FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 231

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 11:26

w takiej euforii jestem, że nawet nie wiem co o tym meczu napisać. może- nareszcie! nie żebym wątpiła, że Barcelona w najbliższym czasie dojdzie do wysokiej formy, że wreszcie pochwały będą należeć się całej drużynie i zarówno wynik jak gra będą świetne... ale wzięli mnie z zaskoczenia. dlatego jeszcze nie mogę się pozbierać :P wreszcie widziałam to coś w grze każdego- Zambrotty, który wreszcie przestał rozczarowywać, oby na dłużej; Deco; a nawet Gudjohnsena i Giuly'ego. ale wyróżnić chciałam innych, bo mi się na sentymenty zebrało ;)

po pierwsze, nr 1 w Blaugranie w tym sezonie- Iniesta oczywiście. powinnam iść na kolanach do Barcelony za to, że z początku w niego nie wierzyłam, że gadanie ''następca Xaviego'' wywoływało u mnie uśmiech pod nosem. w tamtym sezonie fenomenalnie zastąpił starszego kolegę, będąc kluczową postacią choćby w pojedynkach w LM. a teraz w dodatku jeszcze zaczął strzelać (swego czasu nawet setki wykańczane przez niego niemal nigdy nie trafiały do bramki...), czego chcieć od niego więcej? btw, w mojej pielgrzymce powinni mi towarzyszyć ci, którzy powtarzali jeszcze nie tak dawno, że Iniesta do Cesca się nie umywa :P

no i Gaucho. wczorajsza bramka przypomniała mi jak bardzo kocham jego piękną grę i jak mi jej brakowało, podobnie jak radości z niej ;) zresztą w ogóle jego wczorajszy mecz... gdyby cały czas grał równo świetnie, tęskniłabym za tymi jego powrotami do formy, po których nie mogę przestać się uśmiechać!

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 14:14

a mnie mecz kompletnie nie dziwi bo po pierwsze od jakiegos czasu forma rosnia, dinho ma sile biegac i wszystko zaczyna sie kleic

wczoraj juz w pierwszej polowie bylo widac ze stanis sie cos magicznego - chocby podanie deco po ziemi na kilkadziesiat metrow (minimalny spalony? ludo wg sedziego) czy podanie z pierwszej pilki na duzej szybkosci

tak grac potrafi tylko barcelona. jezeli omina nas kolejne urazy to naprawde ciezko bedzie grac z nami. chyba ze druzyna przyjedzie kosic a sedzia bedzia tak madry jak podczas pojedynku z chelsea

brawo dla villareal ze tak malo kosili choc frustracja byla u nich silna :)

i ostatnia uwaga - kibice realu twierdza ze nie bylo karnego oraz iceman przy golu byl na spalonym. gratuluje :D zamiast zobaczyc powtorki lepiej pisac glupoty (chodzi o ogol kibicow a nie tych na tym forum)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lis 2006, 14:25

Bramka Ronniego :shock: Gol Iniesty :shock: Barca zagrala wczoraj koncertowo. Wszyscy zagrali bardzo dobrze, takze pojedyncze wyroznianie zawodnikow nie ma za bardzo sensu. Villarreal zostalo zmiecione. Z niecierpliwoscia czekam teraz na mecz Barcelona- Werder. Emocje gwarantowane 8).

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 14:57

No zachwycajcie się Barcą,póki macie okazje,bo po meczu z Werderem będą tylko lamenty(że sędzia źle gwizdnął,że gol był ze spalonego..... :D ).
Nie ukrywam, że z Villarreal zagrali poprawnie,ale Werder to w tej chwili 2 klasy lepsza drużyna od Villarreal więc tak łatwo wam nie będzie :D .

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 lis 2006, 15:42

Ciekawe to jest że po jednym meczu wszyscy pieją z zachwytu :roll: Barcelona zagrała dobre spotkanie ale i Villareal w tym sezonie nie zachwyca. Myślę, że te wasze przepowiadania że skończył się już "kryzys" Barcelony i "Ronaldinho znowu zaczął biegać" po jednym dobrym meczu jest przedwczesne.

Co do samego meczu to Ronaldinho strzelił zajebistą tą drugą bramkę ale tak szczerze mówiąc to bardziej mi się podobała ta Iniesty. W ogóle to co robi ten chłopak w tym sezonie to jest mistrzostwo świata. A Palacios zapowiadał, że jak wygra wybory to go sprowadzi latem :lol: :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 15:43

King_of_CKM pisze:No zachwycajcie się Barcą,póki macie okazje,bo po meczu z Werderem będą tylko lamenty(że sędzia źle gwizdnął,że gol był ze spalonego..... ).
Nie ukrywam, że z Villarreal zagrali poprawnie,ale Werder to w tej chwili 2 klasy lepsza drużyna od Villarreal więc tak łatwo wam nie będzie .
Tak Werder to paczka, która przyjedzie po zwyciestwo. Sa tak mocni, ze juz sie boje o wynik. Przyjada dostana 3 i skoncza sie marzenia na zaistnieniu w Europie. W zeszłym seoznie takze mowiona, ze sa mocni, a wiadomo jak sie skonczyło. Juz nieraz pisałem, ze mecz z Werderme to czysta formalność. Niestety jest wielu, którzy sie łudza, ze moze byc inaczej.

Zachwycac sie :?: Ile mozna.

Piac z zachwytu to mi sie podoba, tylko ,ze tak mozna co tydzien. Lider sie nie zmienia, a kiedy ostatnio Real był liderem. Kryzys wymysliliscie wy. Kryzys to ma zespoł, który przez dwa miesiace w lidze wygrywa jeden mecz, a nie zespoł ktory jest liderem swojeje ligi z krotkimi przerwami.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 16:09

sorry. nie będę się już cieszyć, bo przyjedzie Werder i nas pojedzie 0-10 :(. czas umierać.

Brylancik-> skoro Barca w kryzysie to co z Realem? i czemu się mamy nie cieszyć? po pierwsze, od jakiegoś czasu gra klei się coraz lepiej, po prostu nie spodziewałam się, że już ten mecz tak dobrze wyjdzie. po drugie, to samo z formą Ronaldinho- rośnie od kilku spotkań :)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 lis 2006, 16:18

Brylancik-> skoro Barca w kryzysie to co z Realem? i czemu się mamy nie cieszyć? po pierwsze, od jakiegoś czasu gra klei się coraz lepiej, po prostu nie spodziewałam się, że już ten mecz tak dobrze wyjdzie. po drugie, to samo z formą Ronaldinho- rośnie od kilku spotkań
Ja wcale nie mówię że jest w kryzysie. Wg. mnie nie jest po prostu w takiej formie jak była chociażby w zeszłym roku. A jeden dobry mecz bo pięciu do dupy wcale mnie nie przekonuje że już wszystko jest tak jak w zeszłym roku. Ale to tylko takie moje skromnie zdanie ;) Aż strach co będzie pod koniec sezonu jak z taką prędkością się Roni rozkręca :lol:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 26 lis 2006, 16:38

faktycznie forma Barcy rośnie z meczu na mecz ale King of CKM ma racje nie ma co sie podniecac wygraną z Villrrealem -- praktyczne przewidziałem wyniki bo stawiałem na 3-0 dla Katalończyków a jak wiadomo wygrali 4-0 a co do Ronalidhno to bedzie mógł sie pokazać w bardziej wymagajacych spoktaniach np z Werderem może wróci do swojej starej formy aby znów zachwycać(miejmy nadzieje) może udowodi ze jest wart tych ogromych pięniedzy proponowanych przez Milan jak zacznie znowu pieknie grać to cala Barca odżyje bo bez jego zagrań to nie to samo(chociaż "zdazaja sie" mu to coraz częsciej :P )

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 26 lis 2006, 16:42

Pffff - powiało ironią :)

Brylancik,
Możesz mi przypomnieć te ostatnie 5 spotkań do dupy? Bo ja sobie nie przypominam :roll:

Chelsea 2:2 (tutaj mimo wyniku gra była bardzo dobra)
Saragossa 3:1
Mallorca 4:1
Levski 2:0
Villa 4:0

We wcześniejszych spotkaniach w grze Blaugrany nie było tyle polotu, co we wczorajszym meczu, ale wyniki były zadowalające.
W takiej sytuacji twoja wypowiedź przerodziła sie w g***o :)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 16:44

guru pisze:P.S. Niggaza nie zobaczymy dzisiaj Crying or Very sad Oblewa zwyciestwo w jakims Lublinskim barze
Lubelskim :roll:
Po meczu udałem się prosto na imprezę więc możecie się domyślać jak się dzisiaj czuje ['] Spałem do 15:00 :roll:

Odnośnie meczu to każdy widział co się działo. Kosmos. Nie było czego zbierać po Villarrealu. Zagraliśmy zajebisty mecz. Praktycznie wszystko nam wychodziło. Zambrotta wreszcie pokazał to czego chcieliśmy. Ronaldinho od kilku spotkań gra już naprawdę dobrze. Wczoraj zagrał jak na najlepszego piłkarza świata przystało. Iniesta znowu piękna bramka i znowu piękna asysta. Miał jeszcze jedną setkę do tego, ale jej nie wykorzystał. Zresztą nie chce mi się powielać tego co już zostało tutaj napisane. Było wspaniale.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 16:57

Lubelskim Rolling Eyes

Fakt, pojechalem z tym :płacze: Mialem wczoraj ciezki dzien...
Nie wyliczałem po kolei guru... Ale skoro ty to zrobiłeś to chociaż podał byś prawidłowe. Rolling Eyes

brylancik LUBELSKIM

Wczoraj widzielm brameczki z tego spotkania. Ronaldinho :arrow: przekozak, Iniesta :arrow: przekozaczony :shock: Barcelona wczoraj grala jak w transie.

Gratulacje

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 lis 2006, 19:17

brylancik pisze:Barcelona zagrała dobre spotkanie ale i Villareal w tym sezonie nie zachwyca.
no formą nie zachwyca ale wiem czego siejesz urke bo real z tym niezachwycajacym forma klubem zremisował ? :lol:
Niggaz pisze:Lubelskim
Po meczu udałem się prosto na imprezę więc możecie się domyślać jak się dzisiaj czuje ['] Spałem do 15:00
Niggaz w którym barze ? może jakimś na LSM'ach ? 8)
brylancik pisze: A jeden dobry mecz bo pięciu do dupy wcale mnie nie przekonuje że już wszystko jest tak jak w zeszłym roku
5 do dupy ? możesz jakiś wymienić
Dratinho pisze:Chelsea 2:2 (tutaj mimo wyniku gra była bardzo dobra)
Saragossa 3:1
Mallorca 4:1
Levski 2:0
Villa 4:0
Na twoim miejscu nie dyskutował bym o formie barcy tylko nad Realu bo oni mają chyba ? 3 miejsćowke ? choć to mało prawdopodobne mam nadzieje ze Valencia was dzisiaj pojedzie przynajmniej pare "osób"
sie wkońcu zamknie. Co do Werderu chciałem przypomniec ze graja na Camp Nou i jak wiadomo to niebedzie dla nich prosty teren innego wyniku jak 2-oma do przodu niewidze :whistle:

PS. Zazdrość galaktycznych zawsze rozbawia mnie do łez :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 19:56

barcelona wyrownala swoj najlepszy start w lidze w calej historii klubu. choc brylancik wie lepiej. ronaldinho na 5 spotkan gra jedno dobre - choc mecze z mariolka, zaragossa, deporem, sevilla temu przecza.

real nie zagral takiego meczu od 4 lat. i nie sadze by zagral z dosc prostej przyczyny - tylko my mamy w skladzie takich graczy jak iniesta, xavi, deco czy ronaldinho. wiec frustrujcie sie ile tylko chcecie. ogladajac taka padake jak teraz z valencia. obrona czestochowy, liczenie na kontry i stale fragmenty gry, gwalcenie zlotej pilki fabio c. przez carewa we wtorek, porazki z mocarnym getafe faktycznie moga zmieniac lekko odbior.

szkoda ze val jest w tak slabej formie i nie umie wykorzystac tak nedznej gry. wspolczuje kibicom realu. tym starszym ktorzy pamietaja jaki styl zazwyczaj prezentowal ten klub. przedpotopowa pilka - zupelnie jak pierwszy real capello

ps - sorry za offtopic ale ile mozna czytac takich wymyslow?

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 20:05

Messi E2 Ronaldinho pisze:Tak Werder to paczka, która przyjedzie po zwyciestwo. Sa tak mocni, ze juz sie boje o wynik. Przyjada dostana 3 i skoncza sie marzenia na zaistnieniu w Europie.

Typowy kibic Barcelony czyli zero szacunku do rywala i ślepa wiara w Barcelone,nom ta paczka mało co i by pokonała twoją genialną Barcelone,troche więcej pokory chłopie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”