(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:22

Ultras pisze:Wiem może napastnikom Barcy już nie chce się strzelać goli

Wyczułem tutaj ironie a zaobacz na napastnikow Realu. Ronaldo strzela od czasu do czasu a co z reszta?? Raul, Cassano, czy Robinho?? Jakoś mnóstwa goli to niestrzelają. Najpierw patrz na swój zespół a potem na przeciwnika.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 04 kwie 2006, 12:34

człapuś pisze:Wyczułem tutaj ironie a zaobacz na napastnikow Realu. Ronaldo strzela od czasu do czasu a co z reszta?? Raul, Cassano, czy Robinho?? Jakoś mnóstwa goli to niestrzelają. Najpierw patrz na swój zespół a potem na przeciwnika.

Nom Ronaldo strzela od czasu do czasu- to prawda. Zobacz sobie ostatnie mecze El Fenomeno 3 mecze 3 bramki a więc jego forma ostatnio jest całkiem niezła.Przed kontuzją strzelał prawie w kazdym meczu gola.Kryzys przyszedł własnie po kontuzji.Teraz jest na jak najlpeszej drodze aby do tej formy powrócic
Raul jak byś chciał wiedzieć to miał troche krótką kontuzję a więc strzelać bramke nie mógł.Przed pierwszymi Gran Derby gram całkiem dobrze :wink:

Powiedz mi kiedy Robinho grał jako napastnik ? :roll:Nawet w Santosie nie grał jako napastnik :?

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:38

Ultras pisze:Raul jak byś chciał wiedzieć to miał troche krótką kontuzję a więc strzelać bramke nie mógł.Przed pierwszymi Gran Derby gram całkiem dobrze

Powiedz mi kiedy Robinho grał jako napastnik ? :roll:Nawet w Santosie nie grał jako napastnik
A kiedy Raul strzelił ostatnią bramkę?? Jak sam mówisz miał krótką kontuzje a Eto'o mimo wszystko po dłuższej kontuzji z 4 bramki w lidze i w europejskich rozgrywkach strzelił.

A z tym Robinho to rzeczywiście się zapędziłem troszeczke:)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 12:53

człapuś pisze: Jak sam mówisz miał krótką kontuzje a Eto'o mimo wszystko po dłuższej kontuzji z 4 bramki w lidze i w europejskich rozgrywkach strzelił.
Ultras piszac "krotka" posluzyl sie ironia, ktorej jak widze nie wychwyciles. Raul pauzowal przez przeszlo 3 miesiace. Krotka kontuzja bym tego nie nazwal, przeciez jeszcze niedawno jego wystep na MS byl zagrozony. Z tegp co wiem, to Eto'o nie mial kontuzji, tylko byl na Pucharze Narodow Afryki i z tego wynikala jego przerwa w grze. A poza tym, Raul gra na innej pozycji, Eto'o jest wysunietym napastnikiem, czyli gra tam, gdzie w Realu Ronaldo, wiec nie dziw sie, ze strzela wiecej bramek.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:57

makis pisze:Ultras piszac "krotka" posluzyl sie ironia, ktorej jak widze nie wychwyciles. Raul pauzowal przez przeszlo 3 miesiace. Krotka kontuzja bym tego nie nazwal, przeciez jeszcze niedawno jego wystep na MS byl zagrozony. Z tegp co wiem, to Eto'o nie mial kontuzji, tylko byl na Pucharze Narodow Afryki. A poza tym, Raul gra na innej pozycji, Eto'o jest wysunietym napastnikiem, czyli gra tam, gdzie w Realu Ronaldo, wiec nie dziw sie, ze strzela wiecej bramek.

Tak jest przyznaje ci rację. Pomyliłem się. Eto'o jak był w największej formie w tym sezonie do pojechał na PNA po którym nie chciał wracać do Barcelony a jak wrócił to bez formy.
A Raul rzeczywiście miał 3 miesiące kontuzjii ale mimo wszystko taki zawodnik jak on powinien wrócić i grać tak jak np Inzaghi, ktory miał dużo dłuższą kontuzję a gra teraz bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 13:05

Dawny Raul jeszcze wroci, jestem o tym przekonany. Potrzebny jest mu tylko (jak i calej druzynie) spokoj i stabilizacja. Te ciagle zmiany trenerow, odejscie Floro Pereza, to wszystko nie moze dobrze wplywac na zawodnikow. Raul niestety stal sie ofiara tego zgielku jako jeden z pierwszych. Nie gra na swoim poziomie juz od 2 lat. Mimo wszystko jestem pewien, ze wkrotce powroci. Real potrzebuje nowego trenera, ktory bedzie mial czas i pelne zaufanie zarzadu w kwestii odbudowy druzyny. Kiedy tak sie stanie, zobaczymy stary dobry Real i starego dobrego Raula :)

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 13:10

Mi się coś wydaję ,że Raul już się po woli wypala :(
A szkoda bo bardzo go lubiłem i lubię :oops:
bez skojarzeń
Chciałbym aby powrócił do wielkiej formy ale wątpie ,że będzie grał jak kiedyś :(

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 13:27

makis pisze:zobaczymy stary dobry Real i starego dobrego Raula
Nie to żebym nielubiał (nienawidził) Realu ale nie chce mi się w to wierzyć. Przez najbliższe pięć lat Real nic nie osiągnie. Trzeba gruntownie przebudować pierwszą 11 oraz, w szeczególności, skład szkoleniowy. A nie będzie to takie proste ponieważ real już swoją nazwą i marką nie przciąga tylu gwiazd i fachowców co jeszcze niedawno. Już odmówlili Realowi Benitez czy Ancelotti i pora na kolejnych niechętnych. Widze czarną przyszłość przed Realem Mdryt.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 04 kwie 2006, 13:49

kabanos6 pisze: ej facet chociaż oglądałeś ten mecz ? bo po twoim poscie widać ze nie .
musiałam zaznaczyć płeć w profilu, bo widać, że dla niektórych słowo ''girl'' to zbyt zaawansowany angielski. ale to tak na marginesie.
co do meczu to tak, napewno oglądałam inny. nie no po prostu masz w swoich postach absolutną rację- Barca jest słaba i gdyby nie sędzia, Real by wygrał. 10 do 0.

a tak serio, trenowanie Realu to niezłe wyzwanie :P powinien się tego podjąć ''The special one'', który w przeciwieństwie do Beniteza czy Ancelottiego jest przecież gotów zrobić coś z niczego- patrz Porto. no w sumie to naprawdę gdyby Mourinho się znudził swoją Chelsea, to Real byłby dla niego idealnym miejscem- byłoby o nim głośno, co kocha, mógłby znów udowodnić, na czym mu b. zależy, że jest najlepszy na świecie...
choć w sumie nie wiem, czy piłkarze ucieszyliby się, gdyby zdejmował z nich presję wrzucając np. na Barcę, bo sami kochają to robić :)

no ale jego ręka jest w sumie idealna, żeby zdyscyplinować i zmotywować ''Galacticos''. tylko że on się chyba nigdzie nie wybiera, bo kto by chciał odchodzić od Romka?

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 04 kwie 2006, 17:46

Ultras no nie wiem kartka była słuszna bo zbyt duzo gadał a co do Oleguera to masz rację ale nie wiem czemu Beckham dostał za nic kartke .

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2006, 18:28

girlfromipanema pisze:
kabanos6 pisze:
a tak serio, trenowanie Realu to niezłe wyzwanie :P powinien się tego podjąć ''The special one'', który w przeciwieństwie do Beniteza czy Ancelottiego jest przecież gotów zrobić coś z niczego- patrz Porto. no w sumie to naprawdę gdyby Mourinho się znudził swoją Chelsea, to Real byłby dla niego idealnym miejscem- byłoby o nim głośno, co kocha, mógłby znów udowodnić, na czym mu b. zależy, że jest najlepszy na świecie...
:lol: :lol: :lol:
Zdajesz sobie sprawe z tego co napisalas? The special care :wink: pozbyl by sie wszystkich gwiazd czyli 3/4 zawodnikow Realu musialoby odejsc a jak sama wiesz to jest niemozliwe i nierealne. Prawda jest taka ze zaden trener (czolowy trener) nie odejdzie ze swojego aktualnego klubu po to aby prowadzic gwiazdorski Real, no moze Hiddink ale podobno 2 razy nie wchodz sie do tej samej rzeki........

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 04 kwie 2006, 18:43

e tam Jose też lubi gwiazdy, a to że lepiej wychodzi mu trenowanie przeciętniaków, to już inna sprawa :P no i w ogóle gdyby Mourinho przeprowadził się do Madrytu- byłoby tak śmiesznie. śmiać mi się chce z samego tego pomysłu.
ale przecież wiem, że zostawianie Chelsea byłoby głupotą :) szczególnie, że ma do zdobycia CL w najbliższych latach- życzę powodzenia...

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 19:31

Bienias pisze:pozbyl by sie wszystkich gwiazd czyli 3/4 zawodnikow Realu musialoby odejsc a jak sama wiesz to jest niemozliwe i nierealne

A dlaczego niemożliwe i nierealne?? Ponieważ real rząda za nich stosunkowo duzych pieniędzy a nikt nie chce wyłożyć takiej sumy na zawodnika między 30 a 34 lata. Lepiej zainwestować w młodych i zdolnych.
Chelsea kupuje od niedawna 16 latków i myslę że za góra 4 lata będą najlepsi.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 kwie 2006, 20:04

Prawda jest taka ze zaden trener (czolowy trener) nie odejdzie ze swojego aktualnego klubu po to aby prowadzic gwiazdorski Real, no moze Hiddink ale podobno 2 razy nie wchodz sie do tej samej rzeki........
Niestety, masz rację :cry: Moim zdaniem trener wysokiej klasy typu Hiddink czy Mourinho właśnie zgodziłby się przejąć Real tylko pod warunkiem, że będzie mógł zbudować od podstaw cały skład, a nie uzupełniać go kolejnymi gwiazdami. Wybitni szkoleniowcy chcą od początku do końca realizować swoją wizję prowadzenia drużyny itd. a niejako narzucenie przez prezydenta konieczności sprowadzania nowych gwiazd i pozostawiania w zespole starych kłóci się z filozofią i, co tu ukrywać, ambicją trenera. Wszystko wskazuje na to, że nowym trenejro Realu zostanie Eriksson bo innych REALnych kandydatów nie widzę :|[/b]

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 20:18

yazid^ pisze:Wszystko wskazuje na to, że nowym trenejro Realu zostanie Eriksson bo innych REALnych kandydatów nie widzę Neutral
Mi też nie wydaję się ,żeby ktoś inny chciał objąć Real
Mourinho ,Wenger ,Benitez zarzekają się ,że nie opuszczą swoich klubów.
Widzę czarną przyszłość Realu :(

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”