F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 25

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:19

Kuchar pisze:BARCA, BARCA, BARCA, BARCA FOREVER!!!!!!
A teraz na poważnie Barcelona jest mistrzem!!! :D

ambitne :evil: :twisted: :evil: :x

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 19 sty 2005, 18:36

Mam takie przemyslenie....Wszyscy wielbia Barce bo ostatnio ladnie gra i wogole...Ale ciekawe czy wszyscy kibice z tego forum spiewali by ze barca jest najlepsza i ze zawsze z nia beda gdyby barca zaczela przegrywac...Moim zdaniem wiekszosc kibicow przerzucila by sie na inna dobrze grajaca druzyne, a Barce by olali....Jestem kibicem Barcy, kibicuje im od 7 lat...Przez te lata nie zawsze dobrze im szlo ale staralem sie pozostac wierny swojemu klubowi...Jestem ciekawy jaki byl wasz stosunek do klubu gdy Barca przegrywala...Wielcy kibice...

PS. Szacunek dla Smita...Nie lubie Realu.... poprostu sa to wrogowie mojej ukochanej druzyny...Wiec nigdy nie bede darzyl ich sympatia...Jednak szanuje i ta druzyne i kibicow...A co do smita to wiem ze jest prawdziwym kibicem bo widze ze jego klubowi nie idzie a on wciaz pozostaje mu wierny...

Niom to chyba na tyle :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 18:58

Jesus;p pisze:

Mam takie przemyslenie....Wszyscy wielbia Barce bo ostatnio ladnie gra i wogole...Ale ciekawe czy wszyscy kibice z tego forum spiewali by ze barca jest najlepsza i ze zawsze z nia beda gdyby barca zaczela przegrywac...Moim zdaniem wiekszosc kibicow przerzucila by sie na inna dobrze grajaca druzyne, a Barce by olali....Jestem kibicem Barcy, kibicuje im od 7 lat...Przez te lata nie zawsze dobrze im szlo ale staralem sie pozostac wierny swojemu klubowi...Jestem ciekawy jaki byl wasz stosunek do klubu gdy Barca przegrywala...Wielcy kibice...

PS. Szacunek dla Smita...Nie lubie Realu.... poprostu sa to wrogowie mojej ukochanej druzyny...Wiec nigdy nie bede darzyl ich sympatia...Jednak szanuje i ta druzyne i kibicow...A co do smita to wiem ze jest prawdziwym kibicem bo widze ze jego klubowi nie idzie a on wciaz pozostaje mu wierny...

Niom to chyba na tyle :)
dzieki 8)

co do kibicowania, to byl wczesniej taki temat o kibicowaniu i tam dokladnie bylo powiedziane co ty ujales tutaj, ja takich kibicow nazywam choragiewkami i sie chyba nie myla, z ktorej strony lepiej zawieje w to strone sie odwroci

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 19:24

smitu pisze:dzieki 8)

co do kibicowania, to byl wczesniej taki temat o kibicowaniu i tam dokladnie bylo powiedziane co ty ujales tutaj, ja takich kibicow nazywam choragiewkami i sie chyba nie myla, z ktorej strony lepiej zawieje w to strone sie odwroci
ja osobiscie jak barca odpadnie z chelsea (odpukac) przerzucam sie na lige angielska i wlasnie na chelsea, ale dajmy barsie szanse, poczekam do meczu z chelsea :lol: :lol:

fajnie by bylo gdyby wrocili argentynczycy z wypozyczen, niby w skladzie dziury, a o ich sprowadzeniu dzialacze nawet sie nie zajakna. po co kupowac nowego napastnika jak jest saviola, gral juz w PD, strzelal bramki, poza tym zaplacili za niego gruba kase nie po to chyba by gral dla innego klubu. riquelme nie byl az tak drogi, caly czas gra w PD, nie musialby sie przystosowywac, w villarealu jest najmocniejzym punktem druzyny, niedawno glownie za jego sprawa barca wrocila na tarczy. jest jednym z najlepszych rozgrywajacych w PD, a klub chce sie go pozbyc, ok, mamy xaviego, mamy deco, ale na prawym skrzydle luka, argentynczyk bez problemu moglby tam grac, z reszta tak samo jak deco, i jak by wrocil saviola to tez moglby tam grac. zamiast wydawac kase na napastnika, ktory jest pod nosem, przydalby sie ktos lepszy niz oleguar. inna sprawa ze zarowno saviola jak i riquelme maja bardzo wysokie kontrakty, ale jak maja dawac 8 euro za napastnika to chyba lepiej zciagnac saviole, ktoremu i tak placa 30% pensji, za riquelme 70%!!! mozna zrozumiec klub ze chce sie pozbyc tych kontraktow, rozumialbym to jezeli, w przypadku napastnika, chcieli pozyskac kogos za darmo, bo 8 euro + kontrakt to chyba wiecej niz sam kontrakt savioli, a w przypadku riquelme gdyby to byl jakis tam sobie zawodnik, ale jest jednym z najlepszych w PD, a w jednym z najlepszych klubow nie gra, wiec tym bardziej mu trudniej.

peace

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sty 2005, 20:45

ja jestem fanem Barcy od 8 lat i nigdy im nie przestałem kibicowac :lol:
jestem wierny gdy sie im powodzi i gdy mają gorsze chwile :lol:
tez mnie denerwuje cos takiego ze kibicuje tej druzynie która wygrywa!!
pozdro

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:57

ja jestem fanem Barcy od 8 lat i nigdy im nie przestałem kibicowac
jestem wierny gdy sie im powodzi i gdy mają gorsze chwile
tez mnie denerwuje cos takiego ze kibicuje tej druzynie która wygrywa!!
Jak można kibicować tej drużynie która wygrywa...
Jeżeli Real by wygrał to myślicie że kibicował bym Realowi?
Parodia.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 sty 2005, 21:07

ja nic do barcy niee mam ale ivh fanem tez niee jestem

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 19 sty 2005, 22:11

mathiasek12 pisze:ja nic do barcy niee mam ale ivh fanem tez niee jestem
to po cholere zabierasz głos ?

Ja kibicuje Barcie od czasów bodajrze Barcelony 92 kiedy pokazywano to miasto miedzy innymi w trakcie olimpiady w TV i ogolnie zakochalem się w Hiszpanii , a nastepnie w grze azulgrany.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 13:39

Baqu pisze:

Ja kibicuje Barcie od czasów bodajrze Barcelony 92 kiedy pokazywano to miasto miedzy innymi w trakcie olimpiady w TV i ogolnie zakochalem się w Hiszpanii , a nastepnie w grze azulgrany.
Ja nie jestem ich kibiciem, ale zawsze czułem do tego klubu sympatie :wink:
W przeciwieństwie do Realu czy MU, zawsze jak grała Barcelona to im kibicowałem. Teraz ciesze się, że wreszcie odzyskali forme, myśle, że wygrają LM. Chodziaż jako kibic Bayernu mam nadzieje, że Barca spotka się w finale z Bayernem i Bawarczycy popsują im szyki :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 13:45

Kamilo pisze:
Baqu pisze:

Ja nie jestem ich kibiciem, ale zawsze czułem do tego klubu sympatie :wink:
W przeciwieństwie do Realu czy MU, zawsze jak grała Barcelona to im kibicowałem. Teraz ciesze się, że wreszcie odzyskali forme, myśle, że wygrają LM. Chodziaż jako kibic Bayernu mam nadzieje, że Barca spotka się w finale z Bayernem i Bawarczycy popsują im szyki :twisted:
No właśnie jesteś takim neutralnym kibicem... :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 13:50

jak jestes neutralnym kibicem to nie jestes kibicem, mozesz jedynie powiedziec ze sie druzyna interesujesz od czasu do czasu i ja lubisz, nie nazywaj siebie kibicem bo to troche za duzo !!

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 sty 2005, 15:49

zgadzam sie :) nie mozna być neutralnym kibicem. Mozna lubić ogladac jakas druzynę, ale to nie oznacza, ze jest sie jej kibicem.

Moim zdaniem kibic to osoba ktora juz w duzej mierze pasjonuje się dana druzyną/osobą ktorej kibicuje i dazy do ogladanie kazdego jego/jej wystepu i fascynuje się nią.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 15:53

Baqu pisze:zgadzam sie :) nie mozna być neutralnym kibicem. Mozna lubić ogladac jakas druzynę, ale to nie oznacza, ze jest sie jej kibicem.

Moim zdaniem kibic to osoba ktora juz w duzej mierze pasjonuje się dana druzyną/osobą ktorej kibicuje i dazy do ogladanie kazdego jego/jej wystepu i fascynuje się nią.
Jesteś jakimś naukowcem? Super to brzmi... :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 15:56

Baqu pisze:zgadzam sie :) nie mozna być neutralnym kibicem. Mozna lubić ogladac jakas druzynę, ale to nie oznacza, ze jest sie jej kibicem.

dokladnie, jakbys czytal w moich myslach :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 sty 2005, 16:32

yy no nie jestem studentem, dzieki za slowa pochlebne ale napisalem to jakos od ręki jak czuje :)

pozdr,

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”