MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund - Strona 21

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany

Kto wyjdzie zwycięsko z pojedynku i awansuje do finału??

Niemcy
18
26%
Włochy
51
74%
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 22:00

Chlopaczek pisze:Nawet bez Milanu i Starej Damy wloska pilka jest poza zasiegiem niemieckiej co pokazalo wczorajsze spotkanie a takze to z marca oraz rywalizacja niemieckich klubow z wloskimi w LM.Niestety...
Zobaczymy co bedzie jak calcio z syfu oczyszcza.

EOT nie odpisywac

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 22:49

Martinho pisze:Ja nie popieram ich bo zle zrobili nie oddajac pilki ale to nie oznacza wcale ze sa juz chamami nad chamami
jezeli mowa o chamstwie to chamem nad chamami dla mnie byl ballack bo jego zachowanie w meczu z Argentyna przeszlo granice rozszadku,bylo pare sytuacji co zamiast podac reke odpychal etc,szkoda gadac o kulturze niemcow.Moze jestem chorym,psychicznym odmiencem ale ogladajac placz niemcow na koncu meczu tak sie cieszylem jak dziecko po otrzymaniu samochodzika :twisted: Kazdy ma to na co zasluzyl,choc 3 czy 4 miejsce to i tak za duzo dla nich,gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.Nie jestem zly na ludzi co kibicuja niemcom ale moga choc troche wczuc sie w ideologie patriotyzmu i otworzyc oczy na prawdziwy swiat,zobaczyc kim oni sa,caly ten narod nie rozni sie jak dla mnie od tego z 2 WŚ,"rasa aryjska bla bla bla najlepsza,my jestesmy cacy a inni sa beee" teraz zaczyna sie to samo,musial im ktos pokazac ze tak nie jest i Bog dal ze tak sie stalo.Dla chetnych ktorzy kochaja niemiecka reprezentacje polecam goraco "Pozegnanie z Maria" albo "Inny swiat" - nasze zlodziejstwo w porownaniu do tego to pikus.Z gory mowie ze nie interesuja mnie komentarze ze jestem nastawiony Anty-niemcom bo tak jest i nie trzeba mi tego powtarzac :)

ps
Zobaczymy co bedzie jak calcio z syfu oczyszcza
jesli by mieli oczyscic bundeslige z syfu to by nic nie zostalo :(

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 23:01

DORIAN pisze:ballack bo jego zachowanie w meczu z Argentyna przeszlo granice rozszadku,bylo pare sytuacji co zamiast podac reke odpychal etc,szkoda gadac o kulturze niemcow.
Przypomniej sobie zachowanie Teveza w stosunku do Ballacka kiedy ten go przeprosil za faul.
DORIAN pisze:Kazdy ma to na co zasluzyl,choc 3 czy 4 miejsce to i tak za duzo dla nich,gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.
Co ty nie powiesz.
DORIAN pisze:.Nie jestem zly na ludzi co kibicuja niemcom ale moga choc troche wczuc sie w ideologie patriotyzmu i otworzyc oczy na prawdziwy swiat,zobaczyc kim oni sa,caly ten narod nie rozni sie jak dla mnie od tego z 2 WŚ
Rozni sie i to bardzo. Przestan juz odnosic pilke do wydarzen historycznych. Smieszne sa takie porownania.
DORIAN pisze:jesli by mieli oczyscic bundeslige z syfu to by nic nie zostalo
Syf=korupcja. W Bundeslidze cos nie slychac o tym.

I poznalismy Mistrza Swiata przed chwila :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2006, 23:07

Martinho pisze:Przestan juz odnosic pilke do wydarzen historycznych. Smieszne sa takie porownania.
Jakos mnie to nie smieszy...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 23:10

Mistrzem nie bedzie napewno dojczland i to juz mnie satysfakcjonuje w zupelnosci,teraz to kwestia kto okaze sie lepszy,choc ITALIA wygra :)
ballack czasami ma napady ze kogos chce przeprosic ale raczej to rarytas,niemcow raczej nikt nie uczyl dobrych manier ale coz tu oczekiwac po takim narodzie.Zal mi ciebie i twego zaslepienia ale coz,swiat musi byc tez przepelniony takimi ludzi bo coz by to byl za swiat bez was(interpretuj jak chcesz).A historie lubie i chetnie powspominam jesli przez to odswieze ci pamiec bo rozniez chodzi mi o sytuacje polityczna,jesli masz okrojony zasieg w temacie pilka nozna to przykro mi,mnie interesuje co ludzi pisza o polakach i na pewno nie bede kibicowal narodowi ktory smieje sie z wszystkich i ma chora fantazje ze sa najlepszi co w afekcie okazalo sie calkiem inne.Milej nocki.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 23:12

Martinho pisze: Syf=korupcja. W Bundeslidze cos nie slychac o tym.
W Bundeslidze pewien zespol zdobywa seryjnie mistrza a z nudow kreci z koncernami medialnymi.
Martinho pisze:I poznalismy Mistrza Swiata przed chwila :)
Swoje typy szczegolnie w meczach z udzialem druzyn wloskich albo reprezentacji Italii graj w druga strone.Powinienes sporo kasy zarobic w ten sposob u bukmacherow.Oczywiscie jesli jestes pelnoletni bo tylko takie osoby zgodnie z prawem moga obstawiac a Ty przeciez cenisz sobie nade wszystko uczciwosc.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 23:18

Chlopaczek pisze:W Bundeslidze pewien zespol zdobywa seryjnie mistrza a z nudow kreci z koncernami medialnymi.
Moze i kreci ale robi to tak umiejetnie ze nie daje sie zlapac. W przeciwienstwie do wloskich poteg, ktore jak juz sie za cos biora to zawsze na jaw wyjdzie.
Chlopaczek pisze:Oczywiscie jesli jestes pelnoletni bo tylko takie osoby zgodnie z prawem moga obstawiac a Ty przeciez cenisz sobie nade wszystko uczciwosc.
Nie, mam dopiero 10 lat i gram na dane dziadka.

Doriana nie cytuje bo kieruje nim nienawisc do jednego z narodow.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 23:23

Martinho pisze:Doriana nie cytuje bo kieruje nim nienawisc do jednego z narodow.
wnioski odlegle od rzeczywistosci,to jest cos wiecej niz nienawisc,nei da sie tego opisac :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 23:26

Martinho pisze: Moze i kreci ale robi to tak umiejetnie ze nie daje sie zlapac. W przeciwienstwie do wloskich poteg, ktore jak juz sie za cos biora to zawsze na jaw wyjdzie.
Kreci tak ze nawet ja o tym wiem.Ale co tam ponajezdzamy sobie na calcio bo tam sprawa zostanie zbadana i wyjasniona a najwazniejsze ze sprawa walkow Bayernu dosc szybko i niespodziewanie ucichla.
Stwierdzenie ze wszystko na jaw wychodzi w calcio jest zwykla konfabulacja biorac pod uwage taki prosty fakt ze ani Ty ani ja nie wiemy co nie wyplynelo na powieszchnie.Ale w Italii przynajmniej sie staraja wyjasnic pewne sprawy i ukarac winnych.
Martinho pisze:Nie, mam dopiero 10 lat i gram na dane dziadka.
Zostaw dziadka i najlepiej w ogole nie obstawiaj.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 lip 2006, 23:30

Martinhio pisze:I poznalismy Mistrza Swiata przed chwila Smile
No nie gadaj, że dopiero teraz doszedł do Ciebie wynik Italii
:shock: .

Martinho pisze: Moze i kreci ale robi to tak umiejetnie ze nie daje sie zlapac. W przeciwienstwie do wloskich poteg, ktore jak juz sie za cos biora to zawsze na jaw wyjdzie.

Póki co, to narazie oskarżenia.Nie wierzę w to, że Milan zagra w Serie B, tak jak nie wierzę w Juve w C1.

Martinho pisze:Zobaczymy co bedzie jak calcio z syfu oczyszcza.

Jeżeli nawet zdegradują czołowe włoskie zespoły, to znajdą się zastępy kolejnych, które wykażą wyższość nad niemiecką piłką :).

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 23:33

Chlopaczek pisze:Kreci tak ze nawet ja o tym wiem.
Wole juz zeby krecil mediami niz w lidze i majac widmo spadku lub minusowych punktow na starcie, co uniemozliwia walke o mistrza.
Chlopaczek pisze:najwazniejsze ze sprawa walkow Bayernu dosc szybko i niespodziewanie ucichla.
widocznie nic powaznego.
Chlopaczek pisze:Zostaw dziadka i najlepiej w ogole nie obstawiaj.
czemu mam nie obstawiac :?: bo na Italie nie stawiam :?: Chlopaczek wprowadza nowy system do gry. Stawiac na Italie.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 23:35

Martinho pisze:Stawiac na Italie.
lepsze to niz stawianie na fuksiarskich niemcow :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 lip 2006, 23:38

Martinho pisze:czemu mam nie obstawiac Question bo na Italie nie stawiam Question Chlopaczek wprowadza nowy system do gry. Stawiac na Italie.

Dlaczego się jeszcze kłócisz ? :) Póki co, gdybyś stawiał typy Chłopaczka, wygrywałbyś niezłą kasę :].Chyba, że nie chcesz.

Martinho pisze:Wole juz zeby krecil mediami niz w lidze i majac widmo spadku lub minusowych punktow na starcie, co uniemozliwia walke o mistrza.

Dlaczego ? Przy tak monotonnej lidze, jak Bliga i tak Baya by został mistrzem Niemiec.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 23:38

Martinho to tylko w trosce o Twoja kase :lol:
Posluchaj dobrej rady i nie graj spotkan z udzialem druzyn wloskich tudziez ich reprezentacji.Bo nie potrafisz na te mecze spojrzec trzezwym okiem.Nie lubisz Italii oraz ligi wloskiej wiec Twoje typowanie opiera sie na zachciankach.Tak bylo na przyklad wczoraj.Jasne Francja moze wygrac masz 50% szans na udany typ (moim zdaniem troszke mniej) ale w bukmacherce kierowanie sie sympatia lub antypatia to prosta droga do porazki.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 23:41

Chlopaczek pisze:Nie lubisz Italii oraz ligi wloskiej
Lubie lige wloska, nie lubie Italii i Milanu.
Chlopaczek pisze:Jasne Francja moze wygrac masz 50% szans na udany typ (moim zdaniem troszke mniej) ale w bukmacherce kierowanie sie sympatia lub antypatia to prosta droga do porazki.
A kto powiedzial ze bede stawial :?: Napisalem ze moim faworytem sa Francuzi a to chyba nie znaczy ze bede gral na nich... Jak bede mial chcice to zagram.

Niemcy - Wlochy zagralem na X ;) Tak zeby ci powiedziec ze patrze trzezwym okiem na mecze Wlochow

EDIT
Chlopaczek

Na wakacje nigdzie sie nie wybieram bo tutaj jest lajcik. Poza tym szkoda mi kasy na wojaze. Zapraszam do mnie jak chcesz gdzies sie wybrac. Tutaj jest wszystko czego dusza zapragnie.

Co do Serie A i syfu to uogolnilem to. Teraz bede pisal "syf w Juve, Milanie, Lazio i Violi".
Ostatnio zmieniony 05 lip 2006, 23:50 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”