Euro 2008: Polacy na Euro - Strona 27

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Polacy zajmą w grupie

1 miejsce
10
17%
2 miejsce
22
37%
3 miejsce
13
22%
bez komentarza :/
14
24%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 cze 2008, 12:56

czeher pisze:Bo Leo sam tak myslal
No widzisz a teraz mówi o cudzie że w ogóle zakwalifikowaliśmy się do Euro :lol: Ale kibice zapatrzeni w kadrę chcieli widzieć tylko ten jeden mecz a jak napisałeś i przed meczem z Portugalią i po nim mieliśmy mecze bardzo przeciętne.
Jak ja mówiłem żeby najpierw wyjść z grupy co już będzie naszym sukcesem a dopiero później myśleć o kolejnych awansach to też mi mówiono że był taki jeden mecz z Portugalią no i przykład Grecji pokazuje że 'wystarczy tylko chcieć' więc jedziemy bić się o mistrzostwo :lol: No a teraz Portugalia gra na poważnie a my znowu po 3 meczach jedziemy do domu (prawdopodobnie ale oby nie :P ).
czeher pisze:Ciekawe czy Leo pojedzie sobie do Meksyku ...
Mam nadzieję że nie bo jak będziemy tak co niepowodzenie na wielkiej imprezie zmieniali trenera i na jego barki zrzucali całą winę to niedługo zabraknie nam trenerów. Imo pozwólmy mu przez lata zaszczepić u naszych swoją myśl trenerską. Chociaż z drugiej strony można się przyczepić do wielu rzeczy że choćby nie gramy najlepszej piłki za kadencji Leo a powinniśmy no i ławkę mamy tylko z nazwy :roll: Może zdradź czeher te swoje dwa asy... tylko żeby realne były :P
A najpierw wychowajmy wielkich piłkarzy i potem wymagajmy od nich wielkich wyników bo na razie to wygląda tak jakbyśmy wyposażeni w nóż do papieru szli na wojnę i chcieli wygrać z czołgami :roll:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 12:58

Jarzinho grales kiedys w piłke? takie przepychanki sa na porzadku dziennym. To jest sport kontaktowy :!: Skoro sędzia jest taki skrzętny w ostatnich sekundach meczu to czmeu nie widzial faulu na bodajze Bąku przy tym wolnym. Druk druk druk. 2 dosc lekkie pociagniecia Lewgo nie mogly sprawic upadku Austriaka. Normalnie sędzia nie nabral by sie na tak marną prowokacje a tu...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 cze 2008, 13:23

Piotr ja gram w piłkę i powiem ci że w polu karnym gdy czujesz że ktoś ciągnie cię za koszulkę nie mówiąc już o obejmowaniu trzeba się położyć i pomóc sędziemu w podyktowaniu karnego. Tam był faul.

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 14 cze 2008, 13:36

Na moje nie było tam faulu jakby sędziowie gwizdali w meczu takie faule w polu karnym to ile by było karnych w meczu.

Zobaczcie obrazki z H.W. naszym ulubionym sędzią

http://rapidshare.com/files/122357032/Howard_Webb.rar

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2008, 14:08

bufu pisze:Na moje nie było tam faulu jakby sędziowie gwizdali w meczu takie faule w polu karnym to ile by było karnych w meczu.
Piotr pisze:Jarzinho grales kiedys w piłke? takie przepychanki sa na porzadku dziennym. To jest sport kontaktowy

Tak a widzieliscie podobne trzymanie zawodnika we wczorajszych spotkaniach, czy choćby przez 90 minut Polska Austria. Ja nie widzialem i nei jestem zdania, że jest ich kilka podczas spotkania. Faul był i karny jest zasługa głupoty Lewandowskiego i cwaniactwa Austriaka.

Seriwisy czy portale podałem wyrywkowo.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 14:18

Łukasz_ pisze:Piotr ja gram w piłkę i powiem ci że w polu karnym gdy czujesz że ktoś ciągnie cię za koszulkę nie mówiąc już o obejmowaniu trzeba się położyć i pomóc sędziemu w podyktowaniu karnego. Tam był faul.
Pewnie że był, ale tego sie nie gwizdze w 92 minucie widzac w dodatku ze i poslki zawodnik jest faulowany. Kazdy sedzia powinien miec troche rozumu i zwazac na okolicznosci. Gdyby gwizdał zawszekarne za takie przepychanki, wyniki bylyby dwucyfrowe.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 cze 2008, 14:37

Nie mówię że powinien gwizdać ale nie można teraz wszystkiego zwalać na sędziego. Koniec tematu.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2330
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 16:43

A wczoraj? Wczoraj w meczu Włochy - Rumunia może powinien być karny? Taka sama sytuacja.. i inny sędzia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2008, 17:05

Piotr pisze:czecher, przekonuje cie opinia angielskich brukowcow? Bo ja ogladalem mecz i karny byl podyktowany nieslusznie, zwlaszca biorac pod uwage okolicznosci
NIe mam to w dupie co pisze jakas tam gazeta w swiecie, czy anwet Polska bo sam mam oczy i rozum aby wyrobic sobie zdanie

I obecna nagonke nad rozlanym mlekiem uwazam juz za debilna itp wrecz zalosna

Sedzia nie powinien podyktowac karnego ale od bolu sie wybroni bo kontakt byl - szarpniecie - poza tym chwile przed tym zdarzeniem rpzerwal gre aby upomniec i supokoic graczy, uwrazliwic na takie zagrywki jak Lewandowskiego tyle

I Konczcie z tym Webbem .....
Yukasz pisze:Może zdradź czeher te swoje dwa asy...
zadne asy ... Czesio albo Henio

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 cze 2008, 17:24

Z Kasperczakiem się zgodzę, ale Michniewicz... No bez przegięc. Zadnego doświadczenia z reprezentacjami z tego co wiem nie miał a i jego Zagłębie nie było w stanie rozegrac 2 dobrych sezonów pod rząd.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 18:53

Brawo Polacy w Anglii, budujecie nam świetny obraz
Polscy kibice postraszyli Howarda Webba, 62-letniego elektryka

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2008, 19:35

Magnum pisze:Brawo Polacy w Anglii
A ci w kraju to co ? zeby wyslac maila alb zadzwonic nie trzeba mieszkac na wyspach

Opis goscia z mojego gadu (mieszka w Polsce)
howard webb- tel.01709552539,28 Maycock Av, rotherham, S66 1EA
Moze to ten adres elektryka bowiem rotherham

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 19:57

Nom to raczej na pewno elektryka...

stwierdzilem ze w Polacy w UK, ale pewnie Ci pseudo-kibice w kraju tez mogli to zrobic...
teraz jeszcze Tusk ma problemy :lol:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 23:05

haha polityka milosci przezywa kryzys.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 cze 2008, 23:22

Co do karnego to faul byl ale sedzia nie gwizdal wczesniej takich przewinien. Wiec Polacy slusznie maja pretensje i robia nagonke bo gdyby sytuacja byla odwrotna jestem przekonany ze by nam nie zagwizdal karniaka.

Co do Leo to tylko ciemnota nasza go zwalnia. nie widze podstaw zeby zwalniac czlowieka ktory awasnowal jako pierwszy do Euro w dodatku majac najgorszych pilkarzy w 21 wieku. Lepiej wybrac nie mogl, a selekcja byla dosc dobra. No mozemy gdybac tylko nad Zurawskim:p
Gdybysmy mieli naspatnika takiego jakiego mielismy wczesiej czyli Jusko, Trzeciaka, Olisadebe, to moglibysmy realnie myslec o wyjsciu z grupy. Teraz mamy tylko klasowego rozgrywajacego, bramkarza i trenera i na nich powinnismy opierac kadre.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”