Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 kwie 2010, 22:23
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 kwie 2010, 22:32
decyzja zapadnie na jutrzejszym posiedzeniu z tego co wiem.Magnum pisze:Ribery dostal wieksze zawieszenie?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 27 kwie 2010, 22:52
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 kwie 2010, 23:16
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 kwie 2010, 0:36
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 8:23
Jestem pewny, że żaden z kibiców Bayernu tego nie przypuszczałEbi pisze:Nigdy bym nie przypuszczał, że taka kadra może zajśc tak daleko w tym roku!
On jest naprawdę wielkiguru pisze:Wielki Olic...
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2010, 9:11
Tak może powiedzieć tylko ten, który z piłką ma niewiele doczynienia - przy całym szacunku. Drużyna może grac kaszanę przez kilkadziesiąt minut, ale wystarczy jedna sytuacja, gol z niczego i mecz robi się diametralnie inny. Coś o tym powinniście wiedzieć. A Lyon zdołał stworzyć dwie świetne sytuacje, może przy grze 11 vs 11 byłaby trzecia i tą by wykorzystali. Tego nie wiemy i darujmy sobie te gdybanie. Fakty są takie, że w dwóch rewanżowych meczach sędzia wyrzucił rywali z boiska pomimo tego, że robić tego nie musiał, co znacznie ułatwiło Wam zadanie.Nawet jakby nie było czerwonej kartki dla Crisa (co za dureń z niego), to i tak Lyon by wczoraj nam nie zagroził.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 28 kwie 2010, 9:27
przembal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 9:27
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 9:41
Dziękujemy (chociaż jesteś kibicem Man Utd)red85 pisze:Oczywiście w pół godziny Lyon był nam w stanie przy wczorajszej grze strzelić trzy gole, pewnie.. widziałeś w ogóle to spotkanie?Tak może powiedzieć tylko ten, który z piłką ma niewiele doczynienia - przy całym szacunku.
Wykorzystał chociaż jedną z tych swoich sytuacji? To jak niby mieliby strzelić TRZY przypadkowe golered85 pisze: A Lyon zdołał stworzyć dwie świetne sytuacje, może przy grze 11 vs 11 byłaby trzecia i tą by wykorzystali.![]()
Czyl znów sędzia nam pomógł. Jasne. Pomógł nam też strzelić wczoraj gola na 1:0, a wcześniej, w zeszłym tygodniu, przeważać w grze, jak graliśmy "10 vs "11". Sędziowie nasired85 pisze:Fakty są takie, że w dwóch rewanżowych meczach sędzia wyrzucił rywali z boiska pomimo tego, że robić tego nie musiał, co znacznie ułatwiło Wam zadanie.![]()
red85 pisze: pomimo tego, że Bayern lubię![]()
Liczy się też charakter i zaangażowanie, a nie same umiejętności. Spójrz np. na takiego Olicia, wirtuozem piłki to on nie jest, a myślę, że kibice Barcelony z chęcią zamieniliby np. takiego Ibrahimovicia właśnie na Oliciared85 pisze:jak drużyna o takim potencjale może grać w finale.
red85 pisze:Jeszcze raz gratuluje.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2010, 9:50
W drugiej połowie, kiedy z woleja uderzał jeden z napastników Lyonu, z okolic 7 m. wysoko nad bramką.A powiedz mi gdzie ta druga wyśmienita sytuacja Lyonu?
A ja jestem przekonany, że bez poważnych wzmocnień tego nie powtórzą. Takie drużyny jak Real, Chelsea, czy United nie pozwolą sobie na kolejny taki bezbarwny sezon.Sądzę, że przy wzmocnieniu obrony Bayern za rok może powtórzyć to osiągnięcie
Evans, Neville, Giggs, Scholes, Fletcher + O'Shea, Brown i co najmniej kilku inncyh. O Barcie nie ma co nawet wspominać.Chciałem jeszcze dodać, że w wyjściowej jedenastce było pięciu wychowanków Bayernu: Schweinsteiger, Lahm, Badstuber, Muller oraz Contento. To chyba świadczy o tym kto dziś ma jedną z najlepszych szkółek piłkarskich, pokażcie mi drugi taki zespół ze światowej czołówki
Postawiona przeze mnie teza wynika z wielu lat oglądania futbolu na wysokim poziomie. Rozumiem, że nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że jeden gol potrafi obrócić wydarzenia na boisku o 180 stopni? Po prostu nie ma się co spinać i zapewniać, że w 11 na 11 Lyon też nie miałby nic do powiedzenia. Tego ne wiemy i niech tak zostanie.Oczywiście w pół godziny Lyon był nam w stanie przy wczorajszej grze strzelić trzy gole, pewnie.. widziałeś w ogóle to spotkanie?
Patrz wyżej.Wykorzystał chociaż jedną z tych swoich sytuacji? To jak niby mieliby strzelić TRZY przypadkowe gole![]()
Nie nazwałbym tego do końca pomocą. Nie dawał tych kartek z niczego, ale w dwóch sytuacjach po prostu nie musiał wyrzucać zawodników z boiska. Tyle.Czyl znów sędzia nam pomógł. Jasne. Pomógł nam też strzelić wczoraj gola na 1:0, a wcześniej, w zeszłym tygodniu, przeważać w grze, jak graliśmy "10 vs "11". Sędziowie nasi![]()
Tak i dlatego olbrzymie brawa i gratulacje.Liczy się też charakter i zaangażowanie, a nie same umiejętności. Spójrz np. na takiego Olicia, wirtuozem piłki to on nie jest, a myślę, że kibice Barcelony z chęcią zamieniliby np. takiego Ibrahimovicia właśnie na Olicia![]()
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 kwie 2010, 9:58
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 10:02
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 10:05
Wiesz, oglądam piłkę od Mexico'86 i rzeczywiście wiele w niej widziałem. Teoretycznie jedna bramka może zmienić wydarzenia. ALE - jeśli rzeczywiście ma ona jakieś znaczenie. Przy wyniku 1:1 Lyon musiałby walnąć Bayernowi jeszcze 2 gole, a uwierz mi, że ta jedna bramka raczej nie zmieniłaby pewności siebie z jaką grał Bayern. Ba - zobacz jak Bayern reagował po straconych golach z Manchesterem (i w pierwszym i drugim meczu, szczególnie jednak w pierwszym) - nie rozwaliło to koncepcji gry i opanowania. A Lyon wczoraj w okolicach 60 min., czyli kiedy padło czerwo dla Crisa (słuszna decyzja, w końcu należy wobec arbitra wykazywać szacunek) wyglądał na zupełnie zrezygnowaną ekipę, bez ikry i hartu ducha. Już zresztą jak schodzili na przerwę, ich miny mówiły sporo. Dlatego twierdzę i będę z uporem twierdzić, że nawet grając w "11" Lyon nie miał wczoraj szans przejść Bayern. Nie przy wyniku 0:1, przynajmniejred85 pisze:Postawiona przeze mnie teza wynika z wielu lat oglądania futbolu na wysokim poziomie. Rozumiem, że nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że jeden gol potrafi obrócić wydarzenia na boisku o 180 stopni?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 kwie 2010, 10:06
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio