Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 sty 2010, 22:01
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 sty 2010, 22:17
GKS też wyciągnął wnioski, po epizodzie o nazwie Dospel Katowice. Centrozap też chciał się w takie coś zabawić, ale w klubie są bardziej rozsądni ludzie. Co do Bekdasa. Gdzieś czytałem, że po kilku latach wygrał z miastem Szczecin kilka milionów odszkodowania. Miało być tak, że On zainwestował w Pogoń a miasto Szczecin za to miało mu dać jakieś grunty i go oszukało. Teraz jest na odwrót i wydaje mi się, że nieudolny prezydent Katowic po raz kolejny udowodni, że nie interesuje się losami GieKSy.Marco_Van_Basten pisze:Osobiście życzę jak najlepiej GKS-owi, ale radzę sobie przypomnieć jak skończyła się wielka Pogoń początku XXI wieku. Może niektórzy nie pamiętają, więc radzę się zapoznać z tą ciekawą historią o inwestowaniu pana Bekdasa w szczeciński klub.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 mar 2010, 14:29
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 09 mar 2010, 0:07
Rzeczywiście było fajnieUnista pisze:GKS Katowice - Górnik Zabrze...
Tak wyglądają najlepsze mecze piłkarskie! I tak ma pozostać, zobaczymy ile kary dostaną... a Urban niech płacze sobie, że trybuny Legii nie pomagają haha... Oby Legia nie była mistrzem.![]()
weasel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 09 mar 2010, 14:48
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 mar 2010, 15:30
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 mar 2010, 9:35
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 mar 2010, 20:51
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2010, 20:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 mar 2010, 20:26
Z Wyparłącloner pisze:a zatem miałby 3 sytuacje sam na sam z Gorczycą.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 mar 2010, 13:41
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 kwie 2010, 21:28
A dziś kolejny gol Buśkiewicza. I do tego niesamowitej urody, ja się dalej będę upierał przy tym, że to bardzo dobry napastnik, jednak czasem brakowało mu szczęścia.cloner pisze:Gdzieś pisałem, że Buśkiewicz to bardzo dobry napastnik, chyba nikt mi nie uwierzył
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 kwie 2010, 21:53
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 02 kwie 2010, 23:36
Coraz bardziej mnie gość przekupuje swoją grą. Mam nadzieję, że w Ząbkach kolejne 3 punkty.cloner pisze:A dziś kolejny gol Buśkiewicza. I do tego niesamowitej urody, ja się dalej będę upierał przy tym, że to bardzo dobry napastnik, jednak czasem brakowało mu szczęścia.cloner pisze:Gdzieś pisałem, że Buśkiewicz to bardzo dobry napastnik, chyba nikt mi nie uwierzył
Brawo GKS! To będą jaja jak GKS awansuje
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 08 cze 2010, 21:34
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio