Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 05 cze 2019, 0:02
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 cze 2019, 7:46
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 cze 2019, 7:56
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 05 cze 2019, 8:40
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2019, 9:47
Po pierwsze, przyjdzie Hazard.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 cze 2019, 9:52
do przodu? Hazard się nie łamie, Benzema i Jović pozycji napastnika nie oddadzą a jeszcze na prawej Bale, Asensio, Vinicius, Rodrigo i Isco jeszcze na ofensywie może grać. ciasno. Wątpię by udało się Bale`a sprzedać. Isco też chce zostać w madrycie.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 cze 2019, 9:58
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2019, 9:59
Bernabeu

czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2019, 10:55
Ja jako szary ludzik mogę nie rozumieć piłkarzy, ale realnie to on już jest multimilionerem i ma ostatnie lata na to by być może coś jeszcze znaczącego osiągnąć jako piłkarz. Lepiej siedzieć w Madrycie z wysokim kontraktem i grać w golfa czy zarabiać trochę mniej (ale wciąż bardzo dużo) i dalej grać w piłkę na wysokim poziomie? Trudno mi się wczuć w jego sytuację, bo daleko mi do posiadania jego milionów, ale chyba jednak wybrałbym drugą opcję.czarny samael pisze: ↑05 cze 2019, 10:42Tzn. uważasz, że zgodzi się na obniżenie pensji o połowę żeby tylko grać?
No śmiem wątpić.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 cze 2019, 11:16
Tyle, że Bale dawał przeciwne sygnały i do tego piłkarze nie przyjmują tego, że mieliby mniej zarabiać. Ktoś im by musiał za to bulnąć. Ergo: jeśli chcecie się go pozbyć, to będziecie musieli mu za to zapłacić wyrównanie wobec tego co ma dostać w nowym klubie za całą długość kontraktu.Kluchman pisze: ↑05 cze 2019, 10:55Ja jako szary ludzik mogę nie rozumieć piłkarzy, ale realnie to on już jest multimilionerem i ma ostatnie lata na to by być może coś jeszcze znaczącego osiągnąć jako piłkarz. Lepiej siedzieć w Madrycie z wysokim kontraktem i grać w golfa czy zarabiać trochę mniej (ale wciąż bardzo dużo) i dalej grać w piłkę na wysokim poziomie? Trudno mi się wczuć w jego sytuację, bo daleko mi do posiadania jego milionów, ale chyba jednak wybrałbym drugą opcję.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 05 cze 2019, 11:25
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 cze 2019, 11:39
Wszystkie pensje topowych graczy w MU po nie dostaniu się do LM poszły w dół o 25%. Do tego jest problem z Sanchezem, więc to by było na tyle. Chyba, że przyjdzie za darmo i dostanie 200k. Ogólnie rzecz biorąc, to jego temat w ogóle się nie przewija, piłkarzy łączonych z United jest mnóstwo.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2019, 11:42
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 05 cze 2019, 12:04
Ja jestem tego świadomy, dlatego powtarzam, że trzeba znaleźć na niego frajera, nie chętnego. Wiek, pensja, forma i podatność na kontuzje mocno wpływają na sytuację Walijczyka na rynku transferowym. Dlatego, jeśli Real go puści za jakąkolwiek gotówkę to osobie odpowiedzialnej za transfer powinni postawić pomnik przed stadionem.czarny samael pisze: ↑05 cze 2019, 11:39Wszystkie pensje topowych graczy w MU po nie dostaniu się do LM poszły w dół o 25%. Do tego jest problem z Sanchezem, więc to by było na tyle. Chyba, że przyjdzie za darmo i dostanie 200k. Ogólnie rzecz biorąc, to jego temat w ogóle się nie przewija, piłkarzy łączonych z United jest mnóstwo.
emski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio