Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2010, 0:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2010, 9:27
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2010, 11:17
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2010, 11:29
Rzucasz poważne oskarżenia - poproszę cytat w którym Dan sugeruje zakupy niekontrolowane!Wilmore pisze:Petrescu zawsze będzie miał w części środowiska szacunek za otwarte wypowiedzi na temat sezonu 2005/2006, kiedy to okradała całą ligę Legia zdobywając mistrzostwo.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2010, 11:40
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2010, 11:45
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2010, 11:47
Choćby słynny wywiad przed kamerami C+, w którym Petrescu w odpowiedzi na pytanie o wynik Legii stwierdza, że w Wiśle nie częstowano sędziów nawet wodą.poproszę cytat w którym Dan sugeruje zakupy niekontrolowane!
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2010, 11:56
Powiedz mi teraz gdzie mogę odkopać ten wywiad, bo chcę to usłyszeć. Nie mów m o nietykalności, bo trójka Lech-Wisła-Legia jest nie do udowodnienia. Nie masz twardych dowodów na ich korupcyjne działanie - nie udowodnisz nic. W ŁKSie piłkarze zaczęli sypać publicznie jak to zdobyli MP i nikt się tym nie zajął. Stary nie ma u nas świętych - jest upośledzony system, który stacza naszą piłkę na samo dno.Wilmore pisze:Choćby słynny wywiad przed kamerami C+, w którym Petrescu w odpowiedzi na pytanie o wynik Legii stwierdza, że w Wiśle nie częstowano sędziów nawet wodą.
Jego wypowiedzi na temat tamtego sezonu były do granic możliwości ostre, stwierdzić faktu, że Legia kupowała, nie mógł, o czym obaj wiemy, ale robił, co mógł, żeby rozładować frustrację.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 sie 2010, 12:02
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 13 sie 2010, 12:10
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2010, 12:11
Nie żartujmy. Polski piłkarz przychodzi do klubu na 9 i o 12 wychodzi wypicowany, wypachniony i wyżelowany, a zarabia średnio 50 tys zł. Dla mnie to on ma 8 godzin tam siedzieć, tak jak jest na zachodzie! Nie płaczmy nad ich losem, bo nie mają argumentów. Unirea grała w LM? To jest argument, a Brożki to wg mnie niech nie odzywają się. Ktoś ich kiedyś nazwał gwiazdami, a dla mnie to zmarnowane talenty. Gdyby selekcjonerem reprezentacji nie był facet bez wizji, to Brożek pewnie by nie grał w niej.j1mmy pisze:Codo Brożków to uważam , że pewnie u nich żałoba ^^.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 sie 2010, 12:13
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2010, 12:20
Wiecie co? Trochę poznałem już Skorżę, bo kręci się człowiek po klubie. Wybaczy pan panie Maćku, ale wg mnie to brakuje panu takiego skur..syństwa. Jeżeli polskie kluby mają coś osiągnąć, czegoś się nauczyć, to potrzeba nam ludzi z zewnątrz, trenerów którzy mają za sobą wyniki i taki Polaczek dla nich jest nikim. Szacunek musi być, ale muszą to zauważyć w klubie. Przykłady Lesiaka w Lubinie i Komornickiego w Zabrzu pokazały, że także nasi działacze nie dorośli do Europy. Musimy zdać sobie sprawę z tego, że jak piłkarz nie radzi sobie, to znaczy że się nie nadaje.Boromir pisze:Ale co do Wisły to faktycznie Petrescu byłby dla nich zbawieniem.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 sie 2010, 12:35
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2010, 12:37
Nie to miałem na myśli. Przyznam, że z Twojej wypowiedzi bije sarkazm.j1mmy pisze:Czy ja mówię , że ich żałuję ?
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio