chyba że się okaże, że jednak nie zabrał, a faktycznie kupił za normalne pieniądze i przez lata pomagał, to jednak niewart głosu, kumpel przestępców:/
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 23 maja 2025, 15:31
Tylko że jedno nie przeczy drugiemu
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 23 maja 2025, 15:35
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 23 maja 2025, 15:37
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 maja 2025, 15:42
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 23 maja 2025, 15:44
Za tydzień "pan Jerzy identyfikował się jako kobieta imieniem Jeżyna".masacra pisze:
O [ch**] ale plot twist
W tydzień przeszlismy od - wykorzystał starszego, schorowanego człowieka, do - pomagał przestępcy seksualnemu.
Uwielbiam media mainstreamowe XD
Duma Katalonii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 maja 2025, 15:46
Wygląda na to że się pomyliłem.
Też tak myślę że Sikorski byłby gorszym kandydatem KO niż Rafał. Jedynie sam Donald mógł stanąć w szranki i zmierzyć się z kandydatem PiS, a i tak nie wiem czy miałby lepszy wynik od Trzaskowskiego.DDK pisze: ↑23 maja 2025, 12:57Sikorski wydaje mi się, ze miałby dużo większy negatywny elektorat. Na niego mogliby nie zagłosować wyborcy Zandberga i Biejat, a dodatkowo zmobilizowałby przeciwko niemu zdecydowaną większość elektoratu prawicowego. Ogólnie wsród moich znajomych jest to jeden z najbardziej znienawidzonych polityków. Dlatego mimo wszystko uważąm, że wybrali dobrze (dla KO).
A zatem będziemy mieli prezydenta wyłudzacza, to lepszy start niż niewykształcony Kwaśniewski, czyli szykuje się Miś, sorry prezydent RP na skalę naszych możliwości.
Nie, tylko zwykli Polacy.
Akurat w naszych bankach nigdy nie było tak niskiego oprocentowania (przynajmniej nie na pożyczki długoterminowe).
I to jest clue mojej niechęci (najdelikatniej pisząc) do tego człowieka, gdyż tu wyszła jego małostkowość i cwaniactwo, dla nawet drobnych korzyści zrobi wiele, to co zrobi dla tych większych? I to ma być mąż stanu?
Jak każdy przeciętny obywatel.
Nie, to hasło wszystkich polityków. To że PiS spełnił parę debilnych obietnic nie czyni ich świętymi w tej mierze.
Nie on pierwszy i nie ostatni (i nie tylko) w tym kraju.
Taką zagrywką, to wreszcie raz na zawsze ograłby Kaczyńskiego.
No jak to? Telewizja Republika chwali się że jest największą stacją informacyjną w Polsce.
No w sumie teraz to lepiej wypada.
Kto wie może i wykorzystał?
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 maja 2025, 15:50
piotrcies
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 maja 2025, 15:55
gilardino11
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 23 maja 2025, 16:18
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 23 maja 2025, 16:29
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 maja 2025, 16:38
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 maja 2025, 17:13
Piszesz to tak jakby te media glownego nurtu same wymyslaly historie zeby zaszkodzic Nawrockiemu a Republika trzymala sie od takich zagran z daleka bo ma wyzsze standardy.
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio