FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 210

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 18:19

a ja mam nadzieje, że w ataku będzie Gudi i El Conejo, a R10 na ławce....

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 paź 2006, 19:54

a to dlaczego?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 paź 2006, 20:23

a to dlaczego?
chocby dla tego ze jest w slabszej formie i zeby dano mu do zrozumienia ze nie jest swieta krowa i tez moze zasiasc na lawce i moze wezmie sie do roboty i uwazam ze Saviola w takiej formie R10 tworzy wieksze zagrozenia pod bramka rywala a Ronniego wpuscic w 2 polowie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:26

Ale w słabszej formie od kogo? Od Savioli? Saviola będzie tworzył większe zagrożenie?

Litości :lol2:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 paź 2006, 20:28

Ale w słabszej formie od kogo? Od Savioli? Saviola będzie tworzył większe zagrożenie?
a co moze nie??oboje wiemy ze nie przepadasz za Saviola ale bez przesady Saviola gra w tym momencie lepiej niz Ronaldinho bo on tworzy zagrozenie ale bardziej pod swoja bramka gdy straci pilke

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:36

Saviola stwarza zagrożenie jak mu wyłożysz piłkę w polu karnym. Tyle. Jeżeli ktoś chce, aby w jednym składzie grał Gudi i Saviola to rozumiem, że Javier na szpicy (bo nigdzie indziej się nie nadaje) a Gudi tam gdzie Dinho. Uważasz, że to dobry pomysł? Ja nie.

Ronaldinho jest w słabszej formie, ale będzie nam cholernie potrzebny w najbliższych spotkaniach. Musi dojść do formy i ma na to niewiele czasu. Wątpię, aby ławka rezerwowych pomogła mu bardziej niż boisko. W meczu reprezentacji zagrał bardzo dobrze. Wypada mieć nadzieję, że w klubie też zacznie grać dobrze.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 paź 2006, 20:46

Litości
Wiadomo jaki jest stosunek twoj do osoby Savioli, wiec jesli by trzeba napisałbys, ze Maxi Lopez i Ezquerro sa zawodnikami lepszymi...
Sprawy czysto pilkarskie nalezy oddzielic od pozostałych. Zachowaj troche dystansu do momentu kiedy Saviola jest pilkarzem Barcy i okaz troche szacunku...

Jesli chodzi o forme Ronaldinho, ja osobiscie nie wiem co mozna sie jutro spodziewac po Brazylijczyku. Niby ostatnio wybitnie sie nie prezentował, ale w meczach reprezentacji z Ekwadorem zagrał dobrze, wiec moze zmobilizuje sie na maxa na kolejne mecze. Jednak jesli juz ktos ma zastapic Ronaldinho to raczej Giuly i skrzydła Messi/ Giuly, a Saviola badz Eidur na środku inna opcje trudno mi sobie wyobrazic, choc pamietam jak Saviola grał chyba w reprezentacji blisko prawego skrzydła....
Ostatnio zmieniony 14 paź 2006, 21:36 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:53

Messi E2 Ronaldinho pisze:Wiadomo jaki jest stosunke twoj do osoby Savioli, wiec jesli by trzeba napisałbys, ze Maxi Lopez i Ezquerro sa zawodnikami lepszymi...
Sprawy czysto pilkarskie nalezy oddzielic od pozostałych. Zachowaj troche dystansu do momentu kiedy Saviola jest pilkarzem Barcy i okaz troche szacunku...
Nie napisałbym, że Ezquerro czy Maxi są zawodnikami lepszymi od Savioli bo nie są. Przynajmniej w moim mniemaniu. Santiago jest za słaby na grę i nie gra. Javier też jest za słaby, ale rzućmy już ten temat bo to nie ma sensu. Jak można pisać, że Kłólik stwarza większe zagrożenie od Ronaldinho :roll: Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Generalnie chodziło mi też o to, że ustawienie Gudjohnsena i Savioli w jednym składzie to pomysł pozbawiony sensu i logiki. Tyle.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:01

tak z tym, że np w meczu z Werderem R10 więcej przeszkadzał niż pomagał drużynie.....
Z Bilbao zagrał lepiej, ale do formy z poprzedniego sezonu dzieli go przepaść.
A z tą ławką dla niego to nie dlatego, żeby 'sobie odpoczął', tylko zrozumiał, że jak nie zacznie grać to może stracić miejsce w składzie, bo konkurencja jest spora...
i niech przestanie nosić tą opaske nike'a R10, bo mi to śmierdzie 'beckhamizmem' :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 21:13

Ronaldinho chyba musiałby stracić obie nogi, aby Rijkaard posadził go na ławce w meczach z Chelsea (x2) i Realem. To zupełnie normalne. Chyba nie trzeba nad tym dyskutować :roll:
A opaski nie przestanie nosić bo pewnie obowiązuje go umowa z Nike.

Tak w ogóle to dalej uważasz, że Saviola i Gudjohnsen powinni zagrać razem w pierwszym składzie w meczu z Sevillą?

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:42

Nie chodzi mi o posadzenie na ławce w meczu z Chelsea czy Realem tylko z Sevillą...
Trzeba kiedyś spróbować takiego ustawienia, jednak na Seville chyba jednak byłoby to zbyt odważne posunięcie...
tak btw niedziela 22 październik Canal+Sport od 20.00 relacja meczu Real-Barcelona (mecz zacznie sie o 21, wcześniej studio SPORT+)
a tak btw Cech w szpitalu, Real dostaje od Getafe.... same 'dobre informacje'

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 21:45

Najpierw piszesz
SiKor pisze:a ja mam nadzieje, że w ataku będzie Gudi i El Conejo, a R10 na ławce....
Potem niejako potwierdzasz to pisząc
SiKor pisze:Nie chodzi mi o posadzenie na ławce w meczu z Chelsea czy Realem tylko z Sevillą...
A na koniec piszesz
SiKor pisze:Trzeba kiedyś spróbować takiego ustawienia, jednak na Seville chyba jednak byłoby to zbyt odważne posunięcie...
Jeszcze kilka wypowiedzi i może wreszcie dojdziesz do wniosku, że Twój pomysł był beznadziejny.

Marca twierdzi, ze Messi sobie odpocznie. Słusznie IMO.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:49

zmieniłem zdanie... tyle...
miałeś racje?

Awatar użytkownika
karchinho
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 14 paź 2006, 22:32

Niggaz ty jestes z Lublina ?????????????????????????

Si. // Niggaz

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 paź 2006, 22:38

SiKor pisze:tak z tym, że np w meczu z Werderem R10 więcej przeszkadzał niż pomagał drużynie.....
Z Bilbao zagrał lepiej, ale do formy z poprzedniego sezonu dzieli go przepaść.
A z tą ławką dla niego to nie dlatego, żeby 'sobie odpoczął', tylko zrozumiał, że jak nie zacznie grać to może stracić miejsce w składzie, bo konkurencja jest spora...
i niech przestanie nosić tą opaske nike'a R10, bo mi to śmierdzie 'beckhamizmem' :twisted:
tylko dlaczego rok temu o tej samej porze ronaldinho gral gorzej niz teraz? wytlumaczysz mi? dlaczego wtedy nie bylo takiego placzu jaki jest teraz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”