Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:24
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 0:25
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 sty 2007, 0:32
nikt normalny nie odda takiej koszulkimistyk pisze:mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczyNa ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:41
rkoeman pisze:nikt normalny nie odda takiej koszulkimistyk pisze:mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczyNa ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke
zgaduje ze pytali czy xavi ma oferte z mu. ale tylko zgaduje. zgaduje tez odpowiedz franka - xavo ma kontrakt wazny do 2010 roku wiec nie ma o czym gadac
a gra xaviego i iniesty faktycznie robila wrazenie. mimo ze nie grali przeciez na 100%. w sobote wraca deco i dinho, ktorzy niezle wypoczeli i przygotowali sie fizycznie wiec bedzie raczej niezle
pozniej thuram i zambro. w miedzyczasie ula. na koniec messi. i jezeli nie bedzie wiecej kontuzji to nie widze na nas mocnych w zadnych rozgrywkach
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 0:47
mistyk pisze:Dzisiaj kontuzji doznal Lusi Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcai siedzi na lawce.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:51
Zgadza sie. Moja pomylka. Zawsze jest szkoda, gdy jakis dobry pilkarz doznaje dlugiej kontuzji. Pilka nozna na tym duzo traci.Jarzinho pisze:mistyk pisze:Dzisiaj kontuzji doznal Lusi Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcai siedzi na lawce.
Nie dzisiaj, nawet nie wczoraj... Szkoda Luisa, zerwał wiezadła i nie zagra juz w tym sezonie... Miałem nadzieje na jegu wystep na CN, podobnie jak reszte byłych zawodnikow...
Co do Xaviego to chodzilo o jego pozycje w klubie i cos tam o forme...
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sty 2007, 12:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 sty 2007, 14:21
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 11 sty 2007, 15:25
Dratinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2007, 15:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 sty 2007, 15:58
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sty 2007, 21:13
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 sty 2007, 21:21
no i ja bym sie cieszył, bo chyba nie znaleźlibyśmy lepszego rezerwowego napastnika. Mimo wszystkich jego niedoskonałości jest to bardzo przydatny zawodnik, co pokazał chociażby w meczu z Alaves. Wiadomo, że nie zawsze będzie grał Eto'o czy Ronaldinho więc ja bym sie cieszył z takiego obrotu sprawy, oczywiście jeśli Saviola dostałby odpowiednio mniejszą gażę, bo teraz za bardzo obciąża ona budżet klubu.dzisiaj przeczytalem, ze Saviola byc moze zostanie w Barcelonie. I ze Rijkard nie ma nic przeciwko zaoferowaniu mu nowego kontraktu. Czy to prawda? Mysle, ze czas pokaze. Ciekawy tylko jestem ile obnizona by zostala pensja Savioli w w nowym kontrakcie
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sty 2007, 21:34
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 12 sty 2007, 21:44
Wtedy się okaże, jak bardzo 'kocha' Barcęmistyk pisze:Wedlug mnie wybierze klub w którym bedzie mogł grac w podstawowym skladzie
Moofasa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio