Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 mar 2006, 19:16

Zico_FCI pisze:Ciekawe dlaczego się przewrócił
Ja zauwazylem pewna prawidlowosc...jezeli Legia doznaje kleski to zwala wine na warunki atmosferyczne albo na slaby poziom sedziego :lol: Czy ten zespol to juz z honorem nie umie przegrywac :?: Kibice Legii narzekaja ze klub grajacy w pierwszej lidze (Korona) powiniern miec podgrzeqwana murawe. Tyle tylko ze niedlugo Kolporter przenosi sie na nowy stadion ktory bedzie lepszy niz ten na Lazienkowskiej i wtedy ciekawe na co legionisci beda narzekac jak zagraja na nowym stadionie Korony...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 mar 2006, 19:39

Co mnie obchodzi wasz nowy stadion ... Mecz był na starym lodowisku i to się liczy. Zobaczymy czy w meczu z Groklinem Choto będzie się przewracał co pięć minut.
Martinho pisze:wtedy ciekawe na co legionisci beda narzekac jak zagraja na nowym stadionie Korony
Dlaczego mieliby narzekać po wygranym meczu na normalnym boisku ?
Scyzoryk pisze:Boisko było takie same dla wszystkich a Hernani, Rutka czy Bednarek nie popełnili błędu tzn. nie potkneli się
To tak jakbyś kazał się ścigać zawodowemu pływakowi z człowiekiem, który pierwszy raz wszedł do wody. Po wyścigu byś powiedział – o co on ma pretensje ? przecież woda była dla obu tak sama.
M.T. pisze:Pretensje miej do gry swoich piłkarzy a nie do stanu murawy .
I mam pretensje do niektórych. (Karawan, Vukovic, Surma, Szala, Włodarczyk) Ale nawet zakładając ich słabą grę – Legia nie odpadła by gdyba mecz odbywał się w cywilizowanych warunkach.

PS - Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej wszczął postępowanie w związku z zachowaniami o charakterze rasistowskim w trakcie wtorkowego meczu Pucharu Polski Kolporter Korona Kielce - Legia Warszawa.

Wydział Dyscypliny wszczął postępowanie dyscyplinarne przeciwko drugiemu trenerowi Korony Piotrowi Wojdydze oraz napastnikowi kieleckiego klubu - Grzegorzowi Piechnie. Obaj zostali wezwani na posiedzenie wydziału 16 marca. Wszczęte zostało również postępowanie dyscyplinarne w związku z nagannym zachowaniem kibiców Legii Warszawa na stadionie w Kielcach.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 mar 2006, 19:58

Polonia-Korona 1:1

Polonia pokazała ze napewno jeszcze nie jest skazana na spadek . Z jednej strony szkoda ze tracimy gola w ostatniej minucie , po błędzie Mielcarza z drugiej strony napewno Polonia potrzebuje kazdego punktu zeby się utrzymać . Nigdy nie spadnie Polonia nigdy nie spadnie .

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 22:38

Scyzoryk pisze:Polonia-Korona 1:1
Wynik ten moim zdaniem nie odzwierciedla slabej gry Korony tylko dobrej Poonii...Warszawski zespol juz w sparingu z Cracovia (2:0) pokazal ze wcale nie jest tak slaby zespolem jakim mogloby sie wydawac...Szkoda ze Korona przegrala mecz w ostatnich minutach...Liczylem ze kielczanie mocnym akcentem wejda w runde wiosenna naszej ligi...Nastepny mecz Kolporter gra juz we wtorek w Pucharze Polski z Zaglebiem Lubin na wyjezdzie.Mam nadzieje ze sie odgryzie za strate punktow w dzisiejszym meczu...

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 mar 2006, 19:27

Eh nikt nic nie napisał...

Zagłębie załatwiło koronę bez mydła, momentami grali trochę ospale ale wykazali się skutecznością jak zresztą zwykle. Korona zagrała padakę dobrze ze chociaz twarza zachowali i na murawę nie narzekali a Zagłębie po pp idzie :). Kolejny świetny mecz Łobodzińskiego. Iwanski troszke jakby uspiony. Piszczek z Plizga jeszcze muszą poćwiczyć ale widać ze się rozwijają :)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 15 mar 2006, 23:17

Nie bądź taki pewny , Korona jeszcze nie straciła szans na awans. Dotego mecz z Zagłębiem będzie ostatnim występem pierwszej drużyny na starym stadionie , więc przydało by się zeby był pozytywny wynik . A wczęsniej czeka nas trudny mecz z Lechem w sobote (transmisja C+ okolo 13 ) .

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 16 mar 2006, 20:00

a skoro to temat dotyczący Korony to chciałem kibiców KKK zapytać jak tam sobie w sparingach i treningach radzi chłopak z mojego miasta- Jacek Kiełb? zobaczycie że za 2-3 lata będzie czarował ;-)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 mar 2006, 20:26

mawik pisze:KKK
???

Ja nie jestem kibicem KKK więc ci nie odpowiem ...
Była będzie jest KORONA MKS !!!

No dobra :
Kiełb z tego co pamiętam to strzelił jedną bramkę . Obecnie jest w naszym składzie napasnikiem nr 4 .

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 16 mar 2006, 20:54

dobra Kolporter Korona Kielce ;-) już od dzisiaj sie poprawiam Korona MKS! pozdro dla fanów Korony;-)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 mar 2006, 21:35

Myślę że Korona zajmie miejsce 3 na koniec rozgrywek...mam przynajmniej taką nadzieje....bo taka drużyna, z takim prezesem, z takim stadionem zasługuje na gre w pucharach - z tym że trzebaby tę dróżyne wzmocnij - bo z całym szacunkiem dla Gajtka ale niejestto wielki piłkarz!
Szczególnie na wzmocnienie czeka linia obrony - niby są Hernani i Golański ale brak solidnego prawego obrońcy! Na lewej dobrze radzi sobie Bednarek - i życze mu zeby grał tak dalej....bo moim zdaniem może to bbyć objawienie w Polskiej lidze na lewej obronie :)
Taki Ślusarski, Scherfchen, Głowacki czy Przyrowski napewno by się Kieleckiej dróżynie przydali :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 mar 2006, 22:25

Ja nie jestem kibicem KKK więc ci nie odpowiem ...
Była będzie jest KORONA MKS !!!

Pieprzeni niewdziecznicy. Kolporet laduje w was w uj kasy, wiec chociaz odwzdzieczcie sie mu podawaniem nadanej przez nich nazwy, no ale kibice Kolportera Korny, juz nie raz udowodnili swoj wielki poziom inteligencji.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 mar 2006, 22:42

lakier pisze:Pieprzeni niewdziecznicy. Kolporet laduje w was w uj kasy, wiec chociaz odwzdzieczcie sie mu podawaniem nadanej przez nich nazwy, no ale kibice Kolportera Korny, juz nie raz udowodnili swoj wielki poziom inteligencji.
Napisał Lakier... debil nad debilami...

1 WP, to juz trzecie dzisiaj :D idziesz na rekord :lol: // K.J.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 18:12

Lakier pisze:ieprzeni niewdziecznicy. Kolporet laduje w was w uj kasy, wiec chociaz odwzdzieczcie sie mu podawaniem nadanej przez nich nazwy, no ale kibice Kolportera Korny, juz nie raz udowodnili swoj wielki poziom inteligencji.

ja jestem bardzo wdzięczny Kolporterowi za to co zrobił dla Korony i Kielc ... ale niektóre rzeczy są bezcenne ... nie wiem czy chciałbyś aby do nazwy Juve dodali np. Tamoil , zeby w gazetach zamiast Juventus pisało Tamoil Turyn ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 mar 2006, 18:31

Tylko że Juventus może sobie spokojne poradzić bez takiego sponsora. A gdzie byłaby dziś Korona bez Kolportera ? Pewnie pałętała by się gdzieś po okręgówce.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 18:42

Mi chodziło o to czy by chciał aby jego klub miał taką nazwę .A gdzie byłaby twoja wielka Legia bez sponsorów ?? Nierozumiesz o co mi chodzi. Zaden kibic nie chce zeby klub miał zmienioną nazwę ,herb (chociaz zmiana herbu to nie dzieło Kolportera tylko fuzii z Błękitnymi)... ale pewnie tego nigdy nie zrozumiesz ... ale nie dziwie ci się "kibicu" .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”