Widać, że Adriano bezgranicznie poświęcił się treningom.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 sty 2007, 8:31

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 sty 2007, 9:11
Zaza pisze:Rosina ? a widziałes Almiron ? też łysy i jest niby oferta.
Dark_Side pisze:Wiele razy widziałem go w akcji i na prawdę chłop potafi grać w piłkę. Niezwykle szybki,zwinny i potrafi wyprowadzać błyskawiczne akcje co świetnie pokazał chociażby w meczu z Milanem na San Siro, siał postrach w szeregach Rossonerrich i zrobił na mnie ogromne wrażenie.
A przypomne, że odchodzić miał 4 stycznia ... czyli dziśZico_FCI pisze:Figo zostaje jakby się kto pytał. Klub Inter zaprzeczył jakoby prowadził jakiekolwiek rozmowy na temat jego transferu. W Dubaju to on był pewnie na wakacjach a wczoraj już normalnie trenował z resztą zespołu w Bahrajnie.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 sty 2007, 22:15

Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sty 2007, 22:31
Diamen23 pisze: No i chyba sam zawodnik nie będzie mieć motywacji do dalszej gry w naszym klubie . Jednym słowem będzie się obijać przez najbliższe miesiące , zgarnie kaskę i sobie pójdzie.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2007, 23:03
Nie bardzo rozumiem takie podejście [twoje, nie Figo] dlaczego ma się obijać ? przecież jest profesjonalistą. Mistrzostwa Włoch chyba jeszcze w swojej kolekcji nie ma, więc ma szanse zdobyć. Zawsze to jakiś cel do osiągnięcia. Własnie wiedząc, że gra ostatnie mecze na najwyższym poziomie, będzie chciał godnie odejść, prezentując się jak najlepiej potrafi.Diamen23 pisze:A raczej odejdzie , Portugalczyk podpisał kontrakt , który będzie obowiązywać od 1 lipca... Ciekawe co będzie robić do tego czasu? Nie mam ochoty oglądać go ze świadomością , że już niedługo odejdzie. Może to śmieszne , ale ja tak mam Rolling Eyes . No i chyba sam zawodnik nie będzie mieć motywacji do dalszej gry w naszym klubie Rolling Eyes . Jednym słowem będzie się obijać przez najbliższe miesiące , zgarnie kaskę i sobie pójdzie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 sty 2007, 23:08
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dark_Side » 05 sty 2007, 23:19
Dark_Side
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 sty 2007, 0:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sty 2007, 10:36
Generalnie to ma za ubiegły sezon. No, ale wiadomo o co chodzi.fieldy pisze:Mistrzostwa Włoch chyba jeszcze w swojej kolekcji nie ma
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dark_Side » 06 sty 2007, 18:28

Dark_Side

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ksieciunio » 08 sty 2007, 9:21

Ksieciunio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2007, 17:54
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ksieciunio » 08 sty 2007, 18:08

Ksieciunio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sty 2007, 9:29
Mam nadzieję, że to przynajmniej na jakiś czas ostudzi niektóre dziennikarskie głowy.Pomówmy o rynku transferowym i o dzisiejszej konferencji prasowej Roberto Manciniego, w której zapytany o problemy Cassano i Szewczenki stwierdził, że chciałby ich obu w drużynie...
Moratti-Ta sytuacja nas nie dotyczy, ale mogę powiedzieć że jest ona w większości zmyślona przez dziennikarzy. Rozumiem że w piłce mogą być przestoje, teraz na przykład wszyscy mówią o Messim, którego wszyscy uważają za wspaniałego piłkarza, ale wszyscy twierdzą że ja zwariowałem na jego punkcie. Tak naprawdę, ostatni raz mówiłem o nim 2 lata temu kiedy debiutował w młodzieżowej reprezentacji Argentyny. Od tamtego czasu, ani raz nie wykonywaliśmy żadnych ruchów w kierunku jego ściągnięcia. Messi będzie kontynuował swoją karierę w Barcelonie, a Inter nie kontaktował się w jego sprawie z Katalończykami
Ale podobno Messi jest bardzo zaszczycony tym, że Inter ma tak dobre zdanie na jego temat...
-Też to czytałem i bardzo mnie to cieszy. To prawda że go podziwiam i uważam za wspaniałego gracza, ale prawdą jest też, że nie jest nam aktualnie potrzebny. Nasza drużyna niczego nie potrzebuje. Skoro nie można go ściągnąć za darmo to nie rozmawiajmy o nim
A co z Buffonem? Mówi się, że jesteście nim zainteresowani...
-Tak. To część tej samej bujdy dziennikarskiej. Muszę zaznaczyć, że Inter ma szczęście posiadania dwóch bardzo silnych bramkarzy. Bardzo liczymy na Julio Cesara. Nie tylko dlatego że ma ogromny potencjał, ale też dlatego że pokazał swoje wspaniałe umiejętności i charakter, który doskonale pasuje do Interu. Więc z całym szacunkiem dla Buffona, nie potrzebujemy go, i aktualnie nie jesteśmy wśród tych, którzy chcą go kupić. Jak już powiedziałem, mamy Julio Cesara i chcę go zapewnić że jesteśmy zadowoleni z jego gry i bardzo na niego liczymy
Twój komentarz do sprawy Figo?
-Figo niczego przed nami nie ukrywał. Mówił mi o tym już jakiś czas temu. Rozmawialiśmy ze sobą gdy był w Nowym Jorku i wyjaśniliśmy sobie, że nie ma potrzeby odchodzenia już teraz. Jego kontrakt kończy się w czerwcu i nie wiedział czy wyjechać do Ameryki czy do Azji, i wybrał Arabię Saudyjską. Powiedziałem mu też, że mam dla niego gotowy kontrakt jeżeli tylko zmieni zdanie. Zachowałaś się w określony sposób i kierował się zdrowym rozsądkiem, tak jak każdy piłkarz jego pokroju
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2007, 10:13
Zico_FCI pisze:Dzisiejszy mecz w Coppa Italia będzie transmitował na żywo Polsat Sport.
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio