Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 mar 2014, 22:35
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 mar 2014, 22:36
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 11 mar 2014, 22:39
I mimo wszystko nie mieli takiego poziomu co Milan.Lisek pisze:Jest jeszcze Valencia, ale oni bardziej stoczyli się prze problemy finansowe.mete pisze:Nie przypominam sobie żadne klubu w ostatnich latach, który stoczył się w tak żenujący sposób. U nas siadło wszystko. Dosłownie wszystko. A w lecie zostaną sprzedane ostatnie fundamenty.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 mar 2014, 22:42
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2014, 22:42
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 mar 2014, 22:45
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2014, 22:49
To Ci raczej nie wyszłoMazurXIII pisze:Lepiej być upokorzonym w Madrycie niż w Stambule...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 mar 2014, 22:50
Ja widzę grające na luzie Atletico w dwumeczu ogrywających łatwiutko Milan wbijając im 5 bramek. W obu meczach nie widziałem gry która jest symbolem Atletico Simeone czyli wielka ambicja oraz nieodstępowanie metra na boisku. Coś takiego jak mogliśmy widzieć w meczach ligowych z Realem. Milan to komiczna drużyna(?). Mogę śmiało obstawiać, że doczekamy się szybciej niedoczekanego stadionu niż wrócimy do LM. Dobre kilka lat minie jak nie zajdą POWAŻNE zmiany. Ja nie widzę poprawy od przyjścia Seedorfa. Odkąd przyszedł zbawiciel to nic się nie zmieniło. Ściągnęliśmy szrot, nie pozbyliśmy się szrotu oraz dostajemy po dupie od każdej drużyny która ma uznanie w Europie. Nie ważne czy leje nas Udinese 2 krotnie czy Atletico. Jestem pewny, że z Allegrim nie dostalibyśmy takiego łupnia w dwumeczu z Atletico. Osobiście nie byłem zwolennikiem Maksa, ale też nie jestem za Seedorfem. Człowiek który dostał posadę za nic. Po znajomościach.Wilmore pisze:Nie masz dość robienia z siebie błazna?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 mar 2014, 22:59
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2014, 23:02
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 11 mar 2014, 23:04
Czyli Barcelona powinna żałować, że rok temu dotarła do półfinału zamiast odpaść już na jesieni i zagrać w LE?Tomusmc pisze:Wolę Juve, które powalczy z LE (chociaż tego nie jestem pewien) niż Milan, który dostaje piątkę w dwumeczu jako jedyny reprezentant Włoch
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2014, 23:08
Barcelona grała i gra o najwyższe cele w lidze to raz, a dwa nie porównujmy 1/8 do 1/2 ok? Bo to też jest słabe. Ja nie jestem zadowolony z Juventusu, ale zarzucanie Nam po takim dwumeczu, że w grupie odpadliśmy jest raczej nie na miejscu. Ja się obronię boiskiem, które wyglądało jak chlew, a Wy teraz czym?blackmore pisze:Czyli Barcelona powinna żałować, że rok temu dotarła do półfinału zamiast odpaść już na jesieni i zagrać w LE?Tomusmc pisze:Wolę Juve, które powalczy z LE (chociaż tego nie jestem pewien) niż Milan, który dostaje piątkę w dwumeczu jako jedyny reprezentant Włoch
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 mar 2014, 23:13
Bronienie się boiskiem to żenada, skończ bo już słabo się to czyta a ja kibic Juve. Juve nie przegrało przez boisko w stambule lecz swoją indolencję piłkarską w europie, nikt nam nie zabronił nie dać plamy z turkami u siebie na świetnym boisku jak i dać dupy podwójnie z duńczykami. Śmiesznie ta twoja obrona brzmi w kontekście Milanu który odpadł z drużyną na jakiej poziomie nie są żadne drużyny w LE...Tomusmc pisze:Barcelona grała i gra o najwyższe cele w lidze to raz, a dwa nie porównujmy 1/8 do 1/2 ok? Bo to też jest słabe. Ja nie jestem zadowolony z Juventusu, ale zarzucanie Nam po takim dwumeczu, że w grupie odpadliśmy jest raczej nie na miejscu. Ja się obronię boiskiem, które wyglądało jak chlew, a Wy teraz czym?blackmore pisze:Czyli Barcelona powinna żałować, że rok temu dotarła do półfinału zamiast odpaść już na jesieni i zagrać w LE?Tomusmc pisze:Wolę Juve, które powalczy z LE (chociaż tego nie jestem pewien) niż Milan, który dostaje piątkę w dwumeczu jako jedyny reprezentant Włoch
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 mar 2014, 23:14
Generalnie nie chcę uczestniczyć w dyskusji, ale doprawdy jeszcze kogoś bawi argument o boisku? Jedna wygrana w sześciu meczach z Kopenhagą, remis w Danii i u siebie z Galatą to mało? Bo jak słyszę żale kibiców Juve o brak awansu to brzmi jakby zdobyli 12 punktów (jak Napli np.) i faktycznie pogoda pozbawiła ich awansu. Tymczasem cała faza grupowa w wykonaniu Juve była kiepska, sporo goli po karnych itp. Nie chcę prowokować, ale naprawdę w tym przypadku trzeba schować dumę do kieszeni.Tomusmc pisze:Już nie będę mówił o boisku na którym nawet Widzew mógłby wygrać z Realem bo to był mecz kto strzeli bramkę to przechodzi. Zapewne nie oglądałeś lub widziałeś powtórki więc nie ma po co rozmawiać. Wolę Juve, które powalczy z LE (chociaż tego nie jestem pewien) niż Milan, który dostaje piątkę w dwumeczu jako jedyny reprezentant Włoch
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 mar 2014, 23:16
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio