No mówiłem grać gołą jedynkę na Feye to nieeee...Dr.Football1 pisze:A nie mowilem SalasGrales DNB 2 ?
![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 kwie 2011, 16:40
No mówiłem grać gołą jedynkę na Feye to nieeee...Dr.Football1 pisze:A nie mowilem SalasGrales DNB 2 ?
![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 kwie 2011, 17:08
Salas11 pisze:Teoretycznie PSV jest w korzystnej sytuacji
Co Ty pieprzysz, za przeproszeniem... PSV jest w czarnej dupie i tylko teoretycznie, na papierze ma szanse na tytulSalas11 pisze:Tak czy siak PSV nawet z Vitesse raczej sobie poradzi i jeśli w ostatniej kolejce na Amsterdam ArenA padnie remis a Groningen się podłoży, tytuł jedzie do Eindhoven
tylko to Groningen bedzie walczyc pewnie o strefe barazy el LM, zwlaszcza ja dzisiaj wygraja to bedzie 1pkt do Hagi i Rody oraz 3do AZ - z tej czworki bedzie 2rywali dla PSV i przegranego w walce o mistrzostwo Twente, AJAXSalas11 pisze:Groningen się podłoży, tytuł jedzie do Eindhoven
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 kwie 2011, 17:19
Tak, w przypadku remisu w Amsterdamie tracą szansę na mistrzostwo, mój błądczeher pisze:Co Ty pieprzysz, za przeproszeniem... PSV jest w czarnej dupie i tylko teoretycznie, na papierze ma szanse na tytulA jak w Amsterdamie padnie remis to juz nawet teoretycznych szans nie maja... no chyba ze ty masz jakams alternatywna matematyke
![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 kwie 2011, 17:26
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 kwie 2011, 17:40
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 kwie 2011, 17:40
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 24 kwie 2011, 18:12
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 kwie 2011, 21:35
Nikt. Eriksen już latem powiedział, że nigdzie się nie rusza w najbliższym czasie, bo w Amsterdamie czuję się świetnie i chce się tu odpowiednio rozwinąć przed wyjazdem. Na poparcie swoich słów podpisał nowy kontrakt do 2014 roku.Morrow pisze:Kto jest faworytem do pozyskania Eriksena?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 maja 2011, 14:53
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 maja 2011, 15:37
Za rozgrywanie odpowiada Eriksen i rzeczywiscie nie byl to jego mecz,choc ja najbardziej zawiodlem se na Sulejmanim.Nie jestem na czasie - kto tam odpowiada za rozgrywanie? Nazwiska nie jestem w stanie przytoczyć, ale grał tam w środku taki murzynek, jednak nie poruszał się jak na murzyna przystało - Czesiek na rowerze wkręciłby go w murawę.
Pewnie chodzi Ci o EnohaNazwiska nie jestem w stanie przytoczyć, ale grał tam w środku taki murzynek, jednak nie poruszał się jak na murzyna przystało - Czesiek na rowerze wkręciłby go w murawę.
Belgijski kapitan Vertonghen. Takie rajdy nie sa mu obce,bo zaczynal jako lewy obronca i dopiero niedawno przekwalifikowali go na stopera.Jak nazywa się obrońca Ajaxu, który przebiegł prawie pół boiska i, z finezją typową dla napastników, przedryblował obrońców Twente ?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2011, 15:14
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 maja 2011, 11:04
Może i dziwny, ale jaki zajebisty!Dr.Football1 pisze:Bardzo dziwny transfer
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 15:56
No wlasnie. El Hamdaoui na pewno gdzies odejdzie,Cvitanich to nie ten rozmiar kapelusza,a De Jong to nie typowy snajper (bardziej cofniety napastnik/ofensywny pomocnik). Mowi sie o Doscie z Heerenven oraz Sigthorssonie z AZ. Mysle,ze i jeden,i drugi spokojnie daliby rade na Arenie.Teraz czekam na jakiegoś solidnego napastnika.
Racja. Eriksen,Lodeiro,Janssen,De Zeeuw,Enoh,Lindgren - robi wrazenieŚrodek pola Ajaksu będzie rządził.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 maja 2011, 16:06
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 17:00
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio