Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 31 gru 2005, 10:40
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 gru 2005, 10:55
Włodi,2cztery7, Mes, Pele, Olsen&FU są przeciętne?? raczej nie... A te co dałes dla mnie niczym nadzyczajnym się nie wyróżniają.RauL pisze:Dla mnie w Polsce najlepsze płyty to w 2005 roku to:
1. WWO - Witam was w rzeczywistosci
2. Płomień 81 - Historie z sąsiedztwa
A są jeszcze inne, ale to już przeciętne, bo te są ponad przeciętne...
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 11:03
No to doszliśmy chyba do kompromisukulekfcb pisze:Gem16 pisze:Lecz nie zapomnijmy,żę Kanye West miał też swój udział w tworzeniu tej płyty
chyba nie doczytałes do konca mojej wypowiedzi, mówiłem toNO bo Common wie o co w tym chodzi, woli wydawać rzadiej, ale bardzo dobre, spójne, dobrze dopracowane płyty. I po tym można poznać wielkiego artyste jakim niewątpliwie jest Common
Gem16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 gru 2005, 12:09
DokładnieGem16 pisze:No to doszliśmy chyba do kompromisukulekfcb pisze:Gem16 pisze:Lecz nie zapomnijmy,żę Kanye West miał też swój udział w tworzeniu tej płyty
chyba nie doczytałes do konca mojej wypowiedzi, mówiłem toNO bo Common wie o co w tym chodzi, woli wydawać rzadiej, ale bardzo dobre, spójne, dobrze dopracowane płyty. I po tym można poznać wielkiego artyste jakim niewątpliwie jest Common
Doczytałem do konica twoją wypowiedzi tylko po prostu nie zrozumiałem jej w tym konteksicie co trzeba.
Ale lepiej późno niż wcale
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 12:23
Wzajemnie, wzajemnieNo i w nowym roku, chciałbym życzyć sobie i Wam świeżcyh, kozackich produkcji, zarówno w naszym pięknym kraju jak i za oceanem. Ja osobiście czekam na nowego Nasa, "Detox" Dr.Dre, Raekwona, Kanye Westa i Gosthface'a Wink a zapomniałem o polskich płytach: Nowy Tede Very Happy producencka Kuby O., może w końcu Waco skończy materiał, Flexxip, nowy Fu ( spiesz sie stary)
Gem16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 31 gru 2005, 12:33
Dżokere
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 gru 2005, 13:15
Peja dla mnie to zdecydowanie najsłabsza płyta z tych 4. Juras/Wigro dość fajna, a tych 2 ostatnich nie chce klasyfikować, gdyż bardzo Pelego lubie, a Fu jest dla mnei jednym z najlepszych polskich Mc's.Dżokere pisze:JA mówię o top 10 dla mnie i jak dla mnie Juras/Wigor i Olsen/Fu wydali gorsze albumy niż np. Pelson czy Peja. Taka jest moja opinia ,
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 14:04
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 gru 2005, 14:58
hehe ja nawet całej Receptury nie przesłuchałem a co mowic remiksy. Nie wiem nie wkreca mi sie te pokahontaz jakos, a duzo ludzi je chwali. Choć przyznam, że okładka płyty fajnameecik_mks pisze:a słyszeliście może nowa płyte Pokahontaz ?! chodzi mi głównie o te remixy... ?! bo chciałbym to usłyszeć ale nie znalazłem !
Mój numer jeden to Pokahontaz - Receptura ! K-ce RLZ !
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 gru 2005, 16:18
oj wyrozniaja sie i to bardzo. Potwierdzeniem tego moze byc frekwencja na koncertach.kulekfcb pisze:Włodi,2cztery7, Mes, Pele, Olsen&FU są przeciętne?? raczej nie... A te co dałes dla mnie niczym nadzyczajnym się nie wyróżniają.RauL pisze:Dla mnie w Polsce najlepsze płyty to w 2005 roku to:
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 31 gru 2005, 16:58
Dla mnie WWO i Płomień 81 wybijają się z tego wszystkiego. Moje zdanie.kulekfcb pisze:Włodi,2cztery7, Mes, Pele, Olsen&FU są przeciętne?? raczej nie... A te co dałes dla mnie niczym nadzyczajnym się nie wyróżniają.RauL pisze:Dla mnie w Polsce najlepsze płyty to w 2005 roku to:
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 gru 2005, 17:51
NIe wiem dla mnie wszystkie solowe płyty Fusznika + Kameleon są kozackie, tak samo Mesa. pierwsze witryny i wyjatkowe okolicznosci tez byly konkretne, teraz jakos WWO mi sie nie podoba, Płomień średnioBienias pisze:oj wyrozniaja sie i to bardzo. Potwierdzeniem tego moze byc frekwencja na koncertach.kulekfcb pisze:Włodi,2cztery7, Mes, Pele, Olsen&FU są przeciętne?? raczej nie... A te co dałes dla mnie niczym nadzyczajnym się nie wyróżniają.RauL pisze:Dla mnie w Polsce najlepsze płyty to w 2005 roku to:
Mes jak Fu- zbyt czesto wydaja plyty> Powinni przystopowac bo jakosc nie idzie z iloscia co widac bardziej u Zipa
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 sty 2006, 2:37
Pewnie bedzie komplet tym bardziej ze Pjus byl Cyberf@nem co dla kibicow Legii nie jest obojetne. Poza tym Plomien rzadko koncertuje wiec bedzie kolejna okazja do ostrego melanzu(cel szlachetny wiec kabony nie bedzie mi zal )kulekfcb pisze: Słyszeliście o akcji ALL 4 PJUS?? Chodzi tu o zbiórkę pieniędzy na operację dla rapera 2cztery7, który cierpi na rzadką chorobe genetyczną, która zaatakowała u niego nerwy słuchu6 i 7 stycznia odbędą się 2 koncerty podw/w szyldem. Koszt opereracji wynosi 30 tys euro. Wystapią m.in.: Włodi, Pelson, 2cztery7, Flexxip, Płomień, Grammatik. Oczywiście wszyscy artyści, zrzekli się swoim gaży na rzecz Karola.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 sty 2006, 18:53
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio