Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 203

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 lis 2006, 23:11

Bodajże Rossi pisze:A reszty czesci twojego posta nie chce mi sie komentować bo tak pierdzielnełeś ironią że nie wiem jak sie do tego zabrać
:zgon: I ty to mówisz? Miałem to samo powiedzieć tobie, ale nie wypada, żebym po kimś powtarzał. Zwłaszcza po kimś takim jak ty. :rotfl2: :roftl3: :haha:

EDIT:

PS: Coś mi się popieprzyło.

W głowie chyba :roll: Daruj sobie takie posty, bo następnym razem będzie Wp i nie skończy się na usunięciu posta //maestro

Chodziło mi o to, że napisałem dwa posty, jeden pod drugim i w końcu nie wiedziałem, co i jak. Po prostu się zgubiłem, aczkolwiek jakoś z tego wybrnąłem i udało mi się szczęśliwie skasować ten niepotrzebny post. Dziękuję. Pozdrawiam i życzę milszego dnia niż ja miałem.

A mi chodziło o to, że Twój post nie wniósł nic do dyskusji. Usunąłem go (bez pisemnej reakcji), Ty napisałeś drugiego, ale nie w tym rzecz. Po prostu Twój post miał na celu kontynuowanie bezsensownej przepychanki słownej. Może trochę zbyt niegrzecznie zareagowałem, za co przepraszam, ale na przyszłość staraj się nie odpisywać w tak dziecinny sposób i wnosić cokolwiek do tematu. //maestro
Ostatnio zmieniony 06 lis 2006, 14:28 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 lis 2006, 23:37

Mecz z West Ham to juz historia. Dobrze, ze CFC nam nie odskoczyla :lol: MU dogonimy w swoim czasie 8) W srode nas czeka ponowne spotkanie z Evertonem, ktory tak jak my przegral swoj ostatni mecz w Premiership. Po tym meczu sie dopiero dowiemy w jakiej jestesmy formie przed meczem z LFC.

Carlos Vela strzelil dzisiaj dwie bramki dla Salamanca, ktora wygrala 3:0 8) Niech sie chlopak rozwja. Szkoda, ze tylko wyporzyczeni napastnicy strzelaja bramki :?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2006, 7:46

maestrol pisze:W głowie chyba Rolling Eyes Daruj sobie takie posty, bo następnym razem będzie Wp i nie skończy się na usunięciu posta //maestro

Jesteś niekonsekwentny. Przyzwyczaiłem się.

No wiesz, aż mi smutno się zrobiło :cry: Nie da się zadowolić wszystkich //maestro

guru pisze:Dobrze, ze CFC nam nie odskoczyla Laughing MU dogonimy w swoim czasie Cool
Jak mi się podoba wieczne pisanie - dogonimy Manu, dogonimy Manu. Szkoda, że tracicie już sporo punktów do nas. No ale cóż. Gdyby wam wyszedł ten mecz...gdyby babka miała wąsy ...

guru pisze:W srode nas czeka ponowne spotkanie z Evertonem
Przegrał 1:0 i to po śmiesznej bramce, bodajże po rykoszecie. czeka was bardzo ciężki mecz. Everton to zespół nieprzyjemny, o czym przekonał się niejeden wielki team. Oby się wam udało. A jak nie ... zawsze możecie dogonić Manchester później :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2006, 11:06

Loczek pisze:czeka was bardzo ciężki mecz. Everton to zespół nieprzyjemny, o czym przekonał się niejeden wielki team
To nie jest zadna tajemnica, że będzie cięzko.
Nie wiem na ile powazne sa zapowiedzi wengera, że chce wygrać Carling Cup [bo przecież sa wazniejsze rzeczy do zrobienia] ale wydaje mi się, że zagra kilku rezerwowych.
Nie mogę się doczekac powrotu .... Baptisty
Potrzeba nam teraz silnego napastnika, który będzie potrafił wedrzeć się w pole karne z piłką, może jakiegoś karengo wywalczy :D Chelsea ma silnego Drogbe, ManU - Rooney'a, a my mamy chudych Robina, Henry'ego i Ade - może powrót Bestii pomógłby na nasze problemy w ataku.

ostatnie bramki Tony'ego Stokesa w Falkirk

Dunfermline-1
Dunfermline-2
Dunfermline-3
Ostatnio zmieniony 07 lis 2006, 11:53 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lis 2006, 11:50

fieldy pisze:Nie wiem na ile powazne sa zapowiedzi wengera, że chce wygrać Carling Cup
Ja traktowalbym jego zapowiedzi calkiem powaznie, bo zdaje sie doszlo do niego to, ze to jedynie trofeum jakie mozecie zdobyc w tym roku :lol2: - no moze puchar ligi
fieldy pisze:[bo przecież sa wazniejsze rzeczy do zrobienia]
np. awans z grupy lm, ktory na poczatku mozna bylo rozpatrywac w kategorii pewnika a teraz ... :roll: biorac pod uwage ze ostatni mecz beda rozgrywac w Portugalii z dobrze spisujacym sie w tym sezonie Porto :twisted:
fieldy pisze:ale wydaje mi się, że zagra kilku rezerwowych.
pewnie tak bedzie - wszak, ze w Niedizele hit z Liverpoolem wiec z lokalnym jego rywalem moga wystapic rezerwy jednak z drugiej strony moze Wenger bedzie chcial zeby niektorzy potrenowali kolejny raz sobie jak nie strzalic do pustej bramki z jak najmniejszej odleglosci :rotfl:

Ja tam stawiam na aw Evertonu :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2006, 11:57

czeher pisze:Ja traktowalbym jego zapowiedzi calkiem powaznie, bo zdaje sie doszlo do niego to, ze to jedynie trofeum jakie mozecie zdobyc w tym roku - no moze puchar ligi
to jest własnie puchar Ligi :lol2: mądralo :lol: czy czasem nie powinienneś się martić, aby Fiorentina się utrymała ? :D

Wenger w sumie nie mówił, że z całych sił będzie walcyzł o to trofeum, tylko, ze chciałby wygrać [bo przecież nigdy tego nie zdobył]

Jeszcze odnośnie Stokesa.
Odkąd się pojawił w Falkirk - zdobył juz 10 bramek.
1 w pucharze a w 9 w lidze. Jest liderem klasyfikacji strzelców. 18 latek z Falkirk :lol2:
co ciekawe wszystkie 9 goli strzelił w ostatnich 4 meczach :!:
Najpierw w zremisowanym meczu z St. Mirren zdobył 1 gole, w kolejnym meczu, zdobył 2 bramki - ale zespół przegrał 2:3 z Inverness, w kolejnych 2 meczach zdobył hat-trick i ma 9 bramek.
Dla porównania, taki Żurawski, gwiazda reprezentacji Polski ma 4 gole :?
choć ma lepszych piłkarzy do pomocy

i jeszcze taka mała wiadomośc - 'wielki Cesc :roll:' po raz drugi w tym sezonie został wybrany najlepszym graczem miesiąca w Arsenalu
Ostatnio zmieniony 07 lis 2006, 12:30 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lis 2006, 12:10

fieldy pisze:to jest własnie puchar Ligi Lol
:oops: :oops: :oops:
No tak :twisted: chodzilo mi o Puchar Anglii :twisted: w sumie jak to wczoraj napisales w dziale bukmacherskim - tyle tych pucharow jest, ze trudno sie polapac :twisted:
fieldy pisze:mądralo
8)
fieldy pisze:czy czasem nie powinienneś się martić, aby Fiorentina się utrymała ? Very Happy
spokojna glowa :smoke: jeszcze o Intertoto powalcza :!: Teraz win z Atalanta i zrownamy sie pkt z Chievo :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 lis 2006, 16:08

czeher pisze:Ja traktowalbym jego zapowiedzi calkiem powaznie, bo zdaje sie doszlo do niego to, ze to jedynie trofeum jakie mozecie zdobyc w tym roku Lol

:lol2: Tak jak fieldy napisal
czy czasem nie powinienneś się martić, aby Fiorentina się utrymała ? Very Happy
:]

ostatnie bramki Tony'ego Stokesa w Falkirk

Dunfermline-1
Dunfermline-2
Dunfermline-3

Dzieki za brameczki, szukalem ich w niedziele, ale nigdzie ich nie bylo(przynajmniej tam gdzie ja szukalem :roll: )
Przy pierwszej bramce zachowal sie jak rasowy napastnik, nawet Zurawski sie moze od niego uczyc :brawo: W dwoch nastepnch to koledzy sie popisali ladnymi podaniami, ale trzeba go pochwalic za to, ze zachowal zimna krew w obu przypadkach :wink:
Loczek pisze:Przegrał 1:0 i to po śmiesznej bramce, bodajże po rykoszecie. czeka was bardzo ciężki mecz. Everton to zespół nieprzyjemny, o czym przekonał się niejeden wielki team. Oby się wam udało. A jak nie ... zawsze możecie dogonić Manchester później Wink

No nie... albo Manchester sam przyjdzie :lol2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2006, 11:00

10 goli w ostatnich 5 meczach ... dla tych co nie wagarowali w szkole łatwo jest obliczyć imponującą srednią goli na mecz.
To nie sa ststystyki Henry'ego, Ronaldinho, czy Drogby, tylko 18 letniego Tony'ego Stokesa, z przeciętnego Falkirk FC :lol:
Trener Sunderlandu pewnie sobie teraz w brode pluje [na początku sezonu odesłał go do Wengera i powiedział, że za słaby jest na jego team :lol2: ] Arsene wypożyczył go do Falkirk, a ten stał sie tam gwiazdą.
jest pierwszy w klasyfikacji strzelcow [chyba już to pisałem, ale co tam :P] daje awans drużynie do kolejnych rund pucharu Szkocji.
Wczoraj jego gol pomógł wyeliminować Celtic - mistrza kraju i obrońce pucharu [wczoraj ci obrońcy chyba się zmówili :D]
Stokes długo był w cieniu Bendtnera i Lupoliego - a teraz ? Teraz wyrasta na gwiazdę ligii Szkockiej, a wspomniana 2 strzela sobie na zapleczu Premiership. Widać, nie ma się co martwić o przyszłosć ataku Kanonierów.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 11:07

fieldy pisze:Widać, nie ma się co martwić o przyszłosć ataku Kanonierów.
Ty tam nie marwt sie o przyszlosc a o terazniejszosc :rotfl:
fieldy pisze:Trener Sunderlandu pewnie sobie teraz w brode pluje [na początku sezonu odesłał go do Wengera i powiedział, że za słaby jest na jego team Lol ] Arsene wypożyczył go do Falkirk, a ten stał sie tam gwiazdą.
Keane go odeslal czy jeszcze jego poprzednik :think: :?:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 lis 2006, 12:23

Coś w tym jest , że Kanonierzy w ostatnich 2-3 sezonach zawsze głupio tracą punkty na początku sezonu i póxniej nie starcza im meczów by odrobić i chyba faktycznie puchar ligi i puchar Angli to najwięcej o co moga powalczyć. Oczywiście to jestm oja subiektywna opinia i moge sie mylić ale...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2006, 12:40

czeher pisze:Ty tam nie marwt sie o przyszlosc a o terazniejszosc
a ty się nie odzywaj lepiej, bo znów jakąś gafe palniesz :wink:
czeher pisze:Keane go odeslal czy jeszcze jego poprzednik
poprzednik

j1mmy w mininym sezonie też po fatalnych występach mówiono, ze nic nie zdziałamy, że najgorszy sezon od za czasów Wengera, a jednak okazął sie jednym z lepszych i zabrakło kilku minut, aby pokazał się najlepszy w historii :!:
Byliśmy blisko triumfu w LM, co było szokiem dla wielu obseratorów, nigdy przeciez nam dobrze nie szło w europejskich pucharach, a tu taka niespodzianka, grali fantastycznie, nie piuszczali goli przez kilka meczyz rzędu, pobili kilka rekordów - a wsyztsko to po fali krytyki jaka spadła na klub. Więc pisanie, ze moga zdobyć tylko CC może im tylko pomóc :D

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 lis 2006, 13:20

Zgadza sie w tamtym sezonie a wlasciwei w 2 jego czesci i w europejskich pucharach grali pięknie, ale zabrakło kropki nad i .... bo nie wywieźli żadnego absolutnie żadnego trofeum , w Bacleys Premiership zabrakło im tych punktów straconych na początku sezonu , w Lidze mistrzów no nic nie chce mi sie tego komentowac i niepotrzsebnie napinac w strone Barcelony bo to nie ten teamt, a z pucharami to jakoś tez tak dziwnei wyszło... ten sezon zaczeli dośc podobnie , z ą różnica ze jakby do lidera mniej tracą ale w Lm idzie im zdecydowanie gorzej i raczej tu na cuda bym nie liczyl ot zwyczajnie są lepsi ;] ja ciągle odnosze wrazenie , że z Arsenalem jest tak jak z Reprezentacją Francji...
tam jak grał Zidane to i wszystko szło zgrabnie , jak nie miał dnia to sie gra rozmklejała ... W Arsenalu taką osobą jest Titi ... jak on strzela to szzystko idzie gładko , jak jest pod formą to Arsenal ma ogromne problemy z wygrywaniem :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2006, 13:30

j1mmy pisze:W Arsenalu taką osobą jest Titi ... jak on strzela to szzystko idzie gładko , jak jest pod formą to Arsenal ma ogromne problemy z wygrywaniem
tak było w poprzednich latach. Teraz juz nie ma tak wielkiego wpływu na grę druzyny. Eboue, Cesc, czy Rosicky trochę go odciążyli, przed rokiem, gdy nie grał Titi - nie potrafiliśmy nic zrobić - wrócił i zaczeli wygrywac - to fakt, jednak teraz jakby odpowiedzialność się trochę rozeszła po piłkarzach. Do tej pory [3 miesiące] Titi ani razu nie zostałw ybrany piłkarzem miesiąca - choć jest najskuteczniejszym strzelcem.
2 razy został wybrany Cesc, a raz Eboue, którzy jakby nie było - zdjęli trochę odpowiedzialnosci z Francuza.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 13:56

fieldy pisze:a ty się nie odzywaj lepiej, bo znów jakąś gafe palniesz :wink:
Male faux pas z mojej strony i juz wielkie poruszenie
:lol: w sumie to mozna nawet podciagnac pod przejezyczenie :lol2: a ten caly czas .... :maruda:

przejęzyczenie :lol2: no dobra :rotfl2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”