Ibrahimovic mówiłem, że zagra Pessotto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2006, 15:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 13:46
No miałes racjeTomusmc pisze:Ibrahimovic mówiłem, że zagra Pessotto
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:04
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 15:17
zaza ja jestem pewny tych "ciemnych" bo o nich mowil Capello ,ze na 100% zagraja ,reszta to "prawdopodobne".*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović ale przeciesz to prawdopodobne "11" to skąd pewność że zagra ?
Według Fabio zagra na 100% I tak pewnie bedzie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Buffon wraca ? czyli juz pewne że dziś zagra ?
No własnie to jest najwiekszy problem ,środek obrony*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie zdziwił bym się jak by Blasie zagrał na stoperze przeciesz teraz w obliczu kontuzji Juve musi każdy mecz w lidze grać dwójka Thuram Cannavaro a to puchar Włoch i róznie bywa. Tym bardzie jak essotto kontuzja Kovac też .
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:25
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sty 2006, 15:32
Wiadomo że Abiatti to nie Buffon ale nie raz wam tyłek uratował.Kasiorek21 pisze:Dobrze ze Buffon powoli wraca do gry bo jakos Abiatti nie przekonal mnie swoja gra.
Zgoda napewno był najlepszy przez ostatnie czasy w tym sezonie nic nie grał więc jego gry nie można narazie ocenic - zobaczymy co będzie prezentował po kontuzji. Gigi się nie myliKasiorek21 pisze: Moze i dobrze broni ale ten mecz z Bayernem na Allianz Arena i fatalny błąd przy pierwszej bramce. Wkońcu Gigi to najlepszy bramkarz wiata
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 15:37
Blasi o ile wiem ,jeszcze ani razu nie gral na tej pozycji ,wiec chyba sie Capello nie zdecyduje na taki "ruch"*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale tak jak mówi że zdziwił bym sie gdyby Blasie zagrał na środku ale obrony.
No tak ,tylko tak sie złozyło ,ze ci rezerwowi co by zagrali to sa kontuzjowani (Pessotto ,Kovac ,czy nawet GG)*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo przeciesz to Puchar Włoch i zawsze te rozgrywli uchodziły za popis rezerwowych.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A w popszednim meczu jak było na środku ? nie grał Gladstona bo był zdrowy Kovac tak ? i gra na na środku Canna Kovac dobrze mówie ?
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:55
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 10 sty 2006, 20:32
JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Mutu, Blasi, Vieira, Nedved, Del Piero, Zalayeta.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Buffon - Zambrotta,Thuram,Cannavaro,Balzaretti - Mutu ,Blasi,Vieira,Nedved - Del Piero,Zalayeta
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 20:40
kupa69 pisze:JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Mutu, Blasi, Vieira, Nedved, Del Piero, Zalayeta.
A disposizione: Buffon, Gladstone, Emerson, Camoranesi, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet
All. Capello
kupa69 pisze:jestes jasnowidzem
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2006, 20:45
No ostatnio mu się nie udałokupa69 pisze:jestes jasnowidzem
Tomusmc
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 21:37
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 21:49
Zaza
kasiorek21