Napisał typ który nazywa siebie 'prawicowcem' po to żeby po chwili chwalić PiS za politykę socjalną i upaństwawianie wszystkiego co się da

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2025, 12:21
Napisał typ który nazywa siebie 'prawicowcem' po to żeby po chwili chwalić PiS za politykę socjalną i upaństwawianie wszystkiego co się da
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 27 maja 2025, 12:24
dias
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 27 maja 2025, 12:29
Rafał nie jest silnym mężczyzną.
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2025, 12:34
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 27 maja 2025, 12:35
Już się demokracja nie podoba?
Wyniki badania stacja opisała w środę. Uczestnikom sondażu zadano pytanie, czy ich zdaniem przyszły prezydent powinien podpisać zaproponowaną przez Sejm ustawę wprowadzającą związki partnerskie, także dla osób tej samej płci.
Z sondażu wynika, że 44 proc. badanych chciałoby, aby prezydent podpisał ustawę (24 proc. – zdecydowanie tak, 21 proc. – raczej tak). Z kolei 45 proc. ankietowanych jest przeciwnego zdania (15 proc. – raczej nie, 30 proc. – zdecydowanie nie). Co dziesiąty ankietowany (11 proc.) wybrał odpowiedź: nie wiem/trudno powiedzieć.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2025, 12:48
Właśnie zmieni. Jak całe społeczeństwo będzie miało tskie podejście jak Ty to zawsze się będziemy żreć. Jakby ludzie nie podsycali nienawiści to świat byłby lepszy. Zacznijmy zmieniać świat od siebie.
Rozumiem. Dla mnie mnie nie, bo to nie jest danie w żeby za noszenie innych szalików, ale naprawdę- nie chce mi się tłumaczyć.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2025, 12:51
Wszystko nakierowało? Czyli to że mentzen miał 7 punktów, zaprosił obu kandydatów. Rozmawiał z nimi po 1 5h, z jednym sie zgodził prawie że wszystkim, a z drugim w połowie i ten drugi nic nie podpisał i pooglądało to kilka milionów ludzi z czego pewnie 90% jego wyborców to nic nie znaczy bo z drugim, jako gospodarz knajpy, poszedł na piwo?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2025, 13:28
Kluchman
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 maja 2025, 13:37
@cloner raczej to sarkastycznie napisał niż na poważnie. Przynajmniej ja tak to odebrałam ...DDK pisze: ↑27 maja 2025, 12:51Wszystko nakierowało? Czyli to że mentzen miał 7 punktów, zaprosił obu kandydatów. Rozmawiał z nimi po 1 5h, z jednym sie zgodził prawie że wszystkim, a z drugim w połowie i ten drugi nic nie podpisał i pooglądało to kilka milionów ludzi z czego pewnie 90% jego wyborców to nic nie znaczy bo z drugim, jako gospodarz knajpy, poszedł na piwo?![]()
Może w środę nam coś Pan Mentzen ujawni, jaki to miało kontekst czy wydźwiękConrado pisze:Ja mam jednak wątpliwości.Facet który robił kampanię na tik toku,i który chyba najlepiej ogarnia social media nie wiedział że ktoś to nagra i jaki to będzie miało wydżwięk ?
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 27 maja 2025, 13:42
johny batonik
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2025, 13:55
Nie "zacznijmy" tlyko niech każdy zacznie. Ja się staram, zalecam też spróbować. Nie "my" tylko "ja". O to w tym chodzi.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 27 maja 2025, 13:57
Dokladnie, rownie dobrze KN moglby wrzucic w social media zdjecia swojego pindola i czekac na reakcje RT zeby porownac kto ma wiekszego. Absurd tej sytuacji jest niesamowity.johny batonik pisze: ↑27 maja 2025, 13:42Nie no, akurat nikt nie czeka na wyniki Trzaskowskiego bo to jak ktoś prowadzi kampanię Nawrockiemu i podejmuje decyzje, to można podręcznik napisać jak tego nie robić.
Przema
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio