Ani troszeczkęczeher pisze:czy sie myle?
Mnie osobiście cieszy powołanie dla ... Komorowskiego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 mar 2009, 13:35
Ani troszeczkęczeher pisze:czy sie myle?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 mar 2009, 14:16
Pewnie pod kątem reprezentacji. Mnie bardziej zastanawia czy dojdzie do tego, że w kadrze ogłosi Wichniarka a on powie, że i tak nie graczeher pisze:nie moge sie juz doczekac ogloszenia kadry na najblizsze mecze, chociaz dobrze wiem jak bedzie wygladac... ale z oficjalnymi zazaleniami jeszcze poczekam
Podobno mowia, iz potrzeba chwili jest matka wynalazku... idac mniej wiecej tym tropem, jezeli czeka nas bardzo wazne spotkanie z wyspiarzami to potrzebą chwili jest skorzytsanie z graczy, ktorzy potrafiua grac na wyspach, ktorzy znaja realia, a niektorych pilkarzy przeciwnika znaja z boiska... czy sie myle?
Leo ogladal Jelenia... tylko pod jakim katem? dla repry czy dla Feye?
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 mar 2009, 14:27
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 mar 2009, 14:40
Wiesz, dla mnie to była taka lekka prowokacja, żeby Wichniarek się przełamał i wysłał pismo do PZPN, że chce grać ale z drugiej strony miałem szczerze nadzieję, że Beenhakker poda skład na zgrupowanie bez żadnych idiotycznych papierkowych formalności, gdzie znajdzie się właśnie Wichniarek. Niestety...czeher pisze:jestem w ciezkim szoku.. Jelen w kadrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fishbone a tematu wichniarka nie bylo... to byl temat zastepczy, aby odwrici uwage
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 13 mar 2009, 14:49
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2009, 14:50
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 mar 2009, 15:02
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 13 mar 2009, 15:04
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 mar 2009, 15:08
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 13 mar 2009, 15:10
Fishbone pisze:Czyli temat Wichniarka można uznać za zamknięty
Wichniarek już chyba jakiś czas temu stwierdził, ze rezygnuje z występów w kadrze (w domyśle - wobec ciągłego ignorowania go przez Beenhakkera). Tak mi się przynajmniej zdaje.czeher pisze:Fishbone a tematu wichniarka nie bylo... to byl temat zastepczy, aby odwrici uwage
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 mar 2009, 15:16
a mnie dziwi :0 gdzie jest ten wspanialy Brozek?cloner pisze:
Mnie osobiście cieszy powołanie dla ... Komorowskiego.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 15:21
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 mar 2009, 19:23
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 mar 2009, 21:33
oby, bo dzisiaj sie strasznie szmaci. Oby teraz po tym powoloaniu nie narodził sie nowy Polczak, Pazdan i Zahorski nie liczac osob, ktore juz gdziesz zginely.Wilmore pisze:W kadrze przyczepiłbym się tylko do braku Brożka, choć powołanie Komorowskiego też ma jakiś sens - liźnie trochę piłki na wyższym poziomie, potrenuje ze świetnym trenerem, już niejeden raz Leo pokazał, że w krótkim czasie pod jego skrzydłami piłkarz może zanotować nawet drobne postępy.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 mar 2009, 14:15
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio