Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2306

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 paź 2022, 10:32

No napastnicy w Juve często mają ciężary. Z ostatnich lat, to chyba najlepiej będzie wspominany Tevez, bo to był taki one-man army, no i do tego trafił na bardzo mocny zespół. Co do Vlahovicia, to przy obecności Pogby i Chiesy pewnie będzie tych okazji będzie miał sporo i sporo strzeli, jeśli nawet teraz mu te gole wpadają, jakoś się o niego nie boję.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2022, 10:53

Na plus u Vlahovica to ze nauczył się strzelać wolne, zawsze to u napastnika jakiś dodatkowy spory plus.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8349

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 paź 2022, 10:54

Co wy go tak reklamujecie xd i tak go nie kupimy

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 paź 2022, 11:12

Joaquin Correa lepszy, polecam

Awatar użytkownika
losiu03
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 213
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 14:57

Nie bawiłbym się w żadnych Vlahovicow, który jest w Juve mocno przeciętny, a kosztowałby krocie. Praktycznie przesądzone jest przyjście Gakpo z PSV (możliwe, że nawet już w styczniu), ale nie oglądam ligi holenderskiej, aby cokolwiek o nim powiedzieć. Wiem, że strzela dużo goli i asystuje, ale nie wiem czy to typek do gry jako 9, czy bardziej skrzydłowy. Ktoś coś więcej o nim wie może?

Nie wtajemniczonym polecam przeczytać jego ostatni wywiad, gdzie wprost mówi o tym, że chciałby grać w United i że transfer w lecie o mały włos nie doszedł do skutku. Podejrzewam, że gdyby Ajax nie wydoił z nas tyle hajsu za Antonego, to Gakpo biegałby już w koszulce United.

Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 20 paź 2022, 15:05

Nie, to skrzydłowy/ofensywny pomocnik, który umie w drybling i rozegranie.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6198
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 paź 2022, 15:58

No to dziś o 19 polacam obczaić jak Gakpo poradzi sobie z rezerwami Arsenalu, jak go Holdini z Lokonga nie schowają do kieszeni, to może być fajny meczyk.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 paź 2022, 16:03

losiu03 pisze:
20 paź 2022, 14:57
Nie bawiłbym się w żadnych Vlahovicow, który jest w Juve mocno przeciętny, a kosztowałby krocie. Praktycznie przesądzone jest przyjście Gakpo z PSV (możliwe, że nawet już w styczniu), ale nie oglądam ligi holenderskiej, aby cokolwiek o nim powiedzieć. Wiem, że strzela dużo goli i asystuje, ale nie wiem czy to typek do gry jako 9, czy bardziej skrzydłowy. Ktoś coś więcej o nim wie może?
Po czym wnosisz, że jest już przesadzone? Gość mógł trafić na OT ale nie trafił, robi chore cyferki, przed nim MŚ więc chętnych może być zaraz więcej. Ja rozumiałem to tak, że był alternatywą dla Antonego ale Brazylijczyk trafił ostatecznie na OT więc nie wiem czy to nadal będzie cel transferowy. Na pewno był do wyjęcia tego lata ale z jakichś powodów nie został kupiony choć sytuacja z CR była niepewna do samego końca.

IMO bliżej mu do Rashforda czy Sona niż do Kane'a albo Haalanda. Może grać wszędzie w trójce w ataku, do gry kombinacyjnej pasuje ale to nie jest klasyczna "9". Ma trochę inne atuty ale mamy graczy o podobnym profilu w kadrze.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8349

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 paź 2022, 16:08

Podobno klasyczne dziewiątki są przereklamowane i bez nich jedzie się jak walec. Ryzykowałbym.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1994

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 paź 2022, 17:06

Morrow pisze:
20 paź 2022, 16:03
Po czym wnosisz, że jest już przesadzone?
Nie wiem po czym wnosi @losiu03, ale ostatnio coś takiego przeczytałem i wydaje się, że sam zawodnik jak i ETH są zainteresowani transferem.
– Byłem bliski opuszczenia PSV Eindhoven. Rozmawiałem kilka razy z Erikiem ten Hagiem, gdy ten był już w Manchesterze United – mówi Gakpo w rozmowie z The Times.

– Ostatecznie do transferu nie doszło, szkoda, bo to byłby dobry krok dla mojego rozwoju. Manchester United to jeden z największych klubów na świecie. Z perspektywy PSV też szkoda tego transferu, bo zawsze sprzedaż zawodnika do Manchesteru United to dobra rzecz.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 912

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 20 paź 2022, 17:15

To ostatnie zdanie wyborne :ozob:

Innymi słowy : z United można zgolić gruby hajs, jak choćby Ajax zrobił z Antonym.

Awatar użytkownika
losiu03
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 18:00

Morrow pisze:
20 paź 2022, 16:03
losiu03 pisze:
20 paź 2022, 14:57
Po czym wnosisz, że jest już przesadzone? Gość mógł trafić na OT ale nie trafił, robi chore cyferki, przed nim MŚ więc chętnych może być zaraz więcej. Ja rozumiałem to tak, że był alternatywą dla Antonego ale Brazylijczyk trafił ostatecznie na OT więc nie wiem czy to nadal będzie cel transferowy. Na pewno był do wyjęcia tego lata ale z jakichś powodów nie został kupiony choć sytuacja z CR była niepewna do samego końca.

IMO bliżej mu do Rashforda czy Sona niż do Kane'a albo Haalanda. Może grać wszędzie w trójce w ataku, do gry kombinacyjnej pasuje ale to nie jest klasyczna "9". Ma trochę inne atuty ale mamy graczy o podobnym profilu w kadrze.
Według mnie Żydki po kupnie Antonego, w którym Ten Hag jest zakochany zdecydowali, że nie wydadzą kolejnych +/- 50 baniek na Gakpo. Skoro sam zawodnik nadal jest bardzo zainteresowany przenosinami do United, o czym sam otwarcie mówi w mediach, uważam że trafi na OT albo w zimie albo w lecie. Przemawia za tym również frajerskie podejście Ronaldo do klubu (uważam, że Ten Hag mu tego popuści) oraz tendencja nowego menadżera do zaciągu z Niderlandów. Fakt, zapomniałem zupełnie o zimowym mundialu, ale chłop musiałby zagrać jakiś kosmiczny turniej by United miało tutaj jakąś liczącą się konkurencje.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 paź 2022, 19:00

𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚 - Official Man United statement on Cristiano Ronaldo 🚨🔴 #MUFC
“Cristiano will not be part of the Man United team for this Saturday’s game against Chelsea. Rest of the squad is fully focused on preparing for that fixture”.

Awatar użytkownika
losiu03
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 19:04

No i pięknie. Ten Hag znowu pokazuje jaja, a pan obrażalski sam strzela sobie w kolano przed mundialem ;)

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2022, 19:07

Choćby skaly sraly Ronaldo na mundial pojedzie wiec nie sadze żeby te dymy w klubie miało na to jakiś większy wpływ.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”