Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 06 sie 2005, 17:47
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 19:44
rebuzz pisze:no ciekawe , zobaczymy w tym sezonie czy rzeczywiscie jest taki fenomenalny ... wiadomo od 16 latka nie mozna wymagac zbyt wiele , ale w meczu z olumunciem nic niezwyklego nie pokazal
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sie 2005, 0:04
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 sie 2005, 2:12
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 9:39
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sie 2005, 10:52
eee moze kibice ? a moze kasa ? a moze tak jak w przypadku Metzeldera Dede czy Kehla przywiazanie do klubu ? mozna by tego wymieniac i wymieniac ...Bogi pisze:Ciekawi mnie co jeszcze trzyma tam Rosickiego czy innych.
nie wiem skad masz takie informacje ale sa one zle ... Najlepszym byl Rosicky i Degen.Rossi pisze:
A podobno został wybranyt najlpeszym zawodnikiem meczu z olumunicem![]()
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 sie 2005, 10:57
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sie 2005, 11:02
sluchaj nie chce cie obrazac ( chodzi mi o informacje na ktorych sie opierasz ) ale wydaje mi sie nie na szczescie ze to sa plotki ( o pogrzebie ) w tamtym roku polska prasa zasypala nas plotkami masowo ! i stad przekonanie ze jak "BVB nie bedzie w lidzie mistrzow to koniec" .. nic z tym rzeczy ... rozmawialem z znajomymi niemcami i naprawde nie jest zle z finansami .. jezeli klub bedzie prowadzony tak jak teraz to bedzie nawet bardzo dobrze .... ale na przyszlosc pamietajcie ze polska prasa lubi przesadzac ... jak DOKLADNIE wyglada sytuacja finansowa Borussi to mozemy sie przekonac juz w styczniu poniewaz akcje BVB sa na gieldzie i Borussia musi w styczniu podac stan finansowy klubu .. i wtedy to bedzie najwiarygodniejsza informacja,Bogi pisze:No wiesz Rebuzz, to ważny aspekt, bo Borussia ma czołowych fanów na Europie.Móc grać przed takimi fanatyki to zaszczyt, jednak sam rozumiesz, że dla Rosickiego i jego ewentualną karierę to postój w miejscu.Już zaczyna się powoli wyprzedarz, więc tym bardziej go (i ich) podziwiam, za to, że zostali.Może i ta oferta z Realu była wyssana z palca, ale Rosicky miałby zagwarantowany angaż w większości klubów w Europie.Z tego co widziałem, to po raz kolejny może być nieciekawie z Borussią, jak za rok nie będzie grać w Pucharach.Podobno ma być "pogrzeb" klubu ...
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 sie 2005, 16:02
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 08 sie 2005, 16:08
dino marino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 sie 2005, 16:16
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 08 sie 2005, 17:04
nie , zadnego powiazaniadino marino pisze: czy to ma cos wspolnego z tym Tureckim biznesmanem ktory mial przejac BVB??
onet.pl pisze: Euzebiusz Smolarek zdobył bramkę dla Borussi Dortmund w pierwszym meczu sezonu 2005/06 Bundesligi. Drużyna Polaka zremisowała z VfL Wolfsburg 2:2.
Smolarek odpowiedział tym samym na zarzuty, że niezbyt solidnie przepracował okres przygotowawczy. Polak zapowiada w tym sezonie powrót do reprezentacji Polski. Poproszony o porównanie z Mirosławem Szymkowiakiem po chwili wahania odpowiedział: - A co on zrobił? Zdobył wicemistrzostwo Turcji? To fajnie, ale wielkie gwiazdy wybierają mocniejsze ligi...
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 08 sie 2005, 18:51
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 08 sie 2005, 23:56
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 09 sie 2005, 10:19
Dosmen
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio