Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 235

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:24

Ronaldo może odejść, ale Gutka bym zostawił. Jeśli chodzi o Mexesa, to jest to obrońca zajedobry. W Auxerre grał wyczesanie i to dlatego się Roma nim zainteresowała. Chivu też jest dobry, a pozatym może grać na lewej stronie.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:24

vakabayashi pisze:Niestety Brazylijczyk ma jeszcze bardzo duzo pracy przed sobą zeby stać sie piłkarzem kompletnym, duzo go jest wszedzie na boisku, jest ruchliwy drybluje stara sie ciągnąc grę ale notuje tyle strat ile celnych zagrań, jest efektowny a brakuje efektywności no i musi budować mięsnie. Mozliwe ze za rok-dwa bedzie decydował o obliczu Realu
Więc moim zdaniem trzeba go wypożyczyć niech się nie marnuje.To jest przysłościowy zawodnik i musi nabrać doświadczenia żeby był kompletnym graczem.
vakabayashi pisze:Ramos nie przekonuje Capello grając na srodku, w czym włoch ma moze i racje nie najlepsze warunki fizyczne, fakt ze nie jest to jego nominalna pozycja wplywaja na pewno na jakość obrony Realu. A warto pamietać ze jesli sie chce grać z Barcelona Chelsea i wygrywać to nie mozna mieć "średnich" obronców.
No ja też się boje i mnie nie przekonuje jego forma na środku obrony.Nadal mam przed oczami mecz z Arsenalem :evil: i gol Henryego :evil:

EDIT:
vakabayashi pisze:A włoska prasa spekuluje ze Ronaldo to cel transferowy numer 1 AC Milan i Real gotowy go sprzedać za 15mln euro good idea
Nie sprzedali nam Kaki więc :cegła: Do widzenia nie ma tematu o Ronaldo.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, 11:27 przez (L)egionista, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:27

Robinho można wypożyczyć, ale nie sprzedawać! Jeśli chodzi o Ramosa, to ja mam mecz z Barcą przegrany chyba wtedy 3:0 co, go Ronaldinho ośmieszał jak chciał. A o golu Henryego nawet nie wspominaj :evil:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:28

vakabayashi pisze:Zagra bo odejdzie pewnie Baptista który i tak nie ma co liczyć na miejsce w składzie wezmie pewnie udział w wymianie za Reyesa.

Tyle razy już to mówiłem i powtórzę jeszcze raz- Baptista nie jest nam potrzebny :!: To, że Wenger interesował się nim rok temu nie znaczy, że nadal się nim interesuje. W tym roku mamy już wystarczającą ilość środkowych pomocników grających na najwyższym poziomie.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:30

M@tinho-właśnie tylko nie sprzedawać.Boże przecież to zawodnik który w przyszłośći będzie decydował o obliczu Realu.Wypożyczyć można do Valencii.Dobry zespół gra w LM.Więc powiem jak ślepu koń:nie widze przeszkód.Ale czy pan Capello będzie chciał go wypożyczyć :? raczej nie.

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:31

To, że Wenger interesował się nim rok temu nie znaczy, że nadal się nim interesuje.
Znaxczy nie znaczy, ale jeśli się zgodzi na taką wymianę, to czy chcesz czy nie i tak będziecie mieli Baptistę w teamie. Ale masz rację, co jak co, to Bestia jest średnim piłkarzem, a wy macie klasowych pomocników w pierwszym składzie.

(L)egionista w tym problem, że Capello to trener/pan, który ma charyzmę, i jeśli ubzdura sobie, że Robinho jest niepotrzebny to się go pozbędzie nawet siłą. A jeśli nie, to będzie grzał ławę. Dlatego dobrym pomysłem jest wypożyczenie go do Valencii, bądź innej hiszpańskiej drużyny, aby tam się ograł i udowodnił Capello swoją wartość. Swoją drogą Capello coraz mniej mi się podoba z tymi swoimi decyzjami. :?
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, 11:35 przez M@tinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2006, 11:33

RóżA pisze:
vakabayashi pisze:Zagra bo odejdzie pewnie Baptista który i tak nie ma co liczyć na miejsce w składzie wezmie pewnie udział w wymianie za Reyesa.

Tyle razy już to mówiłem i powtórzę jeszcze raz- Baptista nie jest nam potrzebny :!: To, że Wenger interesował się nim rok temu nie znaczy, że nadal się nim interesuje. W tym roku mamy już wystarczającą ilość środkowych pomocników grających na najwyższym poziomie.
No dobrze nie to nie :wink: znajdzie się inny chętny na Bestie 8)

Nikt nie mówi o sprzedaży Robsona zostanie w Realu to pewne ale pierwsza jedynastka jak narazie nie dla niego :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:36

M@tinho pisze:Znaxczy nie znaczy, ale jeśli się zgodzi na taką wymianę, to czy chcesz czy nie i tak będziecie mieli Baptistę w teamie. Ale masz rację, co jak co, to Bestia jest średnim piłkarzem, a wy macie klasowych pomocników w pierwszym składzie

O to chodzi, że Wenger już nie raz w tym sezonie demontował swoje rzekome zainteresowanie Bestią. I to na oficjalnej stronie, a to chyba o czymś świadczy. Poza tym Arsene doskonale wie, że już teraz ma problem z obsadzeniem środka boiska z powodu nadmiaru graczy i wątpię, czy zgodzi się na jeszcze jednego. Do tego nie jest w cale takie przejście Reyesa do Realu, bo jak na razie to prasa widzi go w białej koszulce, a on sam mówi "I did not say these words" :wink:

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:40

RóżA Reyes mógł coś takiego powiedzieć, tylko po to żeby hiszpańskie media się od niego odwaliły. A Baptista może grać też na napadzie np. tuż za Henrykiem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2006, 11:43

M@tinho pisze:A Baptista może grać też na napadzie np. tuż za Henrykiem.
przestań juz pieprzyc te głupoty - Bestia mógł grać z titim, przed rokiem, powiedział otwarice, ze wybiera Real, to niech tam teraz siedzi - my mmy dosyć piłkarzy ofensywnych, którzy mogą grać tuż za Henrym:
- Reyes
- van Perise
- Ade
- Freddie
- Rosicky

I wszyscy moim skromnym zdaniem lepsi od brazylijczyka.
Do pomocy też go nie potrzebujemy, bo środek pomocy akurat mamy bardzo mocny, z Cescem, Gilberto, Rosickym, czy Diabym jak wyzdrowieje

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:44

M@tinho pisze:RóżA Reyes mógł coś takiego powiedzieć, tylko po to żeby hiszpańskie media się od niego odwaliły.

Mógł też to powiedzieć, bo nie chce przechodzić do Realu :wink:
M@tinho pisze:A Baptista może grać też na napadzie np. tuż za Henrykiem.

Henry, Adebayor, Van Persie, Walcott, Reyes, Ljungberg czy Rosicky też mogą grać tuż za Henrym, a niektórzy z nich mogą nawet grać przed nim. Z pomocą i atakiem problemów raczej nie mamy- gorzej sprawa ma się z obroną :wink: Ale Woddy'ego nam nie wciśniecie :lol:

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:48

O jej piszę tak, żeby narobić sobie nadziei co do Reyesa a Wy mi je tak okrutnie ścinacie :D

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 11:54

Baptista otwarcie mówił że nie chce odchodzić z Realu :) i dobrze niech tam pozostanie. Arsenal ma większe problemy niż zajmowanie się kupnem Baptisty. Mam nadzieje że Ashley Cole u was zostanie na ten sezon :) bo jak dobrze wiemy Barca za rok będzie potrzebowała lewego obrońcy i Cole idealnie tam pasuje 8)

W Realu potrzebny jest ktoś kto będzie umiał ich podciągnąć w wiekszości meczach. Ok jest Guti ale on ma więcej meczy gorszych niż lepszych. Raul jak wiemy wypalił się pare lat temu i z każdym sezonem są nadzieje na jego poprawę a wyjdzie jak zawsze :lol: Reyes, Joaquin to mogły być dobre wzmocnienia ale i tak sądze że kupią 30 latka który juz najlepsze lata ma za sobą :)

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 11 sie 2006, 12:07

ale i tak sądze że kupią 30 latka który juz najlepsze lata ma za sobą
Nudzą mnie już te wypowiedzi. Zaczynacie się powtarzać. Czy wy uwarzacie, że Real to frajer? Raz już poprawiłem średnię wieku, która mu ktoś zarzucał. Teraz zaczyna się, że Real kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy... Który jest wypalony? Który jest nieprzydatny? Zanim coś napiszecie to się zastanówcie. Reyes będzie w Realu i tu nie mam wątpliwości. Podobnie Diarra.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 12:13

dawdi17 pisze:Czy wy uwarzacie, że Real to frajer?
Tak uważamy że Real to frajer :)
dawdi17 pisze:Teraz zaczyna się, że Real kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy...
Czy ja powiedziałem że kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy ? Powiedzialem tylko że kupuje piłkarzy 30 letnich. Ok dobre wzmocnienia szczególnie Cannavaro. Ale na dłuzszą mete jest to znikome :/ Ile wydali na tych 3 piłkarzy ? kupe siana a ile pograją ?? nikt nie wiadomo ale 2-3 lata to max a Cannavaro jeszcze mniej
dawdi17 pisze:Który jest wypalony? Który jest nieprzydatny?
Pisząc takie teksty to ty jesteś wypalony. Sam sobie wmawiasz że są wypaleni i nie przydatni :/
dawdi17 pisze:Reyes będzie w Realu i tu nie mam wątpliwości. Podobnie Diarra.
Zobaczymy ale widać mamy jasnowidza :/

Kto tak jeszcze uważa? :> 3 WP // K.J.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”