Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2601

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 210

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » dzisiaj, 9:52

Zygmunt-1 pisze:
dzisiaj, 8:44
W sumie to zdaje się, że Diomande jak był na celowniku Liverpoolu to stwierdził, że woli grać w PSG. Według francuskich mediów dał słowo pod wieżą Eiffla, a jak pojawił się Real to już nie chce w Paryżu. Wygląda trochę jak rozkapryszony dzieciak, ale może to tylko złudne wrażenie. Czytałem już, że na instagramie mówił podczas transmisji, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha, a później, że w Paryżu ma większą szansę na trofea i Złotą Piłkę :think:

Nie weryfikowałem tego wszystkiego, ale sytuacja trochę jak w kalejdoskopie.
Co ma gadać jak jest wiązany z danym klubem to będzie wazalinę dawał pod dany klub. Najwyraźniej w tej piramidzie PSG było ponad Liverpoolem a Real Madryt ponad PSG.

Pelart2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » dzisiaj, 10:04

Dokładnie, wychodzi na hipokryte ale głupi nie jest. Nie wiem nic o tym zawodniku, ale Mourinho miał rękę do transferów.

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 393

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » dzisiaj, 10:05

Zygmunt-1 pisze:
dzisiaj, 8:44
W sumie to zdaje się, że Diomande jak był na celowniku Liverpoolu to stwierdził, że woli grać w PSG. Według francuskich mediów dał słowo pod wieżą Eiffla, a jak pojawił się Real to już nie chce w Paryżu. Wygląda trochę jak rozkapryszony dzieciak, ale może to tylko złudne wrażenie. Czytałem już, że na instagramie mówił podczas transmisji, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha, a później, że w Paryżu ma większą szansę na trofea i Złotą Piłkę :think:

Nie weryfikowałem tego wszystkiego, ale sytuacja trochę jak w kalejdoskopie.
Nie znam Jana i może nie jest najostrzejszym skrzydłowym w piórniku - ale też Realek od jakichś 8 lat nie miał grywalnego klasowego prawoskrzydłowego. Więc jak dzwoni ktoś tam do Diomande i mówi “ej, ziomek, od 8 lat nie mieliśmy top prawoskrzydłowego, może to będziesz Ty” to chyba dosyć fajny i zasadniczo zgodny z rzeczywistoscia pitch nawet abstrahując od Realku będącego Realkiem. U PSZaczkowcow tercet Kvara-Dembele-Doue jednak. Może się skończyć jak z Mastodontem, bo rok temu w tym temacie pewnie pisałem, że super transfer, bo Real od 7 lat nie miał top prawoskrzydłowego, a okazało sie, że zbyt młody chłopak i trzeba szukać nowego wzmocnienia, ale jak Mourinho chce 4-3-3 to duża szansa na wyjściowy skład dla Diomande. W PSG granie o nic w lidze i ciężary z miejscem w składzie na LM IMHO, patrz Barcola wygryziony przez Doue rok temu.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1453
Kibicuję: od czasu do czasu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 10:18

Samuraj pisze:
dzisiaj, 9:52
Co ma gadać jak jest wiązany z danym klubem to będzie wazalinę dawał pod dany klub. Najwyraźniej w tej piramidzie PSG było ponad Liverpoolem a Real Madryt ponad PSG.
Myślę, że jakby nie mówił, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha to PSG również by spojrzało w jego kierunku. A znów jakby nie dawał słowa w Paryżu to też spojrzałby na niego Real. Gość ma swoje 5 minut, jest wyceniany wysoko i te jego wypowiedzi są totalnie zbędne. Niech gra i udowadnia, że jest wartościowy. Odzywać się nie musi. A jak już chciał to mógł powiedzieć, że schlebia mu zainteresowanie ze strony Liverpoolu, że podoba mu się wizja gry w PSG, bo to dwukrotny z rzędu zwycięzca LM. Odbiór byłby inny.

Piramida piramidą, ale gość jest niewiarygodny w tym co mówi. Zagra jeden sezon, pojawi się oferta z Arabii i powie, że gra na pustyni to jego marzenie. No nie podoba mi się ten gość. Może i jest utalentowany i ma swój czas, ale zachowanie nieładne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » dzisiaj, 10:30

Nie wiem, co on tam mówił, kiedy i o kim, ale to 19-latek, nie oceniałbym go pod tym względem jak dojrzałego faceta.

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 393

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » dzisiaj, 10:35

Zygmunt-1 pisze:
dzisiaj, 10:18
Myślę, że jakby nie mówił, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha to PSG również by spojrzało w jego kierunku. A znów jakby nie dawał słowa w Paryżu to też spojrzałby na niego Real. Gość ma swoje 5 minut, jest wyceniany wysoko i te jego wypowiedzi są totalnie zbędne. Niech gra i udowadnia, że jest wartościowy. Odzywać się nie musi. A jak już chciał to mógł powiedzieć, że schlebia mu zainteresowanie ze strony Liverpoolu, że podoba mu się wizja gry w PSG, bo to dwukrotny z rzędu zwycięzca LM. Odbiór byłby inny.
Google powiedzial, że Yanusz powiedzial, że chciałby zagrać dla Liverpoolu, bo to ulubiony klub jego starego, nie wiem czy to taka skandaliczna wypowiedź. :P A co do PSG, Realek chyba jest gotowy zapłacić za niego więcej i jeszcze ma miejsce dla niego w składzie. PSG nie wydało komunikatu, że zbyt drogi i oni pieprzą taką robotę?

Tzn. możliwe, że to jakiś debil i zasadniczo nie mam wielkiej potrzeby go bronić, bo ja od dłuższego czasu raczej nie czytam co mówią piłkarze, po prostu Realek był w świetnej pozycji żeby go kupić (jak sprzedadzą jeszcze Gonzalo to zarobią jakieś 160-170 mln w jedno okienko na sprzedaży wychowanków?), więc nie dziwię się, że wylądował w madryckim polu.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1453
Kibicuję: od czasu do czasu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 10:43

To chyba było to:

Zresztą, cytując klasyk "niech robi co chce, jest dorosły" :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”