Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 gru 2008, 13:34
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 gru 2008, 13:40
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 gru 2008, 13:42
Mentor pisze:Bo to skrzydłowy obrońca.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 gru 2008, 13:47
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 gru 2008, 14:32
Tak, sugeruj się dalej grafikami... chociaż z tej np. można wywnioskować ciekawą rzecz, ale znając Ciebie to i tak do tego nie dojdziesz. Zresztą sugerując się Twoimi przegenialnymi rysunkami dojdziemy do wniosku, że Berbatov do OP ?
Może dlatego, że zmienił O'Shea i grał na lewej obronie? A tak się akurat złożyło, że padł niedługo potem gol i już się cofnęliśmy i boczni obrońcy się nie włączali do akcji ofensywnych?Mnie zastanawia, dlaczego najbardziej cofniętym graczem MU był Giggs.
Możesz mi powiedzieć "szyderco" co w tym zabawnego? Co za rożnica jak się powie boczny obrońca, a skrzydłowy obrońca?Bo to skrzydłowy obrońca.
ło staryVan der Sar to chyba ofensywny bramkarz.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2008, 14:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 gru 2008, 14:46
Czyli graliśmy w tym meczu taktyką 4-2-4(no 4-2-1-3) i Park też jest napastnikiem?Wchodzi ze skrzydła, sporo czasu spędza pod polem karnym - w ostatnim meczu nawet najwięcej czasu przebywał w ofensywie, co widać na tej grafice - po najechaniu kursorem na Ronaldo i innych.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 gru 2008, 15:22
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2008, 15:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 gru 2008, 15:47
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 gru 2008, 15:49
Wyraziłeś się nieprecyzyjnie: ofensywny pomocnik bądź napastnik. Skrzydłowym jest zarówno boczny pomocnik w 4-4-2 i 4-5-1, jak i boczny napastnik w 4-3-3.red85 pisze:Niektórzy po prostu nie przyjmują do wiadomości, że istnieje taka pozycja jak skrzydłowy. Dla uproszczenia - to taki ofensywny pomocnik grający po bokach, którego głównym zadaniem jest efektywna gra w ofensywie.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2008, 15:50
Szczerze mówiąc, moja wina, bo nie pamiętałem, kogo zmienił Giggs.Kamil232 pisze:Może dlatego, że zmienił O'Shea i grał na lewej obronie? A tak się akurat złożyło, że padł niedługo potem gol i już się cofnęliśmy i boczni obrońcy się nie włączali do akcji ofensywnych?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 gru 2008, 15:52
Chlopaczek pisze:Na nastepnym zlocie niewatpliwie beda do niej jakies nawiazania i ladna polewka. Mentor powie ze obiecanych przez niego 30 bramek Bojan nie mogl strzelic bo gral rezerowego napastnika a gdy wchodzil to cofnietego defensywnego napastnika i juz bedzie smiech.
fieldy pisze:Ronaldo oddał 10 strzałów z czego 3 celne.
Berbatov 4/1
Rooney 4/2
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 31 gru 2008, 16:07
Jak tu z Tobą rozmawiac jak Ty nie rozumiesz tego co ktoś do Ciebie piszeKamil232 pisze:Dlaczego niby mam się tym nie sugerować?
Przecież nikt tego sobie nie wymysla, tylko to jest średnia pozycja na jakiej zawodnik grał w meczu. Przebięgniętymi km w meczu tez mam się nie sugerować, bo ktoś to sobie wymyśla?
A i owszem Berbatov gra u nas cofniętego napastnika...wystarczy oglądać mecze, żeby to zobaczyć. Ale lepiej się mądrzyć zza kompaZupełnie tego nie rozumiem, o czym już pisałem, dlaczego Roo gra na szpicy a Berbatov cofniętego, ale nic nie zrobie. To są fakty, także zapraszam przed TV, najpierw coś oglądnij poźniej się mądrzyj.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 gru 2008, 16:25
Alves to obronca, pomocnik i napastnik w jednym.Kamil232 pisze: D.Alves to napastnik wystarczy spojrzeć w statystki.Co miszczu dostane się do kabaretu?
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio