Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 mar 2007, 21:00
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 mar 2007, 0:09
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 mar 2007, 10:26
A czy przypadkiem wczoraj nie puszczali ostatniego odcinka bo seria ma chyba piec odcinków no chyba ze jutro dadza druga czesc Pitbilla.Yukasz pisze:Jakby ktoś chciał to juz jutro (piątek) kolejny odcinek Pitbulla - 22:40-23:30.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 mar 2007, 13:28
Owszem wczoraj byl ostatni odcinek 1serii ale dzisiaj juz rusza druga seriafranz pisze:A czy przypadkiem wczoraj nie puszczali ostatniego odcinka bo seria ma chyba piec odcinków no chyba ze jutro dadza druga czesc Pitbilla.
I to jest dobre pytanie, zazwyczaj jednak druga seria odbiega nieco od pierwowzoru - tak pierwszy z brzegu przyklad polskich seriali - Oficera 1czesc ogladalem zas z drugiej czesci obejrzalem 1czy 2 odcinki i dlaem sobie spokojfranz pisze:po swietnej pierwszej czesci ciezko zrobic cos równie dobrego.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 mar 2007, 17:43
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 mar 2007, 20:00
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 mar 2007, 20:31
Lakier pisze:00:25 - polsat - dracula - mam nadzieje, ze nie zasne do tego czasu Wink
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 mar 2007, 23:46
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 mar 2007, 12:35
Co ty gadasz "z zadupia", oni przybili z miasta Krzysztofa Kononowicza stolicy Podlasia - Białegostoku gdzie nie ma niczego.Yukasz pisze:z jakiegoś zadupia
Yukasz pisze:A 16.03 w piątek o 20:00 na TVNie pierwszy odcinek serialu 'Owróceni'. Coś na wzór kinowej wersji "Świadka koronnego'
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2007, 12:53
franz pisze:Nowa odcinki moga byc cakiem fajne. Nie podoba mi sie tylko postac Igora jakas taka dzwna, Benek był duzo lepszy. W tym odcinku najbardzie podobały mi sie wyznania starszego brata o zabójstwie matki,kapitalna scena. Ach, Yukasz i zapomiales napisa o zyciu prywatnym Despera i o jego oświadczynach Laughing .
No przecież mówie że z zadupiafranz pisze:Co ty gadasz "z zadupia", oni przybili z miasta Krzysztofa Kononowicza stolicy Podlasia - Białegostoku gdzie nie ma niczego.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 mar 2007, 21:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 mar 2007, 16:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 mar 2007, 17:45
piwus pisze:Jak na Dwójce startował MC2 to zastanawiałem się ile wytrzyma na antenie. Bo po pierwsze program za dobry na TVP, po drugie nie wiem na co liczyli dając go w najlepszym czasie antenowym. Nie wiem czy wydawało im się, ze jak dadzą Mannowi i Maternie duży budżet, to nagle staną się konkurencją dla Wojewódzkiego ? Orientuje się ktoś czy już po trzech odcinkach zrezygnowano z nich, czy przeniesiono na jakąś bardziej odpowiednią porę, powiedzmy, 23:30 ?
Obecnym odcinkom sporo brakowało do MdMu, widać było, że Dwójka wmusiła do nich kicz, ale jedno przynajmniej po staremu - ZERO polityki i z sentymentu włączałem co poniedziałek. Ale jak to bywa w TVP, jak coś zlatuje nad poziomy, to trzeba zaorać "Quo Vadisem".
Wlasnie tez sie kiedys nad tym zastanawiałem i chyba pisalem juz o tym gdzies w tym temacie moze przydała by sie zmiana nazwy tematu na w TV nadadza(nadali) bo w temacie pisze sie o programach które dopiero beda emitowane jak i o tych które juz w TV mozna było zobaczyc.cloner pisze:- Czy w tym temacie mozna pisac tylko filmy/programy, ktore poleca w TV w przyszlosci ? czy takze takie, ktore juz byly nadane. Temat "w telewizji nadali" wskazuje raczej na przeszlosc, ale z tego co widze, to ostatnie posty sa o przyszlosci
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 mar 2007, 18:21
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 mar 2007, 18:43
świetna komedia z Benem StilleremBonso pisze:Genialny klan
franz pisze:to jeszcze nedznym Quo Vadisem ludzi katuja
Bonso pisze:piękne kobiety(chociaż blachary )
vakabayashi
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio