Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szyrlo » 10 lip 2007, 19:26
Szyrlo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LuKaS21 » 11 lip 2007, 11:52
LuKaS21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maroho » 16 lip 2007, 13:20
maroho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 16 lip 2007, 18:40
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 16 lip 2007, 19:20
mAstA87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 16 lip 2007, 19:42
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 16 lip 2007, 20:22
mAstA87 pisze:gdzie Ci człowieku BOT pusci Nowaka? Chyba jak wisla wyłozy pokaźna sumke..
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2007, 17:48
franz pisze:Biedna Wisła aż mi ich szkoda podobno Bednarz ma pracować w Krakowie aż 3 lata ciekawe ile faktycznie będzie tam dyrektorem sportowym.
czeher pisze: Czy ktos widzi swiatelko w tunelu jezeli chodzi o Wisle ???
Yukasz pisze:Gasnące tak. Widać że Cupiał konsekwentnie buduje zespół.
Przy całej sympatii dla Bednarza-to pomyłka i tyle. Dobrze płatna praca dla "mecensa" ale nic dla klubu-a tak żeby było jasne zawsze byłem i jestem za Legią, chociaż Bednarza i tak nie forowałbym na jakiekolwiek stanowisko we wspomnianym klubie. Żenada-wkręcić się i tyle-a górnolotne słowa komentujmy za kilka mięsięcy
Marnie to widze...
To co się dzieje w Wiśle określiłbym mianem totalnej degrengolady powodowanej indolencją zarządu. To kolejna z genialnych decyzji zarządu, Panowi Bednarzowi podziękowano ładnie za pracę w Legii, więc przygarnęła go po "wakacjach" Wisełka.
(L)oczkerson pisze:Hehe miałem cichą nadzieje że Bednarz obejmie to stanowisko, ale jak się patrzę na Wisłę (ich pozycje, kadrę itd.) to aż mi ich żal. TYLE NIESZCZĘŚĆ A TERAZ JESZCZE BEDNARZ!!! [...] Ja tego klubu nigdy nie zrozumiem
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 lip 2007, 19:21
Raczej 7 mln, bo Fabiana też chyba Łysek” sprowadzał. Jednak twierdzenie, że to on te pieniądze zarobił jest nie zgodne z prawdą, delikatnie mówiąc. To raczej Trzeciak wyciągnął za nich zdecydowanie więcej niż są na tą chwilę warci.piwus pisze:Słyszałem jeszcze, że Bednarz zarobił dla Legii w tym okienku 4,2 mln euro
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 18 lip 2007, 23:57
mAstA87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 lip 2007, 2:26
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grzybooo » 30 lip 2007, 11:21
Grzybooo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 lip 2007, 11:41
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 lip 2007, 12:17
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 lip 2007, 17:43
piwus pisze:Cóż mogę napisać po tym meczu? Wisła upokorzyła polską piłkę i za wyjazd do Stanów nie grzywna im się należy, tylko natychmiastowa dekapitacja od razu powrocie do kraju
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio