Liverpool (zbiorczy) - Strona 238

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 21:09

Kenny

"Czerwona kartka... Czy teraz za każdy wślizg, który spowoduje upadek przeciwnika sędziowie będą dawali czerwone kartki? Tak naprawdę Howard Webb odszedł od całej sytuacji i zagwizdał dopiero wtedy, kiedy nasz zawodnik kopnął piłkę."

Załosne :?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2011, 21:15

Dziwna wypowiedź, bo realizator pokazywał jak Dalglish ogląda sytuację na monitorze i wydawało mi się, że jak zobaczył faul Gerrarda to tylko zwiesił głowę, tak jakby zrozumiał co zrobił. No, ale widać, że jednak nie zrozumiał zupełnie.

Nie rozumiem też pytania "po co Steven to zrobił?" A to pierwszy raz puszczają mu nerwy przy złym wyniku? Facet jest mega ambitny i często nie wytrzymuje.

gienio
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 09 sty 2011, 22:23

Widze,ze na forum Liverpoolu a dominuja fani MU. :o

Mecz nie stal na najwyzszym poziomie.Szybko zdobyty gol z karnego z dupy ustawil mecz.Pozniej MU "siedzialo" i czekalo na kontry.My sie nie zblaznilismy,a z Royem moglo by to nastapic.
Coz przejac druzyne w takim momencie nie jest latwo.Przeciez Kenny zostal sciagniety z wakacji.Do tego po kilkunastu latach przerwy,widac,ze go boli pozycja w jakiej znajduje sie nasz klub.Czy podola temu wyzwaniu?Czas pokaze.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 sty 2011, 23:07

MGiggs, skąd wziąłeś tą wypowiedź Kenny'ego? Dla oficjalnej strony nic takiego nie wypowiedział, z kolei BBC powiedział jedynie to:
Kolejna sytuacja, czyli czerwona kartka, to też wątpliwa sprawa.
Babel na twitterze:
And they call him one of the best referees. That's a joke.
:lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 sty 2011, 23:43

Cris7 pisze:Nie rozumiem też pytania "po co Steven to zrobił?" A to pierwszy raz puszczają mu nerwy przy złym wyniku? Facet jest mega ambitny i często nie wytrzymuje.
Oglądając ostatnie 2 mecze LFC nie da się ukryć, że Steven biegał za 3, walczył za całą drużynę i stwarzał wrażenie, że tylko jemu zależy na wynikach. Jak mecz z Blackburn - gol, faul na nim, przestrzelony karny. Na pewno w jakiś sposób facet się frustruje, bo jako wychowanek nie może znieść upokarzających wyników Liverpoolu.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 10 sty 2011, 1:55

Daaaamian pisze:MGiggs, skąd wziąłeś tą wypowiedź Kenny'ego?
Sky Sports.

http://blog.mufc.pl/artykuly/253/wideo- ... erbatowa-/

Po tym wideo nie mam wątpliwości, że zarówno karny, jak i czerwona kartka jak bardziej słuszne :D

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sty 2011, 9:15

Jeśli ktoś ma wątpliwości co do buraka (dla) Gerrarda to wyraża przyzwolenie na łamiące się kości na boiskach. Karniak mocno naciągany, ale fani lfc powinni zjebać mocno Aggera(co on w ogóle chciał zrobić? :lol: ),a nie wyżywać się tylko na Webbie.

http://therepublikofmancunia.com/video- ... -cup-game/

Brawa dla najlepszych kibiców w Anglii! :jupi:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 12:56

Tak 3 mecze to za mało jak na takie wejscie, takie zagrania kończą kariere. Przypominam że to nie 1 takie wejście Gerrarda.Wejście 2 prostymi nogami w piszczel rywala a Kenny się dziwi czemu była czerwona :rotfl: . Kamera z przodu pokazuje że było blisko tragedii. Gdyby noga Cariccka nie wytrzymała to czuje że doszły by do małej bijatyki. Wejść tak w kolege z kadry..... może doczekam dnia że jakiś Karl Henry wejdzie podobnie w Stevena i coś go to nauczy.

Awatar użytkownika
kotor27
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotor27 » 10 sty 2011, 13:31

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2011, 15:19

Mniejsza już o ostatni mecz. To przeszłość. W międzyczasie sztab szkoleniowy wzmocnił Steve Clarke - prawdopodobnie będzie pełnił funkcję trenera pierwszego zespołu. W środę gramy z Blackpool na wyjeździe. Cóż... ostatnio była kompromitacja. Oczywiście zabraknie naszego kapitana, który musi odbyć karę trzech meczów - wielka strata, widać było, że biegał za cały zespół...i się zatrzymał. :lol: Dobra, dość mojego super humoru - wg mnie na ten mecz powinniśmy zostawić Kelly'ego na prawej stronie, a Glen'a wysunąć na skrzydło - Kuyt przeniósłby się na lewą stronę, a Cole wszedł za Stevie'go na środek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2011, 15:31

zatrudnienie Clarka to świetna decyzja, dawał radę w Chelsea, w WHU - gdzie z tego co pamiętam był najlepiej opłacanym asystentem w lidze. W Chelsea chyba też by go chcieli z powrotem. Szkoda, że nie zastąpi Sammy'ego Lee, bo na tego kolesia patrzeć nie mogę :lol:
Z Blackpool może być ciekawe widowisko. The Reds fatalnie grają na wyjazdach, a Blackpool u siebie :lol:
Brak Gerrarda - dla mnie remis :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2011, 15:33

Hmm, co do Lee - to ktoś tam chyba o zatrudnieniu w jego miejsce Rush'a mówił. Sam pewien nie jestem, Damian może Ci to potwierdzi.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sty 2011, 17:55

MGiggs pisze:może doczekam dnia że jakiś Karl Henry wejdzie podobnie w Stevena i coś go to nauczy.
Do mnie miałeś pretensje za tekst o Carricku, a sam piszesz prawie dokładnie to samo.
fieldy pisze:Szkoda, że nie zastąpi Sammy'ego Lee, bo na tego kolesia patrzeć nie mogę :lol:
Prawdę mówiąc też nie jestem jego zwolennikiem. Szkoda, że nie poszedł w ślady Roy'a lub wcześniej Beniteza.
Sergek pisze:Hmm, co do Lee - to ktoś tam chyba o zatrudnieniu w jego miejsce Rush'a mówił. Sam pewien nie jestem, Damian może Ci to potwierdzi.
Mówiło się, że Rush lub Thompson mogą zająć miejsce Sammy'ego, ale wygląda na to, że jednak to takiej zmiany nie dojdzie, na co wskazują słowa Kenny'ego:
Z niecierpliwością wyczekuję możliwości współpracy ze Stevem, Sammym i resztą sztabu.
Pierwszy trening pod wodzą Dalglisha:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Poza tym wiadomość o przyjściu Clarka i zapowiedź Torresa, że nie ma zamiaru odchodzić, napawają optymizmem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 18:07

To nie pierwsze takie wejście SG w karierze, myslałem że okres bunty ma za sobą a to co zrobi wczoraj było zagraniem z celem złamania nogi.2 lata temu jakiś idiota ze Świetych(ciekawe czy z nami zagra) chciał złamać noge Vidicowi ale mu sie nie udało. Nie życze Gerarrdowi złamania nogi jednak by poczuł naprawde mocną kose, może się czegoś nauczy, a tak Kenny zamiast zjebać mówiąc dosłownie swojego gracz , wyśmiał ten faul.Kiedyś komuś Gerrard zrobi krzywde i będą klocki.

przypomne że za to nawet czerwonej nie dostał :rotfl:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sty 2011, 18:10

Przesadzasz z tym, że celem było złamanie nogi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”