taaa. Nie chce mi sie wchodzic w dyskusje bo ty wiesz najlepiej. Co by nie wspominac przeszlosc pokazala co innego. Tylko czemu Sklw i te grupy kibicowskie nie ustapia miejsca w ramach protestu. Boja sie ze stadion moze zyc bez nich? Jak sam wspomniales przeszlosc pokazala ze dla celow kibic Legii potrafii napierdalac swojego.... haslo tylko szmata bije brata jakos nie bylo aktualne...Podobnie mecz z "wielką i polską" BVB, gdzie nawet nie potrzeba było oficjalnych stanowisk, aby wykreować akcje "pusty stadion". Depozytariuszem dobrej frekwencji przy Ł3 są grupy kibicowskie - potwierdza, to przeszłość, teraźniejszość i miejmy nadzieje przyszłość
Oceniam Sklw po tym jak dziala. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze wiesz wiecej niz ja, bo ja patrze z boku karmiac sie wiedza z netu oraz kibicow Legii takich jak ty. Swoja droga te nawiazania do Barcy staja sie nudne. Boli cie to ze klub spoza Polski ma tylu kibicow w naszym kraju co Legia?Fakty są takie, że nie jesteś kompetentny w sprawach tego jakie SKLW ma "pomysły i argumenty", bo to nie Twoja bajka. Dla tego jeszcze raz zalecam powrótu do Twojej Katalońskiej rzeczywistość, zamiast nieudolnej analizy zdarzeń i spraw, które Cię nie dotyczą, bo po co tracić czas i energie na coś w czym się nie partycypuje?
Jeszcze jedno. Czytam twoje posty i dochodze do wniosku ze starasz sie wmowic sie Legia to Warszawa, patrioci z krwi i kosci, antykomunisci oraz miod i cukier. Polonia to zlo wcielone. To tak w skrocie. Tak wiec zapytam po co to piszesz skoro dobrze wiesz ze w czasch komuny Legia byla pupilkiem wladzy a Polonia gnojana. To sa fakty! Mozesz przestawiac historie niczym fani Polonii fakt fuzji z Dyskopolia ale sam wiesz do jakiego poziomu sie znizasz.
PS. Fani Legii jak zwykle pokazuja swoja kulture. Nie zdziwie sie jak to warsiawiaki z Grojca, Grodziska, Pruszkowa itp..
http://legia.com/news,32151-klub_stanow ... owego.html