Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 13 kwie 2007, 12:00
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 kwie 2007, 12:03
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2007, 12:09
pewnie, że widze - np jako rolę tej nieszczęsnej "zapchajdziury" Dlaczego nie ? jest uniwersalny, może grać nie tylko w pomocy. A już sam fakt, ze w tym sezonie zagrał w wielu meczach dobitnie świadczy o tym, że jest to piłkarz który może nam sie przydać. Na pewno nie jako gwiazda zespołu, ale jako ktoś, kto zawsze bedzie gotowy do gry. I wiadomo, ze nie zawiedzie, bo Flamini nie zawodzi, a i czasem coś ustrzeli. Oczywiscie sam może sie nie zgadzać na taką role, ale to temat na inną dyskusję. Ja go widze w Arsenalu.RóżA pisze:odpowiedz mi na pytanie- czy widzisz go w przyszłości w Arsenalu? Bo ja nie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 kwie 2007, 12:17
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 13 kwie 2007, 12:30
piorun13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 kwie 2007, 12:36
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 13 kwie 2007, 12:44
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 13 kwie 2007, 13:56
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2007, 14:02
To jest oczywiste. Ja nie pisze, ze on ma być pierwszoplanową postacią i grać za któregokolwiek z nich, bo nie ma. IMO nadaje się na ławke. W razie jakichś kontuzji, zawieszeń, czy czegokowliek innego. Czy Flamini kiedykolwiek zawiódł ? Nie, nie zawiódł, bo jest dobrym piłkarzem i wie na czym jego robota polega. Jak ma grać w obronie, to gra najlepiej jak potrafi, jak gra w pomocy - to samo. W środku, czy na skrzydle - zawsze daje rade, nie osłabia drużyny. Taki pikarz na ławce jest potrzebny. I jak dla mnie, nie ma sensu się go pozbywać.Jarzinho pisze:Tak jak pisał RóżA na pozycje Flaminiego Arsenal ma trzech zwodnikowi i podobnie jak on twierdze, ze sa oni sporo lepsi Mathieu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 13 kwie 2007, 14:37
piorun13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2007, 14:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 13 kwie 2007, 18:28
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 kwie 2007, 19:27
Właśnie. W tym cały problem. Według mnie Flamini nie powinien nawet wchodzić z ławki rezerwowych gdyż jest słabszy od Diaby'ego czy Denilsona. A czekać na swoją szansę do momentu aż ktoś odniesie kontuzje... kilka milionów się przydafieldy pisze:MO nadaje się na ławke. W razie jakichś kontuzji, zawieszeń, czy czegokowliek innego.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2007, 23:35

guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 kwie 2007, 11:32
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio