Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 sty 2008, 12:30
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 sty 2008, 12:42
Łysy proponował mu taki kontrakt, na jaki mu zezwolili w Wiśle - że Kosowski przyzwyczaił się do zarobków zachodnich, to jego problem - w Wiśle nikogo na niego nie było stać w obecnej sytuacji, gdy klub jest prowadzony rozsądnie. Dyskusja na temat przydatności Kosy w drużynie jest bezcelowa - Kosowskiego w zespole na LM i tak by nie było, a Boguski na prawej pomocy wystarcza na polską ligę, więc nic złego się nie stało - Kosowski odszedłby za parę miesięcy a do skłądu wskoczyłby nieograny Boguski - więc wg. mnie lepiej, że Kosowski odszedł już teraz, choć wydaje mi się, że mogli go sprzedać, choćby i za czapkę gruszek.Zico_FCI pisze:Chyba nie sądzisz, że to od Łysego zależało czy Kosowski dostanie kontrakt, który będzie go zadowalał?
I ten sam Skorża zostawia go na kolejne testy, żeby go sprawdzić dokładniej - znaczy, coś w nim widzi. A że tylko rezerwowego, to inna sprawa, nam piłkarza do pierwszego składu na gwałt nie potrzeba na PP.franz pisze: "Drugiej połowy tego meczu, kiedy grał na prawej pomocy, nie dograł do końca ze względu na braki w przygotowaniu fizycznym"
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 sty 2008, 17:55
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2008, 20:55
piwus pisze: A jak wydaje pieniądze klub, który zarobił w jednym okienku ponad 15 milionów złotych, czy klub walczący o mistrza, który rzekomo na duże pieniądze na konkretnych zawodników, nie ma obrony i nie ma też... kilkuset tysięcy na Arboledę? One już nie mają obowiązku? Trzeciak&Pogorzelczyk nie niszczą swoich klubów, tylko dlatego, że nie myślą o Lidze Mistrzów? Tymczasem czytam, że w Lechu jest taki problem bogactwa, że Smuda może wystawić trzy równe jedenastki,
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 sty 2008, 22:12
Do końca okna ponad miesiąc. Skorża faktycznie tak mówił, ale nie jest to równoznaczne z tym, że tak być musi. Osłabieniu nie zaprzeczam, ale obok zwykłej krytyki widzę pretensje, jakby zadaniem Wisły miało być noszenie na barkach polskiego futbolu, a Liga Mistrzów była pewniakiem, zanim przyszedł Bednarz i wszystko zrujnował.Jarzinho pisze:Co do transferów Wisły, Skorża wspominał, ze należy wzmocnić zespół zima, wzmocnić nie uzupełnić. Narazie się osłabili, czyli sami do tego doprowadzili, ze jest krytyka ze strony prasy.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 sty 2008, 0:15
Fakt zagalopowałem się z tym zrzucaniem winy na Bednarza, ale wynika to z mojej głębokiej (jak rów mariański) nie chęci do jego osoby i tego, ze przyzwyczaiłem się do profesjonalizmu zachodniego, czyli to dyrektor sportowy kształtuje politykę transferową klubu i negocjuje kontrakty bez słuchania się jakiegoś (uwaga, uwaga będzie słowo które lubisz piwus) "mitycznego" bossa.piwus pisze: Najmniej widzę w tym winy Bednarza
Tak franz wyśmiewa ale nie zapomina. Wiesz te moje wyśmiewanie to taki rodzaj odruchu obronnego na to całe nasze bagno. Zauważ, że naśmiewam się też z testów Legii a więc jestem w tym naśmiewaniu obiektywny.piwus pisze:Widzę, że Franz wyśmiewa testy, tymczasem zapomina
Co "Taniec z Gwiazdami" się nie podobał? A może nowe odcinki ""Hela w opałach" nie przypadły do gustu? Albo "Niania Frania" się nie podoba? No i wiadomo Hubert Urbański na prawdę dużo zarabia, więcej od Urbana nawetpiwus pisze:A jak wydaje pieniądze klub, który zarobił w jednym okienku ponad 15 milionów złotych
Dzięki za kurtuazjępiwus pisze:eLM w sierpniu, o ile Wisła się do nich załapie
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2008, 0:34
franz pisze:o bo co innego można robić gdy dwie czołowe Polskie drużyny walczące o MP i mające nas reprezentować w Europucharach testują trzeciorzędnych zawodników z Bośni/Ghany/Grenlandii/Timbuktu/Syberii, którzy nie potrafią wytrzymać kondycyjnie całego spotkania (i to sparingu!), a prawdopodobnie przyszły MP Wisła zamiast pójść w ślady Legii i dać szansę naszej utalentowanej bramkarskiej młodzieży (Boruc i Fabiański też kiedyś byli tylko młodzi i perspektywiczni i grzali ławę) teraz idzie sprawdzonym tropem jej i imienniczki z Płocka i sięga po "wysokogatunkowe" drewno Bałkańskie, które na dodatek jest nie pierwszej młodości.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 sty 2008, 0:52
bartbuks pisze: Już taki jeden u was był.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2008, 1:04
franz pisze:"U was" czyli u kogo? Bo ja w Krakowie to byłem tylko raz i to na wycieczce, lecz nie przy Reymonta za to przy Ł3 w Warszawie dość często bywam.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sty 2008, 15:15
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 02 lut 2008, 20:36
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 02 lut 2008, 21:53
Jeśli Zieniu zachowa formę z rundy jesiennej, to o bramki nie mamy się co martwićHamek84 pisze:No i coś mało macie napastników: Dudu, Brożek i Boguski są w pełni gotowi do gry, o Niedzielanie nie wspomnę
Czesta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 03 lut 2008, 0:26
Hamek84
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 05 lut 2008, 0:15
No_Name
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio