyobrazić zapier*alającego jak osioł aby być w 1 składzie.
Boze, uwielbiam takich fachowcow. To powiedz mi co mu zostaje? On ma 23 lata, cala przyszlosc pilkarska przed nim. Jezeli jest az tak glupi, ze mysli, ze przyjdzie do Realu i z urzedu bedzie mu sie nalezec miejsce w pierwszym skladzie, kosztem tak wielkich pilkarzy jak Raul czy Ronaldo, ktorym obecnie do piet nie dorasta pod wzgledem osiagniec i prestizu, to niech wraca do Wloch za rok. Dla niego najwiekszym zlem bylo to, ze przechodzil do Romy jako mlodzian, za gigantyczne pieniadze (25 baniek? Zaza popraw jak zle, Ty znasz wszystkie cyferki :wink:) i jako gigantyczny talent. Moglo mu sie w glowie poprzewracac. Ale teraz juz chyba zrozumial, ze pilka nozna bedzie istniec bez Antka Cassano, wiec jak chce cos osiagnac to musi zapieprzac na treningach i nie tylko.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 16:24

Krzysztof Jarzyna pisze:Powiedzcie mi jedno - czy wy sie nie znacie na pilce (w to nie wierze) czy poprostu macie problemy ze zroumieniem niektorych rzeczy?
Otworzcie oczy, Real sie osunal, spada coraz wiecej slow krytyki na wszystkich zwiazanych z Realem, od sprzataczek poczynajac a konczac na Perezie. Sam Floro chyba powoli rozumie, ze jest obecnie glownym kandydatem na adresata bialych chusteczek. Real to potezny klub i nie wypada im grac tak jak graja. Rzygac mi sie chce jak widze ciagle teksty o marketingu i interesach. Owszem, przez ostatnie sezony to byl klub nastawiony na zyski, ale teraz jezeli taka gra potrwa dluzej, to nawet taka polityka nie bedzie miala sensu. Bo co beda sprzedawac? Komu? Pomsylcie troche, do tego nie trzeba miec doktoratu z ekonomii zeby zrozumiec.
Poza tym Real ma miliony kibicow, fanatykow, ktorzy tez sa wazni. Nie mowie o dziciakach kupujacych koszulki, tylko o prawdziwych kibicach. Piszecie o tym klubie jakby to byla jakastam druzynka bez tradycji, historii, ktora dostala sponsora i przez kilka sezonow chciala zarobic jak najwiecej. To najwiekszy klub XX wieku ogloszony przez FIFA, to jeden z klubow z najwieksza rzesza kibicow na calym swiecie, to klub z jedna z najwaspanialszych historii, zdobyl 29 razy mistrzostwo Hiszpanii, 9 razy Puchar Europy a wy ciagle piszecie o sprzedazy koszulek. Nie jest to smieszne? Nie mowcie ze tego nie widzicie

KJ to może oświecisz mnie dlaczego w pierwszym składzie gra jeszcze Raul czy Zidane bo Niggaz dał bardzo głupią odpowiedź. Nie czarujmy się to piłkarze którzy są daleko od swojej optymalnej formy , a w tej chwili w samej Hiszpani występuje wielu lepszych. Nawet Beckham , który nie tak dawno też niewiele wnosił do gry , grał :?: A Owen mimo , że się wyróżniał i był w tamtym sezonie zdecydowanie lepszym od Raula , siedział. Bo nie miał takiego nazwiska , bo nie dostarczał bulwarówkom tematów :?: :?
Jeśli "sprzedaż koszulek"nie jest najważniejszym czynnikiem Realu to napewno mieści się w czołowej dwójce

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2006, 16:40

KJ to może oświecisz mnie dlaczego w pierwszym składzie gra jeszcze Raul czy Zidane bo Niggaz dał bardzo głupią odpowiedź.
Po pierwsze - Ziziou ostatnio (w meczu z Osasuna) wszedl z lawki. Po drugie - dlaczego gra Raul - a kto ma grac? Soldado gra w Castilli wiec ciezko jest zagrac 2 mecze w 2 dni. A Bestia, Robinho to nie sa typowi napastnicy.
serek408 pisze:A Owen mimo , że się wyróżniał i był w tamtym sezonie zdecydowanie lepszym od Raula , siedział.
Bo nie wiem czy wiesz, ale oni nie grali na tych samych pozycjach. Raul gra za napastnikiem, nieco cofniety, a Owen o pozycje walczyl z Grubaskiem a ten w zeszlym sezonie gral o niebo lepiej niz teraz.

serek408 pisze:bo nie dostarczał bulwarówkom tematów
A jakie to tematy dostarczal Raul? To ze ma zone? 4 dzieci? Ze mu sie blizniaki urodzily? No faktycznie, tematy na pierwsze strony :roll:
Jeśli "sprzedaż koszulek"nie jest najważniejszym czynnikiem Realu to napewno mieści się w czołowej dwójce
Nie, no co Ty, najwazniejsza jest :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sty 2006, 16:41

Krzysztof Jarzyna zgadzam się z Tobą ale nie do kwesti Raula tzn. napewno sukcesami i prestiżem Cassano nie dorasta mu do pięt ale to już nie jest ten Raul co kiedyś. Jednak nie zmienia to faktu że jest wielkim piłkarzem i symbolem Realu dlatego nawet jeżeli Cassano będzie grał b.dobrze to w pierwszym składzie wyjdzie Raul.

Serek Zizu miewa jeszcze przebłyski.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 16:59

serek408 pisze:bo Niggaz dał bardzo głupią odpowiedź.
Dostosowałem poziom do Twojej wypowiedzi a konkretnie do :arrow:
serek408 pisze:W Realu to się najbardziej liczy
Oraz :arrow:
serek408 pisze:To może Niggaz wytłumaczysz dlaczego Owen nie poradził sobie w Realu mimo , że strzelał Question hę
Szczerze myślałem, że sobie jaja robisz zadając mi to pytanie o Owena. Jeżeli według Ciebie Owen nie grał bo koszulki się nie sprzedawały to ja zacznę kupować koszulki Pavona. Będzie grał bez przerwy. Niech stracę.

Nie chce mi sie po raz n-ty pisać tego samego. Krzysztof w miarę spokojnie stara się to tłumaczyć. Ja nie mam dzisiaj tyle cierpliwości. Zamiast Owena grywał lepszy od niego Ronaldo i legenda klubu Raul. Legedny z reguły nie siedzą na ławce i jest to do pewnego stopnia zrozumiałe. Poza tym Owen gra jako najbardziej wysunięty zawodnik a ta pozycja zarezerwowana była dla Ronaldo o czym już pisał Krzysztof Jarzyna.
serek408 pisze:Jeśli "sprzedaż koszulek"nie jest najważniejszym czynnikiem Realu to napewno mieści się w czołowej dwójce
Chyba jednak :arrow:
serek408 pisze:W Realu to się najbardziej liczy
Dlatego kupili Ramosa, Garcie, Gravesena, Diogo i kilku innych równie stratosferycznych gwiazdorów, których koszulki schodzą tak szybko, że Tajwan płonie praktycznie.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 sty 2006, 17:16

Cieszy mnie to, ze Niggaz i Krzysztof Jarzyna zabawili sie w pogromcow mitow, ja tez mam juz dosc ciagle czytac o tym samym. Najbardziej oklepane spiewki to: "Real kupuje pilkarzy tylko po to, zeby zarabiac na sprzedazy ich koszulek", albo "Real kupuje tylko napastnikow". I tak w kolko i tak od lat. Nie twierdze, ze nie ma w tym garsci prawdy, ale chyba stac uzytkownikow tego forum na bardziej rzeczowe i zgodne z realiami dyskusje. Siebie tez do tego zobowiazuje. Real kupil nowego pilkarza i wypada sie nam z tego cieszyc, a nie od razu spisywac go na straty. Pozdro dla Ciebie Niggaz, bo mimo, iz jestes 100% Barcelonismo, patrzysz na sprawe obiektywnie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 17:55

Fajną galerie Cassano zamieścił Włoski sports.it. :wink:

Jeszcze z Bari :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Ułożony" mecz z Juve - Cassano na 1:0 pamietam to do dziś bo ten mecz obnazył Juve. A Cassano zagrał max spotkanie.
Obrazek

:twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”