Forza Milan.Pierwsze miejsce nasze ale walka w tej grupie i w tym meczu byla niesamowita.Az mnie glowa rozbolala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 22:44
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 gru 2005, 22:44
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 06 gru 2005, 22:46
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 22:46
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 22:48
no nie wiem az tak zle nie zagral, to raczej Szewa z gorszej strony dzisiaj sie pokazal, w sumie podobala mi sie gra PippoŁukasz[ACM] pisze:szkoda że Pippo dał Szewie tą piłke na plecy i jeszcze z kozłem
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 gru 2005, 22:49
Najlepsze było "Kaka pociagnał jak powinien pociagnąc i 1-1" pomijajac Antiltopa i Kabjaszwilego itp. SzpaQ trzymał poziomŁukasz[ACM] pisze:P.S Jak tam szpaku Question Pare razy dziś zamecił
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 gru 2005, 22:51
Wielki pikarz maly czlowiek. Nie wiem co nim kierowalo ale jego zachowanie bylo zenujace i zalosne.Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena.Mieli na pienku po pierwszym meczu tych druzyn wiec Rino musial sie wyzyc![]()
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 22:52
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 22:59
Hmmm wnioskuje ze nie znasz calej sytuacji.Pewnie zauwazyles ze jak tylko Poulsen byl przy pilce to kibice przerazliwie gwizdali?Nie bez powodu.Bienias pisze:Wielki pikarz maly czlowiek. Nie wiem co nim kierowalo ale jego zachowanie bylo zenujace i zalosne.Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena.Mieli na pienku po pierwszym meczu tych druzyn wiec Rino musial sie wyzyc![]()
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 gru 2005, 23:00
Tylko kibicowi Milanu moglo sie to podobac. Kiedy tak wymachwial rekami nieodparcie nasuwaly mi sie na mysl sprawy zwiazane z ewolucja czlowiekaChlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 gru 2005, 23:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 23:10
Nie tylko dla kibica Milanu ale takze dla kibiców reprezentacji WłochTylko kibicowi Milanu moglo sie to podobac.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2005, 23:13
Czyli zachowanie niegodne profesionalistyŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:pokazanie jakby ze strony Gattuso "my wygralismy i co teraz powiesz?"
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 gru 2005, 23:15
czyli robil cos co dla wloskich pilkarzy jest codziennoscia wiec czemu sie dziwisz? Nie powinien tak podchodzic do Poulsena tylko po to zeby pokazac mu jak sie cieszy. Swoja droga Dunczyk swietnie go zripostowal tyk wyciagnietym kciukemŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:rowniez Poulsen pokazał ze jest cham kiedy sedzia nie widzi ten kosi getykuluje ,prowokuje
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 23:18
i kto to pisze, nie moge. Czlowieku a jak okreslisz bezsensowne zachowania Ibry, jezeli tylko mecz mu nie wychodziIbrahimović pisze:Czyli zachowanie niegodne profesionalisty Nie mógł sie opanować No trudno ,bywa... wstyd ,ale co tam.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio